سلام دوستان چطوری میشه این نقشه ها رو اجرا و راه اندازی کرد برنامه خاصی میخواد یا روشی داره
خود آموزشش که هیچی نگفته بود طبق آموزش رفتم اما فرقی نکرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان چطوری میشه این نقشه ها رو اجرا و راه اندازی کرد برنامه خاصی میخواد یا روشی داره
خود آموزشش که هیچی نگفته بود طبق آموزش رفتم اما فرقی نکرد
سلام و خسته نباشید
اول می خواستم ببینم که این پچ ها یی که برای COD 4 گذاشتین روی ویندوز 7 شصت و چهار بیت هم جواب میده یا نه؟
دوما اینکه پچ 1.7 ای که گذاشتین 274مگابایته در صورتی که داخل بقیه ی سایت ها 37 مگابایته کدوم بهتره؟
این اولین بازیه که می خواهم آنلاین بازی کنم بهتر بگم خیلی مبتدیم
لطفا راهنماییم کنید
تا اونجایی که یادم هست برای مپ های کاستوم باید یه فولدر بسازی و بریزی توش بعد اسم مپ رو حتما باید دستی توی خط فرمان کنسول وارد بکنی تا اجرا بشه. احتمالا فایل ریدمی داره. دقیق بخونش کارت راه می افته.
دوستان کسی این رو استفاده کرده ببینه چطوریاست :
Call of Duty 4 : Modern Warfare RKMod v4.5 Map Pack
اینم فایل ریدمیش هست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این رو کامل بخون بعدش پچ ها رو هم با ایکس فایر دانلود بکن :
Last edited by Squall Leonhart; 21-08-2011 at 18:48.
این دستور کنسولی چیه اونی که تو آموزش بود رو زدم اما کار ساز نبود اصلا خود کنسول هم تو لیست نمایش نمی داد
باز هم سلام
این روش دستوری خیلی سخته و عذاب اوره
نمیشه کاری کرد که نقشه ها تو لیست بیان و از اونجا انتخاب کرد
یا اینکه تو کنسول وقتی بخشی از اسم رو مینویسم بقیه رو نمایش بده
قابلیت ذخیره دستور در کنسول وجود داره اگه نداره راه دیگه ای هست
از کجا میشه جدیدترین و بروزترین نقشه ها و همچنین مود ها رو دانلود کرد
من می خواستم یک نقشه ساده و بدونه دنگ وفنگ بسازم با چی و از کجا شروع کنم ایا ساختنش راحته ؟
سلام و خسته نباشید
من همه ی کارهای اولیه ی آنلاین بازی کردن COD4 رو کردم حالا که میخوام بازی رو نصب کنم بازی کامل و درست نصب میشه و حالت single هم با کرک داخل DVD ها اجرا میشه اما حالت Multi در هنگام اجرا شدن این ارور رو میده
iw3mp has stop working
البته ناگفته نماند که در ابتدای نصب بازی در پس زمینه ی نصب این نوشته رو مینویسه
این اولین بازییه که میخوام آنلاین بازی کنم که اینجوری شد
اگه کسی میدونه مشکل از چیه لطفا راهنماییم کنید
برنامه ای هست که بشه مدها رو با هم تبدیل کرد مثلا مد سوار شدن با هلیکوپتر رو با مد پز بوت مخلوط کرد
و اینکه من یک مد نصب کردم که خیلی عالیه اما از دو چیزش خوضم نمیاد یکی اینکه درجه سلامتیش مثل ندای وظیفه یک هستش تیر بخوری از خونت کم میشه دوم اینکه نمیشه دوست رو از دشمن تشخیص داد رابطی که قبلا بالا سر یارهای خودی بود حذف شده وحالت واقعی پیدا کردا چطوری میشه فعالش کرد
خیلی هم بد نیست ولی خب اگه یه روشی باشه که به لیست اصلی خود بازی همراه با عکس اضافه بشه خیلی عالی میشه. منم قبلا خیلی مشتاق این کار بودم.این روش دستوری خیلی سخته و عذاب اوره
نمیشه کاری کرد که نقشه ها تو لیست بیان و از اونجا انتخاب کرد
به نظر من فایلی رو که دستورات کنسول توش ذخیره شدن رو پیدا بکن و اون دستور رو هم بهش اضافه بکن. برای پیدا کردم فایل کنسول اگه از نوع تکست باشه میشه از قابلیت سرچ ویندوز استفاده کرد و یکی از دستورات کنسول رو داخل فایل های پوشه اصلی بازی جستجو کرد.یا اینکه تو کنسول وقتی بخشی از اسم رو مینویسم بقیه رو نمایش بده
قابلیت ذخیره دستور در کنسول وجود داره اگه نداره راه دیگه ای هست
به نظر میاد که اینجا واسه دانلود نقشه خوبه :از کجا میشه جدیدترین و بروزترین نقشه ها و همچنین مود ها رو دانلود کرد
و اینجا هم واسه دانلود مد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین کار شدیدا نیاز به حس نوع دوستی داره! من که از عهدش بر نیومدم. برای ساخت نقشه باید از مد تولزمن می خواستم یک نقشه ساده و بدونه دنگ وفنگ بسازم با چی و از کجا شروع کنم ایا ساختنش راحته ؟
استفاده بکنی که حجمش یک سی دی هست و چند تا هم پچ داره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسازنده پزبوت این اجازه رو به سازنده های مدهای دیگه داده. برای ساختن مد بهتره که به اینجا بری و عضو فرومش بشی. اونجا بیشتر و بهتر راهنماییت میکنن :برنامه ای هست که بشه مدها رو با هم تبدیل کرد مثلا مد سوار شدن با هلیکوپتر رو با مد پز بوت مخلوط کرد
ممنون از این همه محبت واقعا سپاس گذارم
من یک مد جذاب به اسم open_warfare2v1_1 رو دانلود کردم اما باهاش مشکل دارم نمیشه مد team deathmachو چند تا مد دیگه رو بازی کرد تو قسمت انتخاب مد حذف شده اینجوری حال نمیده ایا ورژن جدید تر این مد وجود داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)