ببخشید من تو هک مشکل داشتم.وقتی می خواهم برنامه Apptrkرو روی گوشیم نصب کنم این پیغام رو میده و نصب نمیشه.component Failed Security Check Cannot Install
گوشی من هم P990i هستش.
ببخشید من تو هک مشکل داشتم.وقتی می خواهم برنامه Apptrkرو روی گوشیم نصب کنم این پیغام رو میده و نصب نمیشه.component Failed Security Check Cannot Install
گوشی من هم P990i هستش.
سلام دوست عزيز
بعضي برنامه ها تاريخ مصرف دارند اين برنامه جزو اون برنامه ها است شما براى نصب آن تاريخ گوشي رو يک سال عقب بياريد و بعد از نصب برنامه دوباره تاريخ گوشي را تنظيم کنيد .
همچین جدید نیست. من داشتمش . تعداد اس ام اس ها رو درست نشون نمیده.
با هک صدا ، صدای کوشی من تغییر نکرده . تمام مراحل رو هم درست رفتم . ایا صدای اسپیکر واقعا زیاد می شه ؟
این قسمت توضیحات در هک صدا فکر کنم اشتباهه .
{ پوشه AATFiles.zip از فایل پیوست را در C:\private\10200B19\ کپی نمایید.دوستان دقت كنيد كه كل پوشه AATFiles رو كپي كنيد نه محتوياتش رو.چون خودم و چند نفر ديگه همين اشباه رو كردن.}
چون در اون مسیر قبلا پوشه aatfiles رو قرار دادیم. درسته ؟
سلام دوست عزيز ورود شما را به پي سي ورلد خوش آمد مي گويم.نوشته شده توسط qwertyuiopqwertyui [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر پست شماره 809 را خوانده باشيد گفته شده که بايد کل پوشه ATTFiles را در مسير C:\private\10200B19 کپي کنيد نه محتوياتشو .
01\02\2008
با پلير خود گوشي تغييري احساس نميشه ولي با برنامه coreplayer1.2 خيلي صدا زياد ميشهنوشته شده توسط qwertyuiopqwertyui [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
در ورژن 1.1 يك بار aatfilesرو از z ميگيري و به پوشه مربوطه رونوشت ميكني و بعد فايل هاي موجود در zip را به رونوشت aatfiles در c اضافه ميكنينوشته شده توسط qwertyuiopqwertyui [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
اگر اين فايل ها جايگزين فايل هاي اصلي گوشي شدند كه پاك نكن اگر نه بسم الله.....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)