در يزد رويت شد با قيمت 1.200
چاخان![]()
سلام من امروز عضو P30world شدم فقدم به عشق X1 و این تاپیک اگه میشه یه نفر از عزیزانی که X1 داره یه ریویوی قشنگ از میوزیک پلیر این گوشی با قابلیت هایی که داره برامون بزاره (با تصویر) تا ببینیم SE تو قسمت MUSIC چه کرده راستی فکر میکنم با اومدن این گوشی به بازار دیگه کم کم باید به فکر معرفی نرم افزارای مناسب این گوشی بپردازیم بعدم میشه یه نفر به من بگه برای قرار دادن لینک تو پست هام چی کار باید بکنم؟
حیف این تاپیک.
ما با یان اینترنت زغالی نمی تونیم هی صفحه عوض کنیم![]()
دنبال لینک گذاشتن توی p30 نباش. فقط مدیرا و همکارا میتونن لینک بزارن!!!!!!میشه یه نفر به من بگه برای قرار دادن لینک تو پست هام چی کار باید بکنم؟
آره والاحیف این تاپیک.
ما با یان اینترنت زغالی نمی تونیم هی صفحه عوض کنیم
اینجا اصلا جاش خوب نیست.
من خودم 2-3 روز یه بار میام اینجا.
ببریدش سر جاش
ایول.برید vote بدید بالا نگرش داریم.
هنوز نیومده قلابیاش اومد !!!!
البته با خودش که به هیچ وجه قابل مقایسه نیست..ولی در هر حال سرعت عمل جاعلان و سیستم کلونینگ چین رو نشون میده !!
بقیه اس این جا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ALIAK28; 04-11-2008 at 22:43.
جا به جا کردن این تاپیک وقتی که هنوز گوشی تو ایران نیومده تا چند نفر بخرن و کلوپش جون بگیره کار عجولانه ای بود ! درسته پاکت پیسی هست و جاش اینجاست ولی فعلا که کسی نداره (یه نفر داشت که پیداشت نیست ) اینجا تاپیکش خاک میخوره .. خود من از وقتی اومده اینجا دو سه بار بیشتر نیومدم .. تو کلوپ سونی اریکسون جلو چشمون بود خبرهاشو میزاشتیم و فلان ..
الحق گوشی شیک و زیباییست !! سونی اریکسون کارش درسته![]()
دیگه این جاعلا هم حرفه ای شدن تو بعضی زمینه ها صاحب ایده هم شدن مثلا باز شدن کیبورد زدن رو دست ایکس وان
تنها گوشی که اونجوری کیبوردش باز میشه فک کنم تایتن باشه ، درسته بقیه چیزاش خیطه ولی این یه کارش نشون میده یه کم فکرم میکنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)