تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 108 اولاول ... 4282888990919293949596102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1072

نام تاپيک: ◄◄ داروهـــــــا؛ معرفی، کاربرد، شیوه‌ی استفاده، ممانعت‌ها و ناسازگاری‌ها ►►

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

خیلی عجیبه دکتر شما چطور سرترالین و ونلافاکسین رو با هم براتون تجویز کرده این میتونه عوارض بدی داشته باشه به نظرم سریعا دکترتون رو تغییر بدید باید به مدرک این دکتر شک کرد!
    اصلا اینطور نیست سرترالین یه دارو از خانواده SSRI ها و ونلافاکسین هم یه دارو از خانواده SNRI ها هستن که سرترالین باعث بلاک شدن بخشی از بازجذب سرتونین در لوله گوارش میشه و در نهایت غلظت سرتونین رو توی سیستم لیمبیک مغز افزایش میشده ( سرتونین یه نوروترنسچر هست که کاهش غلظتش در بخش های مختلف سیستم لیمبیک یاعث افسردگی و عدم تمرکز و ... میشه ) ونلافاکسین هم علاوه بر این کار؛ غلظت نوراپینفرین رو هم توی سیستم لیمبیک افزایش میده که باعث بهتر شدن روحیه و افزایش انگیزه و ... میشه. در واقع پزشکی که این کار رو میکنه و این دو دارو رو با هم تجویز میکنه یه ترکیب مکمل از اونها به وجود میاره طوری که افزایش غلظت نوروترنسمچر ها متناسب با هم باشن.
    اگه بیمار سابقه ناراحتی های هپاتیک یا ناراحتی های خودایمنی CNS نداشته باشه هیچ مشکلی برای مصرف این دوتا با هم وجود نداره.

من خودم داروهای SSRI حتی با قرص های ضدافسردگی سه حلقه ای مصرف کردم که مشابه همین SNRI ها هستن منتها قویتر از اونا هستن و متابولایزشون هم حساس تره.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

شمامطمعن هستید؟!ازوقتی این جوابوخوندم داغون شدم هی چشام پرمیشه نمیدونم چیکارکنم دکترخوب نمیشناسم الان5ماهه پیش این دکترمیرم
    نه مشکلی نیست شما داروهایی که پزشکتون تجویز کرده رو با دقت و حوصله مصرف کنین و به عوارضون هم دقت داشته باشین.
    عوارضی مثل پرش شدید پلک ها و سایر اندام ها و همینطور اخلال در تکلم و یا تشنج اگه داشتین به پزشک اطلاع بدین.
    ایجور داروها رو باید بهشون وقت داد تا اثرشون رو روی شما نشون بدن اگه پزشکتون رو عوض کنین و سابقه درمانتون رو بهش تعریف کنین خیال میکنه که شما برای بهبودی خیلی عجله دارین و داروهایی مثل داروهای MAOI و مشتقات آمفتامین ها و ... رو براتون تجویز میکنه که اثراتشون و عوارض جانبیشون تا آخر عمر روی اعصاب شما خواهد بود و با توجه به عوارضی که روی کبد و کلیه ها دارن؛ عمر شما رو خیلی کوتاه خواهد کرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

مشتقات آمفتامین ها
    شیشه خیابانی که تو ایران هست جز این گروهه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

شیشه واقعی ( مت آمفتامین ) بله از مشتقات آمفتامین ها هست و تشابه به داروهای مونوآمینواکسیداز داره ولی اون شیشه که توی خیابون ها میفروشن ناخالصی زیاد داره و باعث آسیب ها و عفونت های عروق میشه.

5. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

شیشه واقعی ( مت آمفتامین ) بله از مشتقات آمفتامین ها هست و تشابه به داروهای مونوآمینواکسیداز داره ولی اون شیشه که توی خیابون ها میفروشن ناخالصی زیاد داره و باعث آسیب ها و عفونت های عروق میشه.
    والا یکی از دوستای من 5 ساله مرتب هر روز شیشه میشکه از منم سالمتره
    پس حکایت چیه؟

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان استفاده از قرص های مخمر ابجو عوارض نداره؟؟کلا استفاده کردنش؟؟

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    سوال داشتم در مورد قرص گلی بنکلامید .
    اگر همزمان 3 عدد بخوریم چه عوارضی داره؟

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من پای کامپیوتر میشینم باعث قرمزی چشم میشه یک مدت از اشک مصنوعی گرفتم (برای خشکی چشم) و مصرف کردم بهبود خوبی داشت ولی کلا بر طرف نشد
    پیش پزشک که رفتم قطره فلوکورت داد ! این قطره برای چی ؟!
    یک مورد من دور تار مبینم پزشک عینک داد با شماره 1.5

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به دوستان گل انجمن
    یه سول در مورد مکملهای ورزشی داشتم:
    من 2 ماهه میرم باشگاه و بنا به توصیه مربیمون پروتئین ، کراتین و مولتی ویتامین گرفتم ! اما هنوز مصرف نکردم ! میترسم حقیقتش ! با توجه به این که غلظت خون هم دارم کمی. قبلا با مصرف قرص مولتی ویتامین بدنم شدیدا واکنش نشون داده ! آیا مشکلی پیش میاد واسه مصرفش ؟!

اینم مارکاش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام به دوستان گل انجمن
    یه سول در مورد مکملهای ورزشی داشتم:
    من 2 ماهه میرم باشگاه و بنا به توصیه مربیمون پروتئین ، کراتین و مولتی ویتامین گرفتم ! اما هنوز مصرف نکردم ! میترسم حقیقتش ! با توجه به این که غلظت خون هم دارم کمی. قبلا با مصرف قرص مولتی ویتامین بدنم شدیدا واکنش نشون داده ! آیا مشکلی پیش میاد واسه مصرفش ؟!

اینم مارکاش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز ترو خدا با سلامتی خودتون بازی نکنین
    کمترین عوارض کراتین و پودرها عدم باروری و بیشترین عوارضشون روی کبد و کلیه ها هستن میدونی کبد چقدر فشار بهش میاد تا بتونه این مواد رو بی اثر کنه در واقع خیلی از عمر مفیدش کم میشه

12. 2 کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •