درسته تیپ5مصرفش از تیپ2و3کمتره اینو دگه همه میدونن جز بعضیا!
درسته تیپ5مصرفش از تیپ2و3کمتره اینو دگه همه میدونن جز بعضیا!
تیپ2سفارشی تجهیزاتی مثل کپسول چرم موکت رینگ الومینیومی و.... داره
تیپ2باABSجدید فکر میکنم با ایربگ باشه
تیپ 2 ABS فقط ای بی اس داره
ممنون میشم کامل شرایط اقساط همه مدل هاشو بزارید.....قیمتها
سلام،
والا اینارو از یه آگهی توی روزنامه می نویسم. مطمئن نیستم صحیح باشن (یه کم حساب کتاباش با هم نمی خونه) اما ظهر یه سر دارم میرم اونجا ببینم چجوریاس.
تیپ 2 سفارشی: نقد: 7.557.500 اقساط (4 تا هر شش ماه): 2.210.000
تیپ 2 جدید: نقد: 7.142.500 اقساط (4 تا هر شش ماه): 2.090.000
تیپ 2: نقد: 7.092.500 اقساط (4 تا هر شش ماه): 2.070.000
فکر می کنی کدوم ارزش بیشتری داره؟
چه رنگی؟ قهوه ای لیزری خوبه یا سفید (که به نظرم خیلی خز شده!)؟
دوستان یه سوال پیش اومد واسم!
تو تیپ های مختلف هیچ تفاوت ظاهری وجود نداره؟
که بشه فهمید چه تیپیه!؟
ممنون!
خیر، از هیچ راهی قطعی نمیشه فهمید.دوستان یه سوال پیش اومد واسم!
تو تیپ های مختلف هیچ تفاوت ظاهری وجود نداره؟
که بشه فهمید چه تیپیه!؟
ممنون!
اگه رینگ ماشین عوض شده باشه، میشه فهمید که ABS داره یا نه و اگه نداشت یعنی تیپ 2ه.
اگه پشتی صندلی نداشت احتمال داره تیپ 2 باشه.
اگه پشتش نوشته باشه 206 A یعنی تیپ 6 هست.
یه سری راههای اینچنینی وجود داره اما هر کدوم از اینا رو میشه روی یه تیپ 2 معمولی گذاشت که دیگران گول بخورن!
خب تیپ 5 و تیپ 3 تفاوتشون از موتور و بعد از دیسک ترمز چرخ های عقب مشخص میشه!
اما تیپ 2 که کلا از لحاز امکانات خیلی کمبود داره از شیشه هتی دستی عقب و نداشتن کیسه هوا در داشبورد و کولر ساده که در بقیه دیجیتالی هستش! و از خیلی چیزای ریز دیگه!
تیپ 6 هم که اتوماتیک هستش و مشخصه!
کلا یکی از عیب های بزرگ 206 که خیلی ها ازش انتقاد کردن نوشته نشدن تیپ اون توسط سازنده بر روی مدل هاش هستش!
ممنون
قهوه ای فقط مدل سفارشی هستش و رنگیم هستش که خرج داره اگه چیزی بشه بنظرم اول سفید اگه میگی خزه خاکستری رنگ خوبی میتونه باشه!
و اینکه من اگه بودم از این 3مدل تیپ2جدید انتخاب میکردم که با ایربگ و ای بی اس امکاناتش نسبتا کامل میشه و در قیمت نسبت به تیپ معمولی فقط مقداری بیشتره....اما فعلا که تیپ 5ثبت نام کردم!
Last edited by irinn65; 17-09-2010 at 01:16.
بچه ها من ديشب كلي تيپ 2 رو انگولك كردم اينا دسگيرم شد:
قفل صندوق عقب سفت نيست
كمربندهاي عقب كه اصلا سردر نيووردم چطوري كار ميكنن (هركاري كردن اندازم نشد.مثله اينكه اين دسته ي كمربند هست ميكشيم قفلش ميكنيم ، اون از پائين مياد و در وسط يه مانعي هست كه نميذاره بالاتر بياد و اندازم نميشه اصلا)
هر امكانات اضافي كه تو دفترچه نوشته اصلا نداره (واسه تيپ 3 نوشتن)
ايربك رو نميدونم از كجا بايد قفل كنم
دستي بازكننده ي كاپوت نداره (از كجا بايد بازش كنم؟؟)
بوقش رو فشار ميدي بعده رها كردن صدا ميده (فشار دادن و نگهداشتن نيم ثانيه طول ميكشه كه بوق بزنه در حالي كه نبايد اختلاف زمان داشته باشه)
کمربند رو باید طوری روی صندلی بذاری که سگگش! از بالا بیاد پائین و بسته شه.بچه ها من ديشب كلي تيپ 2 رو انگولك كردم اينا دسگيرم شد:
قفل صندوق عقب سفت نيست
كمربندهاي عقب كه اصلا سردر نيووردم چطوري كار ميكنن (هركاري كردن اندازم نشد.مثله اينكه اين دسته ي كمربند هست ميكشيم قفلش ميكنيم ، اون از پائين مياد و در وسط يه مانعي هست كه نميذاره بالاتر بياد و اندازم نميشه اصلا)
هر امكانات اضافي كه تو دفترچه نوشته اصلا نداره (واسه تيپ 3 نوشتن)
ايربك رو نميدونم از كجا بايد قفل كنم
دستي بازكننده ي كاپوت نداره (از كجا بايد بازش كنم؟؟)
بوقش رو فشار ميدي بعده رها كردن صدا ميده (فشار دادن و نگهداشتن نيم ثانيه طول ميكشه كه بوق بزنه در حالي كه نبايد اختلاف زمان داشته باشه)
توی دفترچه امکانات مدل فول رو نوشته که میشه تیپ 3
ایربگ و کاپوت رو هم که دفترچه توضیح داده، کاپوت رو باید از زیر فرمون (مثل خیلی ماشینای دیگه) باز کنی، یه دسته اهرم شکله...
برسید به داد ما!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)