الان حدود دو ماهى است كه دچار اين مشكل شده ام و راه حلى براى آن پيدا نكرده ام و راه حل هاى موجود در سايتsymantec نيز كارساز نبوده است.gif)
من قبل از اينكه اين Norton Antivirus 2008 را به روش آقاى Batman نصب كنم Norton Antivirus 2007 با نسخه پايين تر از اين نسخه اى كه براى نصب Norton Antivirus 2008 لازم دارد، داشتم و قبل از اينكه اقدام به نصب Norton Antivirus 2008 بكنم ناگهان در آن نسخه از ضد ويروس Liveupdate آن از كار افتاد و ديگر با وجود نشان دادن نبود Update جديد ، ديگر به روزه نمى شد
من اول فكر كردم مشكل از ضد ويروس هست و با نصب مجدد آن يا نسخه ديگر از بين خواهد رفت
با توجه به اعتمادى كه به راه هاى ارائه شده توسط آقاى Batman داشتم اقدام به دانلود و نصب دو نسخه ارائه شده Norton Antivirus 2007 و Norton Antivirus 2008 توسط ايشان كردم و همانطور كه انتظار مى رفت روش ايشان موثر واقع شد و ضد ويروس فعال شد اما تنها چيز عجيب اين بود كه هنوز مشكل قبلى پابرجا بود و عليرغم استفاده از Norton Removal Tool كه نسخه قبلى را به طور كامل پاك مى كند، هنوز آن مشكل وجود داشت و اين دفعه Norton Antivirus 2008 به روزه نمى شد
و Liveupdate آن مى گفت كه سيستمان به روزه است و Update جديدى موجود ندارد
به دو عكس زير توجه كنيد:
لينك زير مربوط به زمان نصب Norton Antivirus 2008 است
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينك زير مربوط به استفاده از Liveupdate در ضد ويروس است
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن تا به حال موفق به رفع اين مشكل نشده ام و فقط از طريق Update هاى دستى ضدويروس به روزه مى شود و تاريخش با آن Update دستى يكى مى شود و ثابت مى ماند و در واقع Liveupdate اين وسط هيچ كارى انجام نمى دهد
البته نصب مجدد خود Liveupdate نيز موثر واقع نشده است
دوستان اگر راه حلى براى اين مشكل دارند ارائه دهند
چون من كه موندم چيكار كنم؟
موفق باشيد!