فایل های لودر از پارتیشن C پاک شده ... باید ببرید نمایندگی درایو رو درست کنه دوباره
فایل های لودر از پارتیشن C پاک شده ... باید ببرید نمایندگی درایو رو درست کنه دوباره
وای وای از دست این 1564 واقعا" که زاقارته !
من هم دارم امروز میرو پسش بدم به هر قیمت !
تو وب سایت رسیمیش درایورهای 1564 رو نذاشته یعنی نداره فقط se7en 64bit داره !!
در قسمت shrink volume دکمه shrinkغیر فعاله چی کار باید کرد (مدل vaio sr 490 (
من لپ تاپ سونی دارم
با خود ویندوز که پارتیشن بندی میکنم فقط نصف درایو c رو برام پارتیشن بندی میکنه .
یعنی از 500 گیگ فقط 250 گیگش رو میتونم درایو بسازم و 250 تای دیگه باید برای درایو c باشه.
با خود ویندوز نمیشه؟
با سلام
روي لپ تاپها با cpu core i3 i5 i7 ويندوز ايكس پي نمي توانم نصب كنم
مباحث مربوط به ساخت ويندوز سفارشي با nlite و طريقه نصب را مطالعه كردم
روي اين سي پي يو كارگر نبود احتمالا درايور خاصي بايد داشته با شد تا با nlite ويندوز سفارشي
بسازم و سپس......
در صورت امكان راهنمايي و آدرس آن درايور را عنايت فرماييد.
با تشكر
منم همین مشکل رو دارم
با نرم افزار acrisd 10 هم انجام دادم ولی موقعی که یه درایو با فضای خالی 400 گیگ دارم رو برای اضافه کردن پارتیشن انتخاب میکنم میگه که فضای کافی خالی روی اون درایو ندارم
ویندوز 7 دارم و لبتاب 2190
چیکار کنم؟
نرم افزار paragon و partitiom magic هم دارم ایا اینا روی لبتاب و ویندوز 7 کار میکنن؟
بله کار میکنن..نرم افزار paragon و partitiom magic هم دارم ایا اینا روی لبتاب و ویندوز 7 کار میکنن؟
شما کلا چنتا درایو دارین؟؟
منظور اینه که با درایو مربوط به محل نصب ئیندوز زیاد درگیر نشین گون همه چی نابود میشه.!!
من الان 4 تا درایو دارم البته با استفاده از خود ویندوز تونستم دارایو سی ویندوز که 470 گیگ بود رو به 225 گیگ برسونم و یه درایو جدید بسازم اما میخوام درایو ویندوزم 100 گیگ باشه
در ضمن نمیخوام اطلاعاتم رو از دست بدهم
با نرم افزار acrisd 10 هم انجام دادم ولی موقعی که یه درایو با فضای خالی 400 گیگ دارم رو برای اضافه کردن پارتیشن انتخاب میکنم میگه که فضای کافی خالی روی اون درایو ندارم
ویندوز 7 دارم و لبتاب 2190
بهترین راه چیه؟
سلام، من میخوام لپ تاپم رو پارتیشن بندی کنم، لپ تاپم یونی وایو مدل vpc-cw2dgx/b هست، لطفا بگین با کدوم نرم افزار میتونم اینکار رو انجام بدم، ویندوز اونم سون هست، در ضمن نمیخوام توسط خود ویندوز انجام بدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)