من نسخه ي 5.18 رو دارم ولي امكان دانلود از يوتوب رو نداره . ممنون ميشم بهم بگين بايد چيكار كنم ؟
من نسخه ي 5.18 رو دارم ولي امكان دانلود از يوتوب رو نداره . ممنون ميشم بهم بگين بايد چيكار كنم ؟
سلام
دوستان میشه با IDM از رپید شر دانلود کرد؟ واینکه چه طوری میشه این کارو کرد رو هم بگید با تشکر
سلام
اگه اکانتش رو داشته باشید میتونید.ازقسمت option دانلود منیجرتون برید به تب sites login بعد new رو کلیک کنید تو صفحه بعدی لینک دانلود رو بدید و user,password رو وارد کنید و ok.
سلام
آقا یعنی هیچ راهی نداره با یه برنام دیگه یا ترفندی چیزی بشه دانلود کرد از رپیدشر؟
برای استفاده از این نوع سایتها بایستی حتماً اکانت داشته باشید.
یه راهی هست که باهاش فقط فایلهای زیر 20 مگابایت رو میتونی دانلود کنی اونم با IDM با استفاده از سایت Rapidbaz
سیستم رایگان Rapidbaz فایلهای زیر 20 مگابایت رو به صورت رایگان براتون لینک مستقیم میکنه و اگه اکانت از سایت Rapidbaz داشته باشید میتونید فایلهای با حجم بیشتر از 20 مگابایت رو هم به لینک مستقیم تبدیل کنید.
در نهایت برای دانلود فایل از این نوع سایتها، اکانت خریداری کنید.
شاد باشید![]()
سلام
این امکان هست که مثلا از سایت رپیدشر دستور آپلود به 4shared رو داد بدون اینکه خودم آپلود کنم؟
سلام
فکر میکنم شما می خواید لینکهای rapidshare رو با دانلود منیجرتون دانلود کنید در اینصورت باید لینکهاتون رو مستقیم کنید.تایپیک زیر رو ببینید.
دور زدن سایتهای راپیدشیر-مگاآپلود-مگاشیر-فایل فکتری-4شیرد و ...
اگه که نتونستید تو این قسمت بدین براتون لینکهاتون رو مستقیم میکنن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درخواست مستقیم کردن لینک های رپیدشیر و 4Shares و مگاآپلود و تورنتو...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه سوال ساده دارم در مورد IDM
چه جوری می شه با IDM چند فایل رو پشت سرهم نه هم زمان به صورت خود کار دانلود کنه.
و یه سوال که خیلی ذهنمو درگیر کرده , چرا همه از IDM استفاده می کنن ؟ من فکر کنم دانلود منیجری مثل DAP , FDM قابلیت های بیشتری دارن البته خودم به توصیه اکثری از IDM استفاده می کنم .
سلام
تایپیک زیر رو ببینید توضیح دادند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشيد من اين پست رو اينجا زدم
نمي دونستم اين موضوع رو كجا مطح كنم
لطفا بهم بگين چي كار كنم
من الان يه عالمه تو ليست IDM واسه دانلود گذاشت
الان مي خوام ويندوز رو عوض كنم
اين ليست رو نمي شه جوري كپي كرد؟؟
منظورم ليست دانلود هست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)