سلام دوستان
بین nod32 , کسپر به نظرتون کدوم رو انتخاب کنم ؟
سلام دوستان
با سلام.
توصيه ميكنم براي تصميم گيري و كسب اطلاعات بيشتر در خصوص آخرين نتايج تستهاي انجام شده به پست زير مراجعه نماييد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انصافا nod 32 4 بهترهسلام دوستان
هم سبك تره و هم راحت تر اپديت مي شه
تازه براش روزي حدود دو اپديت مياد كه حجمشون هم كمتر از 300kb هستش
از نظر سبکی آنتی ویروسهای مطرح تری هم هستند مثل : آویرا
دوستان به نظر من ESET Smart Security از تمامي بهتر و كاملتر است.هم داراي ديوار آتش و هم داراي ضد ويروس است. به راحتي آپديت مي شود. كرك كردن نسبتن آسوني دارد (به نظر من از نرم افزارNod Enabler براي كرك كردن به راحتي مي شود استفاده كرد)
خيلي از دوستان كه من نظر آن ها را محترم مي شمارم Kasperskyرا پيشنهاد كرده بودند.من شخصا از اين ضد ويروس نا راضي بودم "وقتي نسب مي كردم براي اولين بار و مي خواستم آپديتش كنم به مشكل بر مي خوردم."
اما نا گفته نماند كه اين ضد ويروس به راحتي كرك مي شود و از دقت بالايي برخورد دار است . من اين نسخه از اين شركت را براي كساني كه ADSL دارند پيشنهاد مي كنم كه واقعا از همه ديوار آتش ها بهتر است: Kaspersky Internet Security
اما براي كساني كه از اينترنت معمولي استفاده مي كنند من شخصا ESET Smart Security را معرفي مي كنم.
من Adsl دارم - حالا موندم از کدوم استفاده کنم . به درخواست من در تاپیک بالایی رسیدگی کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kaspersky Internet Security 2010
یک کلام ..........
پس مطمئن باشم . 100% حله - من می تونم آپدیتش را بردارم ؟؟؟؟ ( بر روی کامپیوتر دیگری بریزم ) ؟؟؟؟
ایوست چطور ؟؟؟ avast
بله که میتونی
به کسپر نمیرسه
سلام دوستان
من یه اینترنیت سکورتی می خواستم راحت اکتیو بشه
برای آپدیت مشکلی ندارم سرعت اینترنیت من بالا است
ZoneAlarm خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)