تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 99 اولاول ... 4282888990919293949596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه لپ تاپ dell studio 1557 خریدم. با نرم افزار paragon پارتیشن بندیش کردم. به خاطر اینکه شبکه اش مشکل داشت مجبور شدم ویندوزش رو دوباره نصب کنم (از روی DVD خودش) . ولی بعد فهمیدم که نرم افزارهای جانبی که قبلاً روی لپ تاپ نصب بود توی DVD نیست. خواستم دوباره لپ تاپ رو به حالت کارخانه ایش برگردونم. ولی وقتی با دکمه F8 وارد قسمت ریکاوری میشم آیتمی تحت عنوان Dell Factory Image وجود نداره. البته من این کار رو قبلاً انجام دادم و این آیتم وجود داشت ولی حالا وجود نداره. خواهشاً کمکم کنید.
    ضمناً به درایو ریکاوری هم هیچ آسیبی وارد نشده. چطوری میتونم دوباره لپ تاپ رو به حالت کارخونه ایش برگردونم.

با تشکر
    فایل های لودر از پارتیشن C پاک شده ... باید ببرید نمایندگی درایو رو درست کنه دوباره

اگه نباشه جاش خالی می مونه ommolfesad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    سلول بي مرز

پيش فرض

سلام ....من یه لپ تاپ 1564 دل خریدم ..و چند تا سوال داشتم : 1 ) چجوری میشه یه ریکاوری از این تهیه کرد !؟ خودش دی وی دیش رو داره یه باید خودمون درست کنیم ؟ چجوری ؟ اگه داره کدوم یک از دی وی دی هاش هست !؟

2) من با استفاده از خود ویندوز داشتم تنها درایو لپ تاپ رو پارتیشن بندی ( تقسیم ) میکردم ....بعد از این که یکی رو ساختم ( دوتا درایو شد ) ...هنگامی که دوباهر درایو اصلی ( C ) رو shrink کردم فضای ایجاد شده محدود بود ( با این که 190 گیگ هنوز جا داشت ...50 گیگ بیشتر ازاد نمیکرد ...و اونی هم که ازاد کرد unallocated بود و فرمت نمیشه به هیچ وجه ... و ارور MAximum Nuber of partion رو میده ......

یعد من یه اشتباه کردم و درایو اصلی رو mark partion as active رو زدم و continue رو انتخاب کردم ...ولی وقتی سیستم رو restart کردم ..دیگه ویندوز 7 بالا نمیاد !

و ارور

BOOTMGR is missing رو میده !؟

چجوری میتونم اینو بیارم بالا ...؟ دی وی دی ویندوز خودشو که شرکت داده رو هم که میذارم همین پیغام رو میده و بوت نمیکنه!؟

ممنون میشم زودتر جواب بدید و راهنمایی کنید ....ممنون !
    وای وای از دست این 1564 واقعا" که زاقارته !
    من هم دارم امروز میرو پسش بدم به هر قیمت !
    تو وب سایت رسیمیش درایورهای 1564 رو نذاشته یعنی نداره فقط se7en 64bit داره !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در قسمت shrink volume دکمه shrinkغیر فعاله چی کار باید کرد (مدل vaio sr 490 (

داره خودمونی میشه pny8gb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

oooooooooooooooooooooooooooook

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من لپ تاپ سونی دارم
    با خود ویندوز که پارتیشن بندی میکنم فقط نصف درایو c رو برام پارتیشن بندی میکنه .
    یعنی از 500 گیگ فقط 250 گیگش رو میتونم درایو بسازم و 250 تای دیگه باید برای درایو c باشه.
    با خود ویندوز نمیشه؟

داره خودمونی میشه mashhad_hasan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام

روي لپ تاپها با cpu core i3 i5 i7 ويندوز ايكس پي نمي توانم نصب كنم

مباحث مربوط به ساخت ويندوز سفارشي با nlite و طريقه نصب را مطالعه كردم

روي اين سي پي يو كارگر نبود احتمالا درايور خاصي بايد داشته با شد تا با nlite ويندوز سفارشي

بسازم و سپس......

در صورت امكان راهنمايي و آدرس آن درايور را عنايت فرماييد.

با تشكر

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

من لپ تاپ سونی دارم
    با خود ویندوز که پارتیشن بندی میکنم فقط نصف درایو c رو برام پارتیشن بندی میکنه .
    یعنی از 500 گیگ فقط 250 گیگش رو میتونم درایو بسازم و 250 تای دیگه باید برای درایو c باشه.
    با خود ویندوز نمیشه؟
    منم همین مشکل رو دارم
    با نرم افزار acrisd 10 هم انجام دادم ولی موقعی که یه درایو با فضای خالی 400 گیگ دارم رو برای اضافه کردن پارتیشن انتخاب میکنم میگه که فضای کافی خالی روی اون درایو ندارم
    ویندوز 7 دارم و لبتاب 2190
    چیکار کنم؟
    نرم افزار paragon و partitiom magic هم دارم ایا اینا روی لبتاب و ویندوز 7 کار میکنن؟

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نرم افزار paragon و partitiom magic هم دارم ایا اینا روی لبتاب و ویندوز 7 کار میکنن؟
    بله کار میکنن..
    شما کلا چنتا درایو دارین؟؟
    منظور اینه که با درایو مربوط به محل نصب ئیندوز زیاد درگیر نشین گون همه چی نابود میشه.!!

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

من الان 4 تا درایو دارم البته با استفاده از خود ویندوز تونستم دارایو سی ویندوز که 470 گیگ بود رو به 225 گیگ برسونم و یه درایو جدید بسازم اما میخوام درایو ویندوزم 100 گیگ باشه
    در ضمن نمیخوام اطلاعاتم رو از دست بدهم
    با نرم افزار acrisd 10 هم انجام دادم ولی موقعی که یه درایو با فضای خالی 400 گیگ دارم رو برای اضافه کردن پارتیشن انتخاب میکنم میگه که فضای کافی خالی روی اون درایو ندارم
    ویندوز 7 دارم و لبتاب 2190
    بهترین راه چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام، من میخوام لپ تاپم رو پارتیشن بندی کنم، لپ تاپم یونی وایو مدل vpc-cw2dgx/b هست، لطفا بگین با کدوم نرم افزار میتونم اینکار رو انجام بدم، ویندوز اونم سون هست، در ضمن نمیخوام توسط خود ویندوز انجام بدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •