این سیمز رو من با حجم 2 مگ و خرده ای دانلود کردم میریزم رو گوشی می گه the file corrupted 3 بار از اینجا دانلودش کردم ولی بازم همینو می گه
گوشیم ان 95 هشت گیگ
این سیمز رو من با حجم 2 مگ و خرده ای دانلود کردم میریزم رو گوشی می گه the file corrupted 3 بار از اینجا دانلودش کردم ولی بازم همینو می گه
گوشیم ان 95 هشت گیگ
شما install root cer... رو زدي؟؟ تاريخت درسته؟
سلام
آقا ما كل بازي ها رو ريختيم همشونم بازي كرديم و فيض برديم
اما يه دفعه انگيج قاطي كرد و حالا ديگه وارد asphalt نميشه و ارور ميده.creaturs of.... رو هم وسط بازي هنگ ميكنه مياد بيرون.
BIA رو لود ميكنه اما نمياره.خلاصه همه ريخته به هم.خلاصه دارم دپرس ميشم
مهندس جون چيزي رو پاك نكردي؟؟ يه بار ريست كن ببين چي ميشه...
اگه نشد يه باز از سيو هات بك آپ بگير N-Gage رو دوباره نصب كن...
سلام
سیو بازی Hooked On Creatures of the Deep کجاست؟؟
تو فایل ضمیمه نبود
سلام
هر چي فايل تو اينجا هست رو ازش كپي بگير بعد از نصب دوباره جايگزين كن...
C:\Private\20007b39\2000AFBC
شاد باشي![]()
این مشکل رو تو تموم بازیها انگیج دارم صفحه بسمت چپ باز میشه امکانش هست بسمت راست یا عمودی باز بشن چون کنترل دکمه ها بادست چپ سخته
Last edited by aref.moradi; 17-08-2008 at 12:25.
دوستان مشکل منم حل شد ..... من تمام مراحل کار رو درست انجام میدادم و بالای 10 بار هم این کار رو تکرار میکردم اما همش پیغام میداد که بازیرو بخرید یعنی patch نصب نشده بود ......
بالاخره فهمیدم مشکلش چی بود و الان هم حل شد و بازیها رو بصورت فول بازی میکنم...
من برای راحتی کار رفته بودم نسخه sis بازی رو دانلود کرده بودم .....
مثلاً همون بازی ماهیگیری رو نشستم 27 مگ رو دانلود کردم و بعد هم همون فایل sis رو به پوشه Ngage انتقال میدادم نصب هم میشد اما فول نمیشد ....
که امروز تصمیم گرفتم همون فایل exe رو که حجمش هم پایینتره دانلود کنم و از همون طریق TRK بازی رو نصب کنم که با تعجب دیدم بازی نصب و کرک binpda هم کار خودشو کرده و بازی فول شده .....
وقتی بازیbrader Armرو شروع میکنم تو اول بازی وقتی می خواد باچتر فرود بیاد گیر میکنه و پایین نمیاد چیکار کنم
دوست من منظورت چيه گير ميكنه...؟يعني گوشي هنگ ميكنه؟ يا بازي در حال اجراس ولي پايين نمياد..؟
اگه هنگ ميكنه...ريست كن...ضمنا" گوشيت چيه؟
اگه هم بازي در حال اجراس كافيه دكمه 5 رو بزنيد..
Last edited by Legend; 17-08-2008 at 13:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)