بفرما:
)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما:
)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نداریم یه همچین چیزی نوکر بابات غلام سیاه
در جواب سوال در مورد کارتم ببین وقتی که میره سر کار اگه کارش بیسینسی باشه خوب این گزینه باید باشه:suck up boss یعنی پاچه خواری رئیس وقتی میری سرکار بهتره این کارو تو کل عمرت اگه داره انجام بدی بعد رئیس باهات خوب میشه و هر کاری بخوای می تونی انجام بدی ترفیع بگیریو اینا البته کل کارا نه حالا بهتره که رئیس زن باشه یا سیم تو زن باشه با هم ازدواج کنن اونو ترفیعش بده دست خودته دیگه
گزینه های دیگه business at بقیشو یادم نیست این کارتو مثل آدم انجام میدی ولی خوب در حد معموله این گزینه در تمام کار ها هست و در آخر هیچی نصیبت نمیشهفقط پول ....
دیگه این ممکنه باشه hang out with members با کارمندان درست ارتباط برقرار کنی اونا دوست داشته باشن البته اولش این گزینه نیست یکی دیگست
دیگه توی شغل ورزشی یا همون فوتبال این گزینه هست work out in the gym یعنی ورزش در باشگاه که در طی این شما اگه اسکیل مورد نیازو داشته باشید ترفیع پیدا می کنید
البته وقتی شما ترفیع پیدا می کنید کارمندان با شما بد میشوند تا حد کمی باید با اونا دوست شوید اونها کمی به شما حسودی می کنن چرا که خود توانایی ترفیعو ندارن هوش مصنوعی هستند و تا آخر عمرشان همون باقی میمانند
امیدوارم از راهنمای گام به گام خوشتون اومده باشه مرسی خداحافظ![]()
سلام
چجوری میشه وقتی کل سهام یه جاروخریدی اونجارو آتیش بزنی؟
اخراج کردن کارمندا چه فایده ای داره؟
ممنون
فكر نكنم بشه چنين كاري كرد..... كارگر ها هم نميشه اخراج كرد..حداقل من كه نديدم
Last edited by loomina; 08-06-2009 at 13:35.
بچه ها sims 3 چند DVD هستش ؟ توش صحنه های بد بد نداره اخه برای داداشم میخوام
سلام
2 تا DVD هستش ...
تا تعریفتون از بد چی باشه ...
خیلی بد نیست ...12 یا 13 سال به بالاست
من آتیش زدن رو فکر کنم از نقد سیمز47 خودم. اخراج کارمنداهم با گذینه Fire sims (اگه درست یادم باشه)امکان پذیره.![]()
آتیش نمی تونی بزنی
فایده ای نداره اگه رابطتت با یه سیم خراب باشه اونو اخراج می کنی تا کرمتو بریزی خونه خرابش می کنی همین![]()
Last edited by Zende; 08-06-2009 at 20:03.
منظورم اینه Kiss family توشه ؟ اگه هست براش نخرم ؟
بله هست
در ضمن برای من رمز های این صفحه کار نمیکنن
احتمالا روی نسخه ای که پک ها روش نصب میشه کار میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)