تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 521 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

سلام بچه ها.
    اگه ممكنه بي تعصب به سوالم جواب بدين.
    من براي خريد بين N82 و P1 بد جوري گير كردم.اگه فرض كنيم قيمت برام مهم نباشه به نظر شما از لحاظ كارايي و سرعت و ساير مشخصات كدوم مناسبترند؟ در ضمن در مورد دوربيناشون آيا دوربين P1 خيلي پايين تر از N82 است يا از لحاظ كيفيت تقريبا تو يه رده اند؟

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بله دوربیب P1 سه هست در حالی که برا N82 پنج هست و فلاش زنون هم داره
    و صدای N82 کم هست
    ای ند تا گوشی کلاس کارشون بهم نمی خوره
    نمی دونم چطوری بین این دو تا گیر کردی

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام بر همه من می خوام یه N82 بگیرم و می خوام بدونم که این گوشی لرزه گیر داره یا نه ؟ اگه داره یک نمونه برام اپ کنید اگه براتون زحمتی نیست
    ممنوم
    شرمنده لرزه گیر چی هست ؟ چی کار می کنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhman32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام بر همه من می خوام یه N82 بگیرم و می خوام بدونم که این گوشی لرزه گیر داره یا نه ؟ اگه داره یک نمونه برام اپ کنید اگه براتون زحمتی نیست
    ممنوم
    در حالت فیلم برداری داره و به نظر من خیلی هم عالی هست, الآن که وقت ندارم ولی شاید بعدا" واستون آپ کردم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام بچه ها.
    اگه ممكنه بي تعصب به سوالم جواب بدين.
    من براي خريد بين N82 و P1 بد جوري گير كردم.اگه فرض كنيم قيمت برام مهم نباشه به نظر شما از لحاظ كارايي و سرعت و ساير مشخصات كدوم مناسبترند؟ در ضمن در مورد دوربيناشون آيا دوربين P1 خيلي پايين تر از N82 است يا از لحاظ كيفيت تقريبا تو يه رده اند؟
    حدود 60% افرادی که گوشی های تاچ اسکرین اونم تاچهای سونی اریکسون رو می خرن بعد از یه مدت کوتاه تقریبا" از گوشی خسته میشن... خود من p990 داشتم, هم از هیکلش خسته شده بودم هم اینکه تاچ اسکرینش مقداری باعث شده بود با گوشی راحت نباشم, مخصوصا" اینکه یه بار هم صفحه ی تاچ اسکرینش خراب شده بود (باورت میشه بگم بخاطر قاب کریستالی بود؟) و مجبور شدم 30 تومن بدم درست کنن. دوستم هم هم 1 سال p990 و هم چند ماه w950 داشت که نظرش همینه هرچند شاید شما جزو اون 40% باشی ولی یادت باشه که سیستم عاملش windows mobile نیست که نیاز شدید به تاچ اسکرین داشته باشه...
    از نظر ایترفنس هم به نظر من و خیلی های دیگه uiq (ایترفنس گوشی های سیمبین سونی اریکسون) یکمی خشک هست و در ضمن هنوز خیلی جا داره که بخواد به s60 برسه. مثلا" برای منشی تلفنی هیچ نرم افزاری در uiq نمی تونه این کار رو بکنه, چون باید از طرف شرکت سازنده (در اینجا سونی ایریکسون) یک پلاگین اراعه بشه (همونطور که برای s60 شد) تا نرم افزار منشی با استفاده از اون بتونه گوشی رو خود کار برداره و پاسخ بده یا مثلا" هنگام مکالمه صدای شما رو ضبط کنه...
    نرم افزارهای اراعه شده برای uiq حدودا" کمتر از 1 چهارم s60 هست و در آینده هم انتظار می ره (برای uiq3 و s603) این تناسب رعایت بشه چون اصلا" نمیشه بعضی نرم افزارها رو برای uiq نوشت.البته یه نفر می گفت نرم افزارهای s60 به uiq هم می خوره... هرچی گفتم نمیشه تو کتش نرفت (تازه خودش هیچ کدوم یعنی گوشی uiq دار یا s60 دار نداشت)
    در مورد کیفیت بدنه هم باید بگم همونطور که باید بدونی تقریبا" همه ی نوکیا ها قابشون قابلیت تعویض بسیار راحت رو داره و این یه مزیت محسوب میشه... در ضمن جنس قاب ن82 از نوع جدید هست که گوشی های نسل جدید نوکیا از جمله n81 n96 n78 از هیمن جنس ساخته شدن که کمتر خش میافتن و غیر ممکنه رنگشون بره و بسیار هم شیک و براق هستن...
    درضمن یادت نره ن82 gps داره, در مورد تفاوت دوربین هم باید بگم واقعا" این تفاوت محسوسه و ن82 (بدون تعصب) بهترین گوشی دوربین داره و البته جایزه ی بهترین گوشی دوربین دار سال اروپا رو هم نصیب خودش کرده
    بجز فلش زنون فرق های محسوسی با دوربین ن95 داره از جمله سرعت فکوس و تنظیم نور
    نکته ی بعدی که نمیشه ازش گزشت کلاینت n-gage که منحصرا" مخصوص گوشی های جدید سری n نوکیاست است که اگه اهل بازی هستی (اگر هم نیستی با دیدنش میشی ) به هیچ وجه از اینکه یه نوکیا خریدی پشیمون نمی شی
    .
    .
    .
    در کل همه ی اینهایی که گفتم بر اساس تجربیات شخصی و مقداریشون هم بر اساس اطلاعاتم از اینترنت (سایت های ایرانی و خارجی) بود. اگه دوستان فکر می کنن جاییش اشکال داره خوشحال میشم تذکر بدید

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

UPLOAD لازم نیست بیا این فیلمبرداری که رویو نویس جی اس ام آرنا کرده
    3.5 مگا بایت هستش
    این لینک دانلود مستقیم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در حالت فیلم برداری داره و به نظر من خیلی هم عالی هست, الآن که وقت ندارم ولی شاید بعدا" واستون آپ کردم
    دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی
    آیا بصورت پیش فرض فعال هست یا نه
    اگه بصورت پیش فرض فعال نیست چطور فعال کنم

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام بر همه من می خوام یه N82 بگیرم و می خوام بدونم که این گوشی لرزه گیر داره یا نه ؟ اگه داره یک نمونه برام اپ کنید اگه براتون زحمتی نیست.ایا فیلم برداری اون مثل n90 هست یا نه
    ممنوم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی
    آیا بصورت پیش فرض فعال هست یا نه
    اگه بصورت پیش فرض فعال نیست چطور فعال کنم
    خیر به صورت پیش فرض فعال نیست
    برو به camera>video>options>video stabilisation>on که بعدش بالا دست چپ عکس به دست باید بیاد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خیر به صورت پیش فرض فعال نیست
    برو به camera>video>options>video stabilisation>on که بعدش بالا دست چپ عکس به دست باید بیاد
    دستت درد نکنه خیلی تاثیر داشت در ضمن تو این آدرست setting را جا انداخته بودی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •