تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 1004 اولاول ... 4282888990919293949596102142192592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

من فکر نکنم نماینده مجلس یا هیچ کس دیگه ای کاری از دستش بربیاد . تو جمهوری اسلامی همینه . واقعا سیستم عجیبی داره . الان شما فکر میکنید همه مسئولین نگران این وضعیتن . من شک دارم بفهمن ؟! شاید اگه مهندسای مخابرات یه روزی از خواب پا شدن حالشون خوب بود بیان یه زحمت کوچیک به خودشون بدن درست کنن ! واقعا مملکت بی حساب کتابیه واقعا !

2. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب ما هم درخواست بكنيم اينترنت رو حذف نكنن! پسر خوب چرا موج منفي ميفرستي آخه ؟!

سنگ مفت گنجشك مفت! شايد اين بابا بخاطر راي آوردن هم كه شده يه تكوني به اين وضعيت بده.

من كه همين الان يه مصيبت نامه ي كاملا رسمي واسش نوشتم، فكر كنم موقع خوندنش (البته اگه بخونه) اشك تو چشاش جمع شه

خودم هم باور نميكنم كه همچين انشاي توپي نوشتم ، يه وقت ميترسم خودكشي كنه چون حقايقو نوشتم
    دقیقا. چون امسال که انتخاب مجلس هست از طرفی هم من گشتم ولی نه آقای ذاکر سایت داشتن نه آقای قاضی پور (البته کلا به این شخص امیدی نیست) فقط جهانگیر زاده سایت داشتن که خب معلومه ایشون کم و بیش آشنایی دارن با اینطور مسائل
    و بالاخره چیزی که از دست نمیدیم. ما اعتراض و خواستمون رو اعلام میکنیم؛ شد که چه بهتر نشد هم خیالی نیست ولی درکل برای تحریک نماینده ها بهتره با تبریز مقایسه کنیم چون فاصله شهرها که زیاد نیست ولی تبعیض چرا اینقدر زیاده و ...

4. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

از قضا شما وضع اینترنت رو تو ایام انتخابات نگاه کنید تو این ایام اینترنت بر طبق روال گذشته وضعیت بدتر میشه به نظر من باید به سازمان مقررات رادیویی شکایت بشه من خودم با چند نفر از دوستان شکایت کردیم ولی به جایی نرسد باید تعداد شکایت کننده ها زیاد باشه

شکایت از سازمان مربوطه مثلا مخابرات :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شکایت از اپراتور :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه تعداد شکایت زیاد بشه شاید رسیدگی بشه

6. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من فکر نکنم نماینده مجلس یا هیچ کس دیگه ای کاری از دستش بربیاد . تو جمهوری اسلامی همینه . واقعا سیستم عجیبی داره . الان شما فکر میکنید همه مسئولین نگران این وضعیتن . من شک دارم بفهمن ؟! شاید اگه مهندسای مخابرات یه روزی از خواب پا شدن حالشون خوب بود بیان یه زحمت کوچیک به خودشون بدن درست کنن ! واقعا مملکت بی حساب کتابیه واقعا !
    2 تا بحث وجود داره اول اينكه متاسفانه به دليل يه سري مسائل سياسي وضعيت اينترنت ايران دچار بحران هست كه باعث شده بطور كلي،ميانگين سرعت و كيفيت اينترنت در كل ايران از ميانگينهاي جهاني پايينتر باشه، البته اينجا جاي بحث در مورد اين مساله نيست و من و شما حرفي نزنيم بهتره!

دومي هم اينه كه بالاخره اين مملكت چشمه اينترنتش كه نخشكيده! بمب نيفتاده كه روي كابلهاي اينترنت اين كشور! اگه در كشورهاي غربي يه كاربر معمولي به اينترنت 10مگ دسترسي داره، در ايران 2 مگ كه پيدا ميشه ولي چرا اورميه وضعش انقدر داغونه در مقايسه با ساير شهرهاي ايران كه حتي اينترنت 1مگ هم به قيمت بالا و با نوسان زياد سرعت و پينگ در شب و روز و حجم بسيار محدود به كاربر ارائه ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چطور ميشه تو كرمان و بندرعباس و كرمانشاه و شهر كوچيكي مثل قائمشهر در استان مازندران وضعيت اينترنت از اورميه بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ يعني مسئولين مخابرات اينجا اندازه مخابرات يه شهر كوچيك هم عرضه و لياقت ندارن كه به اين روز افتاديم؟ و شديم يكي از عقب مانده ترين استانها

باورش واسه خودمم سخته ولي هرچي آدم توي مخابرات كار ميكنن بنظر من همه شون با پارتي و رابطه وارد مخابرات شدن و شايد خيلي هاشون ليسانس هم نداشته باشن. به هر حال هر وقت مسئولين ارشد مخابرات استان عوض شدن و افراد لايق و باسوادي روي كار اومدن اونوقت شايد بشه اميدي به بهبود وضعيت اينترنت در استان داشت.

حالا خدا ميدونه حضرات مديران چند سال ديگه قراره بازنشسته بشن و آيا بعد از اونها آدمهاي سالم و دلسوز روي كار خواهند اومد يا نه؟
    Last edited by urumchi; 20-06-2011 at 02:47.

8. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این قضیه یک ماه رایگان برای پارس ان لاین ٬ برای خرید های ۶ ماهه است. یعنی اگر ۶ماهه بخرید یک ماه رایگان بهتون اینترنت میدن البته بدون حجم.
    امروز این adsl ام درست شد٬ شب تست می کنم فردا یک پست کامل در مورد پارس ان لاین می زنم. اگه پست های من کمک کرد٬ رفتید پارس من رو معرفی کنید. (پی ام میزنم مشخصات رو میدم)

10. 2 کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من الن نزدیکه سه ساله از اینترنت پر سرعت استفاده میکنم از انا گرفتم ولی قطعی زیاد داشت وهمچنین گاهی سرعت 256 طوری پایین میومد که دایل اپ میشد دانلود شبانشم خوب نیست 2-8 بامداد سرعتش واقعا پایینه البت من 3ما بیشتر نتونستم استفاده کنم
    نزدیک 9 ماه هم از پارس انلاین استفاده کردم سرعتش روزا عالیه ولی شبانه خیلی سرعتش پایینه و1-6 بامداد
    النم بیش از یه ساله از ترکانت استفاده میکنم سرعتش و کیفتش مثل پارس انلاینه و گاهی هم به نظر من بهتره و شبانه افت سرعتش کمه اصلا نا محسوسه و اینکه از ساعت1 تا 9 صبح رایگانه که به نظر من بهترینisp شهرمونه
    کل سرویس دهنده های استان:
    1-ترکانت
    2-انا اینترنت
    3-اروم اوانیک
    4-پارس انلاین
    5-شانت
    6-شاتل
    7-مکث نت
    8-تعاونی مصرف مخابرات

12. 2 کاربر از norijon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

این قضیه یک ماه رایگان برای پارس ان لاین ٬ برای خرید های ۶ ماهه است. یعنی اگر ۶ماهه بخرید یک ماه رایگان بهتون اینترنت میدن البته بدون حجم.
    امروز این adsl ام درست شد٬ شب تست می کنم فردا یک پست کامل در مورد پارس ان لاین می زنم. اگه پست های من کمک کرد٬ رفتید پارس من رو معرفی کنید. (پی ام میزنم مشخصات رو میدم)

فقط زود باش دوست عزيز كه مرديم از بي خبري

دوستان من الن نزدیکه سه ساله از اینترنت پر سرعت استفاده میکنم از انا گرفتم ولی قطعی زیاد داشت وهمچنین گاهی سرعت 256 طوری پایین میومد که دایل اپ میشد دانلود شبانشم خوب نیست 2-8 بامداد سرعتش واقعا پایینه البت من 3ما بیشتر نتونستم استفاده کنم
    نزدیک 9 ماه هم از پارس انلاین استفاده کردم سرعتش روزا عالیه ولی شبانه خیلی سرعتش پایینه و1-6 بامداد
    النم بیش از یه ساله از ترکانت استفاده میکنم سرعتش و کیفتش مثل پارس انلاینه و گاهی هم به نظر من بهتره و شبانه افت سرعتش کمه اصلا نا محسوسه و اینکه از ساعت1 تا 9 صبح رایگانه که به نظر من بهترینisp شهرمونه
    کل سرویس دهنده های استان:
    1-ترکانت
    2-انا اینترنت
    3-اروم اوانیک
    4-پارس انلاین
    5-شانت
    6-شاتل
    7-مکث نت
    8-تعاونی مصرف مخابرات
    تركانت1 تا 9 رايگانه؟

شما چه سرعتي ازشون گرفتين و با چه سرعتي دانلود ميكنيد؟ يه مقدار اطلاعات راجع به تركانت بدين ممنون ميشم. مثل پينگ و اينكه سرويسهاشون Burst داره يا نه؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تركانت1 تا 9 رايگانه؟

شما چه سرعتي ازشون گرفتين و با چه سرعتي دانلود ميكنيد؟ يه مقدار اطلاعات راجع به تركانت بدين ممنون ميشم. مثل پينگ و اينكه سرويسهاشون Burst داره يا نه؟
    ترکانت از 1 تا 8 هست. نرم افزار اکانتینگ فوق العاده افتضاحی داره.به قولی مصرف رو دوبل حساب میکنه.
    قبلا که مکس داشتم تو سه ماه 2.5 گیگ مصرفم شده بود اما الان ترکانت هر ماهم رو 2.5 حساب میکنه. خلاصه اینش خیلی عذاب میده.
    سرویسهاش هم حالت بورست داره به مقدار دو برابر. مثلا سرویس 256 ترنسفر در حد 512 داره (البته مثلا اینطوریه چون یکی دیگه از دوستان و من اصلا سرعت دانلود بالاتر از 55 کیلوبایت نداریم یعنی 10 کیلوبایت رو کم فروشی میکنن) ولی قیمتش مثل قیمت سرویسهای 512 یا بیشتر شرکتهای دیگست.
    خلاصه شرکت بدی نیست ولی خب شرایط بالا رو هم باید در نظر بگیرید.

---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------

آقا من هم منتظرم ببینم پارس آنلاین در چه شرایطیه. این ترکانت که نمیذاره نفس کشید!

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام دوستان سرعت و حال کنید maxnet maxturbo
    این پایینی هم بهترین تست منه که حدودا ماله 2 ماهه پیشه ( با v.p.n )

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

سلام دوستان سرعت و حال کنید maxnet maxturbo
    این پایینی هم بهترین تست منه که حدودا ماله 2 ماهه پیشه ( با v.p.n )

وای خدای من . این تست بالایی مال توربو هست ؟ چطور ممکنه . من میخواستم توربو تمدید کنم

ولی زنگ بزن برات درست میکنن . یکی از بچه ها هم این وضعیتو داشت

17. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •