تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 1045 اولاول ... 4282888990919293949596102142192592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

توی ورد 2003 چطوری میتونم شماره صفحه(page numbers) از یه صفحه خاص شروع کنم.

مثلا صفحه سوم زیرش بخوره 1 و صفحه چهارم 2 و ....

ممنون.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام.

توی ورد 2003 چطوری میتونم شماره صفحه(page numbers) از یه صفحه خاص شروع کنم.

مثلا صفحه سوم زیرش بخوره 1 و صفحه چهارم 2 و ....

ممنون.
    ابتدای امر یک شکست break ایجاد کرده وسپس در تنظیمات پیج نامبر و در قسمت start at شماره‌ی صفحه‌ی مورد نظر را بدهید.

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام

باید علاوه بر گزینه ای که گفته شد داخل کنترل پنل گزینه

Regional and Language Options بخش اول رو فارسی انتخاب کنین
    سلام دوست عزيز

در اينجا فقط كافيه زبان فارسي فعال باشه و نيازي نيست از اونجا (Regional and Language Options) گزينه فارسي انتخاب باشه و فارسي نويسي اعداد در ورد ربطي به اون نداره

موفق باشي

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام
    آیا کسی از دوستان میتونه منو کمک کنه؟
    من وقتی میخوام فارسی عدد تایپ کنم انگلیسی تایپ میکنه ( در ورد 2007 )
    اگه کسی از دوستان راهنمایی کنه ممنون میشم
    سلام دوست عزيز

اول يه گشتي تو تاپيك بنداز و بعد سوالت رو مطرح كن من فكر كنم اين مطلب تا حالا خيلي توضيح و سوال و حواب شده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ابتدای امر یک شکست break ایجاد کرده وسپس در تنظیمات پیج نامبر و در قسمت start at شماره‌ی صفحه‌ی مورد نظر را بدهید.
    ممنونم ازتون.با راهنماییتون تونستم این کارو بکنم.
    Last edited by majid-ar; 28-10-2007 at 11:24.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز

راه حل استاندارد در اينگونه موارد (يعني مواردي كه نياز مي‌شود خصوصيات عمومي يك يا چند صفحه مانند سربرگ «كه البته درستش سرصفحه است» ، حاشيه‌ها، كادر دور صفحه و ... با بقيه صفحات متفاوت باشد) Section بندي سند مي‌باشد. حسن بخش‌بندي سند اين است كه مي‌توان به راحتي تمامي تنظيمات را براي آن خصوصي‌سازي كرد.

راستي پروفشنال جان از شما بعيده اگه مطمئن نيستي اينطور مطمئن بگي تنها راه حل !!!!

و اما نحوه Section بندي:

ابتدا كرسر را به ابتداي اولين كاراكتري كه قرار است در يك بخش (Section) ديگر قرار گيرد مثلا براي كار شما ابتداي صفحه دوم قرار مي‌دهيم. سپس از منوي Insert گزينه Break را انتخاب كرده و از كادر باز شده جهت كار شما بايد Next Page را انتخاب كنيد.

البته اگه يادم باشه بعدا يه پست در رابطه با اين موضوع ميدم كه گزينه‌هاي مختلفش چي هست

حالا كافيه كرسر را تو صفحه اول بذاري و Page Setup را باز كني و حاشيه بالا رو روي 5 تنظيم كني و در آخر قبل از OK كردن از باكس Apply To گزينه This Section را انتخاب كني

و ميتوني اين كارو براي بخش بعدي هم انجام بدي

نكته: اين كه الان كرسر توي كدوم Section هست را در پايين صفحه (همون Status Bar خودمون) نوشته --> Sec 2

اگه اين كار بالا رو انجام دادي چون صفحه اولت به تنهاي يك بخش (Section) محسوب ميشه ديگه نياز نيست از روشي كه پروفشنال جون گفت استفاده كني
    چون ديگه براي اين بخش ميتوني كلا يه سرصفحه جدا طراحي كني يا اصلا هيچ چيزي نذاري و ...

عيد همه هم مبارك باشه
    با سلام به دوستان عزيز

دوست خوبم صفحه اول رو section بندي كردم به طوري كه وقتي روي صفحه اول كليك ميكنم روي نوار پايين sec1 مياد وروي صفحات بعدي sec2 مياد ولي واسه ايجاد سربرگ و همچين شماره نخوردن صفحه اول هنوز مشكل دارم . به طوري كه سربرگ و شماره صفحه واسه برگ اول هم نوشته ميشه و وقتي از صفحه اول حذفشون ميكنم كليه صفحات هم سربرگشون حذف ميشه .

ممنون ميشم پاسخ بفرماييد

كامياب و تندرست باشيد

داره خودمونی میشه ahmad_konstantine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا بالاخره يكي نحوه ايجاد فهرست توي ورد رو به ما نگفت منظورم همون فهرستي كه معمولا اول كتابها براي نشون دادن صفحه عناوين و سرفصلها و غيره به كار ميره آقا من خيلي احتياج دارم خواهشا كمك كنيد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام به دوستان عزيز

دوست خوبم صفحه اول رو section بندي كردم به طوري كه وقتي روي صفحه اول كليك ميكنم روي نوار پايين sec1 مياد وروي صفحات بعدي sec2 مياد ولي واسه ايجاد سربرگ و همچين شماره نخوردن صفحه اول هنوز مشكل دارم . به طوري كه سربرگ و شماره صفحه واسه برگ اول هم نوشته ميشه و وقتي از صفحه اول حذفشون ميكنم كليه صفحات هم سربرگشون حذف ميشه .

ممنون ميشم پاسخ بفرماييد

كامياب و تندرست باشيد
    سلام دوست عزيز

بصورت پيش فرض وقتي شما Section بندي هم مي كني سرصفحه‌ها و پاصفحه‌ها در بخشهاي بعدي مانند بخشهاي قبلي هستن كه ورد به اين حالت اصطلاحا ميگه Same as Previous

حالا اگه نياز داري يه بخش سرصفحه يا پاصفحه‌اش متفاوت از بخش قبل باشه بايد در سرصفحه همون بخش كليك كني و بعد از روي نوارابزار Header and Footer دكمه Same as Previous رو بزني تا غيرفعال بشه و اگه با پيغامي مواجه شدي No را كليك كن تا بتوني در اين بخش يه سرصفحه يا پاصفحه جديد داشته باشي

شاد باشي

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

آقا بالاخره يكي نحوه ايجاد فهرست توي ورد رو به ما نگفت منظورم همون فهرستي كه معمولا اول كتابها براي نشون دادن صفحه عناوين و سرفصلها و غيره به كار ميره آقا من خيلي احتياج دارم خواهشا كمك كنيد
    سلام دوست عزيز

براي سوال شما هم ، بزودي بصورت استاندارد و تخصصي پست مي‌دم
    Last edited by wordist; 29-10-2007 at 09:47. دليل: تصحيح غلط املايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض چطوري از شر آفيس راحت بشم ؟

آفيس 2003من خراب شده ميخوام دوباره نصبش كنم . remove ميكنم بعد ش از رجيستري هم اطلاعاتشو پاك ميكنم ولي با نصب دوباره همون تنظيمات سرجاشه . آقا چيكارش كنم كه همه چي از اولش شروع بشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •