یکی از بچه ها میگفت ، 20 مگ در روز میگیره ....فعلا نه ... !
فک نکنم خیلی حجم مصرف کنه
یکی از بچه ها میگفت ، 20 مگ در روز میگیره ....فعلا نه ... !
فک نکنم خیلی حجم مصرف کنه
20 مگ اگه روزی بگیره که 30 روز میشه 600 مگابایت4/1حجم اکو مصرف میشه!
فکر نکنم اینقدر حجم بگیره! فوقش بگیره 10 5 مگابایت
نمیدونم نرم افزاری هست که استفاده کرد و نگاه کرد مصرف یک روز یک برنامه چقدر هست یا نه اگر نباشه باید یک روز فقط از یاهو استفاده کنی و بسنجی
البته فکر کنم زمانی که برنامه یاهو را sign in میکنی اون حجم تبلیغات مصرف میشه! و اگه خیلی خارج نشی از برنامه و وارد نشی زیاد حجم نمی گیره!
آره هست .. اتفاقا یه پسره بهم معرفی کرد تو تاپیک شاتل ولی یادم رفت دانلود کنم .. اسمشم یادم نینمیدونم نرم افزاری هست که استفاده کرد و نگاه کرد مصرف یک روز یک برنامه چقدر هست یا نه![]()
فکر کنم DU Meter باشه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نصب کردم .. امتحانم کردم .... فرقی نمیکرد .....شمام یه تست وکن .... راستی یه برنامه دیگه بود که قشنگ می نوشت چه برنامه ای داره مصرف میکنه ...
خوشم نمی یاد زیاد برنامه نصب کنم!
NetPeeker نر م افزار خوبی هست برای نمایش برنامه هایی که از اینترنت مصرف میکنن!
البته اون ورژن قدیمی هسن یعنی Net Peeker v2.83 ورژن جدیدش 3.10 هست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر کنم ورژن جدیدش را از سایتش گرفتم کرک هم فکر کنم کرک ورژن قدیمیش جواب داد!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بر و بچ!
راهی هست که از لیست دوستان یاهو مسنجر + آدرس ایمیل و ... بک آپ گرفت؟
شاید براتون پیش اومده باشه که یکی از اددلیستتون نیک نیم خودشو عوض کرده باشه ولی توی یاهو رفرش نمیشه
میخاستم بدونم چجوری میشه اینکارو کرد ؟
دوستان یه سوال
من امروز یه وب کم خریدم
میخوام با دوستم که دیال اپ داره همدیگرو ببینیم
اما اون هنوز وب کم نخریده.ایا میتونم حداقل اون منو ببینه یا باید حتما اون هم وب کم بخره؟
الان که امتحان کردیم اون منو نمیتونه ببینه و عبارت Report abuse واسش میاد حالا من باید چیکار کنم؟
اره از شدن که میشه!و مشکلی نیست!
شاید درایور وب کم درست نصب نشده یا درست نشناخته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)