این بستگی به شانست داره . که تو محله شما مشکلی نداشته باشی . یعنی به مخابرات منطقه مسکونی بستگی داره که ADSL کیفیتش خوب باشه یا نه !!!!
من 15 ماهه دارم کاملا راضیم .
این بستگی به شانست داره . که تو محله شما مشکلی نداشته باشی . یعنی به مخابرات منطقه مسکونی بستگی داره که ADSL کیفیتش خوب باشه یا نه !!!!
من 15 ماهه دارم کاملا راضیم .
درود
من یه سوال دارم
سرویس شبانه رایگانش تغییر کرده؟
والا من این ماه یه 3 گیگی تمدید کردم هنوز دو هفته نشده شده یک گیگ روزها هم نیستم خونه شبا میزارم برای دانلود اونم ساعت یک که خودشون گفتن دیگه
جریان چیه؟ساعت سرویس رایگان تغییر کرده یا من اشتباه میکنم
یا حتما باید راس ساعت یک اکانت رو دیسی کنیم و مودم رو خاموش کنم و دوباره روشن کنم؟
ساعت سرویس شبانه مثل قبله از 1 شروع میشه تا 7 صیح
اگه اکانتتون داره کم میشه برید یوزر و پس رو عوض کنید و access controll مودمتون رو هم پسورد بدید
و حنماً از نرم افزارهای du meter , net limitter استفاده کنید
سلام به همگی دوستان
من از تبریز هستم چند روزیه سرعت دانلود شبانه و همچنین روزهای پنجشنبه و جمعه که دانلود رایگان هست به شدت اومده پایین قبلاً که سرعت دانلود 87-80 بود الان شده در حد یه سرویس 256 یعنی 35-20 می خواستم ببینم باقی دوستان تو شهر خودشون هم این مشکل رو دارن
پ.ن: بالاخره روزی رسید که لایزر هم قاط زد مث ISP های دیگه 7 ماه بود داشتم با سرعت بالا دانلود می کردم حالا نمی دونم تو این یه ماهه اخیر چی شده که اینا هم مث ISP های دیگه قاطی کردن خدا کنه طولانی نشه والا باید به فکر یه ISP دیگه باشم
اگه تمدید کردی و شبانه ی رایگان پریده یه زنگ بزن پشتیبانی که مطمئن بشی شبانه هنوز وجود داره.
چون احتمالش هست که این سرویس فقط هدیه ی تابستونی بوده و بعد تابستون دیگه رایگان نداره.
شما چه سرویسی داری که تازه شده مثل 256 ؟سلام به همگی دوستان
من از تبریز هستم چند روزیه سرعت دانلود شبانه و همچنین روزهای پنجشنبه و جمعه که دانلود رایگان هست به شدت اومده پایین قبلاً که سرعت دانلود 87-80 بود الان شده در حد یه سرویس 256 یعنی 35-20 می خواستم ببینم باقی دوستان تو شهر خودشون هم این مشکل رو دارن
پ.ن: بالاخره روزی رسید که لایزر هم قاط زد مث ISP های دیگه 7 ماه بود داشتم با سرعت بالا دانلود می کردم حالا نمی دونم تو این یه ماهه اخیر چی شده که اینا هم مث ISP های دیگه قاطی کردن خدا کنه طولانی نشه والا باید به فکر یه ISP دیگه باشم
512 داری ؟ اگه 512 داری سرعتت خیلی کمه.
من با 128 شبانه سرعتم 20 هست حدودا.روزا هم 30 - 35
که البته خیلی افت کرده.قبلا سرعتم شبا 35 تا 40 بود.
Last edited by -reza-; 21-10-2010 at 14:39.
واقعآ جای تاسف واسه خودم که دارم 1 سالی از همچین شرکتی سرویس adsl میگیرم..!
این شرکت طوری با مشترکان خودش برخورد می کنه که انگار از روی شکم سیری فقط جوابگوی مشکلات و درخواست مشترکانش هست.بنده بعد از یک ماه سر درگمی به خاطر جابجایی نمایندگیش تو شهر مشهد که هر روز یک تاریخی مشخص کردن واسه من هنوز هم علاف این سرویس دهیه مسخرشون شدم...(با نمایندگی اصلیش تو تهران تماس میگیرم میگن شما باید با زیر مجموعه ما هماهنگ کنین..به نمایندگی مشهد تماس میگیرم میگه تهران فلانه یا ..)کلآ یه جورایی حال و حوصله ندارن کار مشتریاشو راه بندازه و انگار شکمشون سیره که اینجوری جواب بنده را میدن
واقعآ مایع ننگ شرکتهای ارائه دهنده adsl هست این لایزر.یه زمانی بود همینا التماس میکردن تا بری ازشون سرویس بگیری حالا یه کاری میکنن که آدم بره با یک شرکت دیگه قرارداد ببنده.......................جای تاسفه واقعآ
بی تربیت ترین شرکت همین شرکت هست
بچه ها این ریز مصرف رو کجا میزنه؟
یادمه یه زمانی صبانت که داشتم برام میزد چقدر مونده و اوضاع احوال سرویست چجوریه
این لایزر چرا نداره؟
دوست عزیز از این آدرس می تونی باقیمانده حجمتو ببینی
فقط کافیه یوزر و پستو وارد کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه تصمیمی گرفتم شک دارم.
میخوام فسق قرارداد کنم برم 256 مخابرات بگیرم.
سرعتش 20 کیلوبایته نا محدوده.ماهی 12 تومنه.
اگه تصمیم جدی شد قبلش همه ی شارژمو مصرف میکنم.
و اون 2 ماه باقی مانده از قرار داد رو هم به باد میسپارم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)