تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین آلبوم محسن یگانه کدام است؟

راي دهنده
75. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
صفحه 92 از 175 اولاول ... 4282888990919293949596102142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1749

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن یگانه

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

ببینیم بالاخره میتونیم این تقاص رو بشنویم یا نه.

بچه ها من مجبورم دیگه خیلی کمتر بیام اینجا فوقش هفته ای 2 بار....
    بعد از کنکور هفته ای بالای 10 بار میام سر میزنم!!!
    حلالم کنین!!!!
    موفق باشی داداش.

قراره عید فطر آلبوم بده بیرون؟
    نه. آلبوم رفت واسه بعد از محرم و صفر.

2. 3 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یادش بخیر پارسال دقیقا همین موقع بود آلبوم رگ خواب اومد !
    ماه رمضونم با زبون روزه این آهنگاشو گوش میدادم
    خدا قبول کنه.

4. 4 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

12

یادش بخیر پارسال دقیقا همین موقع بود آلبوم رگ خواب اومد !
    ماه رمضونم با زبون روزه این آهنگاشو گوش میدادم
    خدا قبول کنه.
    آره من یکم دیر خریدمش:دقیقا 1 شهریور!!!!
    خداییش آلبوم خیلی قشنگی شد و تو جامعه گل کرد...

6. 2 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

آره من یکم دیر خریدمش:دقیقا 1 شهریور!!!!
    خداییش آلبوم خیلی قشنگی شد و تو جامعه گل کرد...
    همون روز که پخش شد صبحش رفتم انقلاب و آلبوم رو گرفتم. واقعا آلبوم قشنگ بود ...
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

خب مثل اینکه تقاص قرار با تنظیم شهـــــــــــــــــاب اکبــــــــــــــــری تو سریال پخش بشه.

تو ماه عسل دیشب هم آهنگ محسن یگانه پخش شد.
    محسن یگانه در حال حاضر ترکیست.

اینم یه بیت از یکی از آهنگای آیندشه. دقیق نمیدونم کدوم شاید برای قلب یخی باشه:

هنوز پشت سرت هستم ،مثه سابق،همونجوری
    Last edited by VBYOFSKI; 02-08-2011 at 18:29.

8. 3 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به درد سازهای ایرانی نمی خورم، قدمت آنها خیلی بیشتر از من است
    قسمت اول مصاحبه با محسن يگانه در باب مسائل فني

محتوای مخفی: قسمت اول 
    موسیقی ایرانیان- امین ریزباف و علیرضا محمدی:

در آلبوم های اولی که ازتو پخش شد (مثل سال کبیسه) روی صدایت یک اتوتیون قوی هست . اما در آلبوم های مجاز و در کنسرت ها می بینیم حتی در بالاترین گام ها هم صدایت خارج نمی شود و کمترین فالشی را داری، در این چند سال کوتاه چه کار کرده ای که از آنجا به اینجا رسیده‌ی و اینقدر صدایت از لحاظ فنی قوی شده است؟ استادی داشته ای؟ چه تمریناتی انجام داده ای؟
    اولا من یک مورد را راجع به گذشته روشن کنم و آن هم اینکه من در گذشته هیچ آلبوم کاملی را به بازار نمی دادم، معمولا قطعاتم دور هم جمع می شد و یک آلبوم را تشکیل می داد در حالی که شاید فاصله ی 2 ترک در آلبوم به اندازه ی 6 ماه طول می کشید، بعد همه ی این تک ترک ها جمع می شد و اسم آلبوم بر رویش گذاشته می شد.
    در مورد سؤالت هم باید بگویم دوره ای که ترک های اولم را کار می کردم آن رنگ و لعاب و زرق و برق افکت اتوتیون برایم جذاب بود و الان که فکر می کنم نمی دانم چرا اینقدر از آن استفاده می کردم و شاید استفاده از آن یکی از اشتباهات بزرگم بوده.
    در مورد صدایم در آن موقع باید بگویم که در آن دوران هم من احتیاج چندانی به اتوتیون نداشتم، البته قبول دارم آن موقع از لحاظ کوک مثل الان نبودم و تجربه ام کم بود الان هم نمی گویم تجربه ام خیلی بیشتر شده اما از قبل بهتر شده، با بالا رفتن تجربه و کمی دقت کردن روی صدا و نت ها، کوک طی سال ها خود به خود بدست می آید، البته خواننده هایی که چپ کوک هستند باید دقت بیشتری بر نت ها داشته باشند به این دلیل که نت های بالا نتهای خطرناکی هستند، من هم در این چند ساله بر روی دامنه ی نتی گسترده ای کار کردم و کوکم بهتر شد.

تغییر صدایت از اولین آلبوم غیر مجازت تا «رگ خواب» چند نکته ی مثبت و چند نکته ی منفی داشت، صدایت در آلبوم اولت (سال کبیسه) خیلی نازک و احساسی و البته خاص بود، بطوریکه هر کسی نمی توانست با آن ارتباط برقرار کند، به قول معروف یک عده طرفدار خاص داشت، ولی صدایت حالا پخته تر و بم تر شده، این صدا برای مردم عامه جذاب تر است ولی برای هواداران دو آتیشه ات که همان صدای بکر و نازک و غمگین را می خواستند این تغییر مثبت و خوشایند نیست، نکته ی دیگر اینکه صدایت در آلبوم «رگ خواب» کمی شبیه شادمهر عقیلی شده است، نظرت در مورد این موارد چیست و کلا تغییر صدایت از آلبوم اول تا آخرت چقدر ارادی و چقدر غیر ارادی بوده است؟

من زمانی که شروع به کار کردم 18 سال داشتم و الان 25 سالم شده است. طبیعتا من در یک سنی هستم که صدایم دائما در حال رشد کردن است. من بر عکس خواننده های دیگر با اینکه پر کار بودم ولی سن و سال خیلی کمی نسبت به بقیه دارم، و همین دلیل شاید باعث شده که رفته رفته صدایم عوض شود…
    انسان برای رسیدن به اهدافش نشانه ای می گذارد، وقتی به سمت آن نشانه می دود ممکن است آنقدر تند بدود که وقتی می خواهد روی آن نشانه بایستد نتواند توقف کند و از آن نشانه کمی رد شود، بخاطر همین بعد از آن باید کمی تلاش کرد که دوباره به آن نشانه برگردد. جریان من هم همینطور بوده، من نمی توانم دروغ بگویم در آلبوم «رگ خواب» کمی تند دویدم و زیاده روی کردم، من از صدای خودم در آلبوم آخرم زیاد راضی نیستم و مسئله ی مهمی که هست این است که یک مقداری باید به همان آلبوم «نفس های بی هدف» برگردم. چون نباید اینقدر فنی به قضیه نگاه می کردم. در آلبوم «نفس های بی هدف» همه چیز خوب پیش رفت. هم از لحاظ فنی و هم احساسی همه چیز کامل بود و در بهترین حالت ممکن بود، من بهترین ترک های زندگیم را در «نفس های بی هدف» کنار هم جمع کرده بودم و تجربه ی 4 ساله ی خودم را در یک آلبوم خلاصه کرده بودم و طبیعتأ یک آلبوم عجیب غریبی شد. از طرفی در آن زمان در بهترین دوران و اوج کارم بودم. دقیقا در نقطه ای بودم که خودم دنبالش بودم، ولی داغ ِ دویدن بودم و نمی دانستم که در همان نقطه ای هستم که هدفم است، حالا من بیش از حد دویدم و رسیدم به رگ خواب، باید فرصت داد تا آرام آرام برگردم و برسم به نقطه ای که دنبالش بودم و از آن رد شدم.

حالا اگر بخواهی به آن نقطه ای که مد نظرت هست برسی باید مانند «رگ خواب»، طرفدارانت را چند سال منتظر انتشار آلبوم بعدی ات بگذاری؟

نه اتفاقا مشکل بزرگ من این بود فکر می کردم برای ساخت یک کار بزرگ نیاز به وقت و زمان زیادی هست. در حالی که اصل این است که باید بر روی شعر و ملودی وقت بگذارم. نه اینکه روی بحث های فنی مثل خوانندگی و تنظیم وسواس بیش از حد به خرج بدهم و خودم را غرق این مسائل کنم، مطمئنا در آلبوم بعدی دیگر خیلی سخت نخواهم گرفت.

از شبیه شدن آهنگ هایت به هم نمی ترسی؟ بطور مثال آکوردهای «حافظه ی ضعیف» و «سرتو بالا بگیر» مثل هم شده. (“نه یاد من مونده نه تو نه فکرمی همیشه” = “سرتو بالا بگیر من کنارتم هنوز”) یا (“مسلما بیشتر از این حافظمون ضعیفه” = “چی اوردن به سرت که می نالی شب و روز”)

این کاملا از عمد بود. باور کنید من موزیسینی هستم که قبل از اینکه انتقادی به من شود متوجه این مسائل باشم. حتی زمان ساخت آهنگ هم من متوجه این مسائل بودم. من خیلی راحت می توانستم ملودی و تم را عوض کنم ولی این کار کاملا تعمدی بود. من می خواستم ترکیب تیم برنده ی خودم یعنی تیم نفس های بی هدفم را حفظ کنم، نباید به آن دست می زدم. شبیه هم بودن دو آلبوم من تعمدی بوده و این شبیه بودن به معنای کپی نیست، چون هم من و هم طرفدارانم همین امضا و همین فضای دو آلبوم را دوست داریم.
    در کنار همه ی آهنگ های این آلبوم حالا آمدم چند کار متفاوت مثلا آهنگ «ضربان معکوس» که شعرش سنگین و کلاسیک است انجام دادم، که باز به من می گویند این آهنگ ها ربطی به شخصیت محسن یگانه ندارد. و خیلی ها دوست ندارند، در هر صورت من نمی دانم چه کنم اگر استایل آهنگ ها را عوض کنم می گویند اینها ربطی به شخصیت یگانه ندارد، اگر عوض نکنم می گویند یگانه درجا زده.

چرا اینقدر ارکستراسیون کارهای با تِم آرامت شبیه به هم هست؟ نمی خواهی کمی سازبندی ها را تغییر دهی؟ تقریبا ویلن و استرینگ و کلارینت همه ی بار آهنگ را بر دوش دارند. درامز و باس در بیشتر کارهای آرام تقریبا یکی هست، این مشکل شبیه بودن سازبندی در آلبوم «نفس های بی هدف» هم بود البته الآن بهتر شده ولی سازبندی خیلی تنوع ندارد، فکر نمی کنی این شباهت گوش را کمی خسته کند؟

ابتدا این را بگویم که شک نکنید که طرفدار و مخاطب من خسته نمی شود. اما توجه کنید اگر این را درست کنم ایراد دیگری از کار گرفته می شود، مثلا می گویند چرا حست عوض شد. در ثانی من در اینها تغییرات دادم و حرکات جدیدی کردم. مثلا برای اولین بار از ساز ساکسیفون که خوب هم جواب داد استفاده کردم. با این حال در آلبوم جدید سعی بر این خواهد بود که نوآوری را بیشتر کنم، ولی در کل هر کاری بکنم باز یک جای کار خواهد لنگید، بخاطر اینکه سلیقه ها متفاوت است همیشه نمی شود همه را راضی نگه داشت.

چرا از سازهای ایرانی اصلا استفاده نمی کنی؟ با توجه به اینکه رنگ صدایت و اصولا غم با سازهای ایرانی همنشینی خوبی می تواند داشته باشد.

نه چون علاقه ای ندارم. چون هیچ سنخیتی با صدای من ندارد و باید حتما در یک قسمت جدا از صدای من استفاده شود. کما اینکه من خیلی سعی کردم از لهجه ی خاص ایرانی در این آلبوم استفاده کنم، نهایت کار به اینجا رسید که از سید محمد جاسمی که ساز اصلی اش تار است خواستم که برای اولین بار با همان لهجه ی ایرانی ماندولین بزند که حداقل با موسیقی من سنخیتی داشته باشد که خدا را شکر خیلی هم خوب جواب داد.

یعنی سازهای ایرانی به درد موسیقی ات نمی خورد؟

نه من به درد صدای آن سازها نمی خورم، چون من به اندازه ی سازهای ایرانی قدمت ندارم، قدمت آنها خیلی بیشتر است.

گریزی نیست، نمی توان از این مشکل فرار کرد
    قسمت دوم مصاحبه با محسن يگانه در باب مسائل فني

محتوای مخفی: قسمت دوم 

آقای یگانه کلا چه طور آهنگسازی می کنی؟ کمی در مورد حس و حالت در زمان آهنگسازی توضیح بده.

در موسیقی شعر، آهنگ و تنظیم هر کدام مقوله ای جدا از هم هستند و برای من دو تا از سه پارامتر کاملا مخلوط شده، شاید خیلی تعجب آور و خنده دار باشد که در بعضی کارهای من این سیر که ابتدا شعر گفته شود و بعد ساخت ملودی و تنظیم بر عکس انجام می شود. مثلا بعضی وقت ها من یک ریتم خیلی خاص با یک سیکل آکوردیک و با یک تنظیم عالی از اوج یک آهنگ دستم می رسد که هیچ ملودی ندارد، روی همان ریتم من یک ملودی که به ذهنم می آید می خوانم و بعد روی همان ملودی، شعر می گویم، این کار من دقیقا برعکس روال معمولی ساخت یک آهنگ است، ‌اما بعضی وقت ها هم مثل قطعه ی «دوراهی» دقیقا مسیر اصولی اش را می روم، یعنی اول شعرش را می گویم بعد آهنگ می سازم و بعد همان را تنظیم می کنم، البته در این حالت کار برایم کمی فنی تر و سخت تر می شود.

کل آموزش من در موسیقی در شش جلسه گیتار خلاصه می شود، درک من از موسیقی، تجربی و اکتسابی بوده و اینطور نبوده که موسیقی را نتی و علمی یاد گرفته باشم.

راستی موسیقی را گوشی یاد گرفتی یا نتی؟

دوره ای که من در موسیقی دیدم فقط در شش جلسه گیتار خلاصه می شود و بیشتر هم نوازندگی گیتار و یکسری آکورد یاد گرفتم، بعد با ذهن خودم نشستم از روی سی دی های تصویری نوازنده های مختلف گیتار از روی دستشان یک چیزهایی یاد گرفتم خدا را شکر چون یک مقداری قسمت موسیقی مغزم زیاد فعال بود خیلی چیزها را زود یاد می گرفتم، کار کردن با نرم افزارهای مختلف موسیقی یک جورهایی سرعت رشد من در موسیقی را بالا برد، و در کل درک من از موسیقی تجربی و اکتسابی بوده و اینطور نبوده که موسیقی را نتی و علمی یاد گرفته باشم.

قبل از اسفند سال 87 تمامی کارها را فقط و فقط با یک لپ تاب انجام می دادم

تا آنجا که می دانم ملودی های آلبوم «رگ خواب» مال چندین سال پیش بوده که تو آنها را دوباره خوانی کردی، فکر نمی کنی بازخوانی آهنگ هایی که قبلا در استودیوی خانگی ات خوانده ای از احساس صدایت در هنگام خلق آن آهنگ به شدت بکاهد؟ کلا قبول داری حس صدا در استودیوی خانگی بعضأ خیلی قوی تر از استودیوهای حرفه ای باشد؟ برای اینکه در خانه حس گرفتن به نظر خیلی ساده تر می آید، کمی در مورد این موضوع صحبت کن.

اولا یک چیز را بگویم من هیچ کدام از این کارها را به هیچ وجه برای بار اول در استودیو نخواندم. من قبل از اسفند سال 87 تمامی کارها را فقط وفقط با یک لپ تاب انجام می دادم. چون آن زمان چندان نیازی به وسایل بیشتر احساس نمی کردم. اما بعد که زمان ساخت و تنظیم آهنگ های آلبوم دومم شد با خرید کامپیوتر جدید و میکروفن و منیتورینگ و غیره وسایلم را تکمیل کردم، اما با این حال دیدم که کیفیت آهنگ ها هنوز مثل استودیوی حرفه ای نیست. بخاطر همین برای ضبط نهایی به استودیوهای حرفه ای تر می رفتم.
    در مورد سؤالت هم باید بگویم درست است، وقتی من آهنگی را می سازم و برای اولین بار می خوانم حسش بهتر است تا موقعی که بروم در استودیو بخوانم و اینکه بخواهم دفعه ی اولی که کار را می خوانم در استودیو باشد کمی سخت و بعید به نظر می رسد، و از این طرف هم کار سختی است که بتوان کاری کرد که حست موقع خواندن در استودیو مثل حست موقع خواندن در خانه باشد. مثلا در آلبوم قبلی چندین بار برای آهنگ «نفس های بی هدف» وقت استودیو گرفتم تا حداقل بتوانم حسم را مثل بار اول حفظ کنم، هر چه می خواندم جور در نمی آمد، یا مثلا ورژن اولیه ی آهنگ “سر از کار چشمات” که پخش شده بود با آهنگی که در آلبوم خواندم یک جاهایش متفاوت بود که خب ورژن اولیه ی آهنگ بهتر بود. در نهایت باید گفت گریزی نیست و نمی شود از این مسئله فرار کرد و این مشکلی است که وجود دارد.

آهنگ «عذاب» را در استودیو در چند پارت خواندی؟ بعید است خواننده ای بتواند آنرا در یک پارت بخواند، چون بین ادای کلمه ها مجالی برای نفس گرفتن نیست، البته در کنسرت تهرانت هم در موقع خواندن این مشکل کمی وجود داشت.

این مشکلی که شما به آن اشاره کردید خیلی نبود و فقط یک کمی بود. خواهشأ از شما می خواهم نیمه خالی لیوان را فقط نبینید. من تمام تلاشم را کردم تا جایی که می توانم نیمه خالی لیوان را موقع اجرای زنده پر کنم (با خنده) . این آهنگ هم خیلی پر کلام است و هم خیلی بالاست و مجال نفس گرفتن به خواننده نمی دهد، بخاطر همین فقط همین قسمت پرکلام را من در استودیو قطع و وصل کردم چون واقعا نمی شد یک نفس خواند، ولی این قطع و وصل کردن به هیچ وجه واضح نیست و مخاطب متوجه این موضوع نمی شود.
    البته خیلی راحت می شد بین ترجیع بند کار یک میزان اضافه کرد تا مشکل این آهنگ حل شود، ولی چون ملودی این کار خیلی رونده و متوالی است و انگار جملات و آهنگ دست شنونده را گرفته و دنبال خودش می کشد به خاطر همین من نخواستم بین این ترجیع بند یک میزان اضافه کنم، چون زیبایی آهنگ کم می شد.

بر روی استیج برعکس استودیو خیلی راحت ترم، چون در استودیو خیلی اوقات مجبورم بازیگری کنم ولی در اجرای زنده فیلم بازی نمی کنم خودم هستم

نه من قصد انتقاد نداشتم، اتفاقا به نظرم کار جالبی بود و بعید می دانم خواننده ای بتواند آن را یک پارت بخواند، سوالم این بود که با این حال که در کنسرت برای نفس گرفتن آن آهنگ مشکل داشتی ولی احساس صدایت خیلی قوی تر و بهتر از آهنگ اصلی بود، کلا احساس صدایت موقع اجرای زنده خیلی بهتر است، به این دقت کردی و قبول داری؟

کلا من آدمی هستم که بر روی استیج برعکس استودیو خیلی راحت ترم، چون در استودیو خیلی اوقات مجبورم بازیگری کنم ولی در اجرای زنده فیلم بازی نمی کنم، در اجرا خودمم، هر اتفاقی که می افتد مربوط به همان لحظه است و دیگر نمی توانم اجرایم را ادیت کنم، برای همین هر چه هستم بدون وسواس و با احساس خالص کارم را انجام می دهم، بخاطر همین خیلی وقت ها اجرای زنده ی آهنگ هایم شاید برای مردم جذاب تر از آهنگ های ضبط شده باشد.

کمی بحث را ببریم به سمت ترانه های “رگ خواب”، تا قبل از “رگ خواب” عشقت همیشه عصیان داشت، تا جایی که حتی از خدا دلگیر بودی! و البته به معشوقت می گفتی بار و بندیل را جمع کند و برود! حالا چه شده رسیدی به «بمون»؟ آیا این تفاوت بخاطر ازدواج نیست و آیا نمی ترسی ازدواج روی فضای کارهایت تاثیر معکوس بگذارد و مضامین کارهایت را 180 درجه تغییر دهد؟

صبر کن در ذهنم یک مروری کنم، بله درست است و حق با توست، این تغییر را قبول دارم اما خیلی از ترک های آلبوم بود که حذف شد، آهنگ هایی مثل «راست چپ»، «تقاص»، «آینه»، «دشمن خونی» از من حذف شد که برش احساسی خیلی قوی داشت و به قول تو آن فضای عصیان در ترانه ها دیده می شد، ولی خب شورای شعر وزارت ارشاد نظرش این بود که آن آهنگ ها حذف شود، اگر یک تکه ای از ترانه های این چند کار را بخوانی می بینی که واقعا ترانه های عجیب غریبی بود:
    «دشمن خونی من نشسته باز کنارم عقربه ها بجنبین بابا حوصلشو ندارم»
    «این چه تقدیر سیاهیه خدایا
    بذار این سوال و از خودم بپرسم
    این تقاص چه گناهیه خدایا»
    «با توام ای روزگار که گرفتی از دل ساده ی من دل خوشی هاشو فکر کنم که من و تو اینقدر بی حسابیم آی زمونه بی خیال دل ما شو»
    یا مثلا در قطعه ی “آینه” یک آدم روانی است که جلوی آینه با خودش حرف می زند و با خودش دعوایش می شود.

منبع: مجله موسیقی ایرانیان
    Last edited by Masoud-Susa; 04-08-2011 at 12:31.

10. 4 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

مسعود جان این مصاحبه مال پارسال نیست؟!
    آخه من خیلی وقت پیش خوندمش....

12. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مسعود جان این مصاحبه مال پارسال نیست؟!
    آخه من خیلی وقت پیش خوندمش....
    آره مال چند ماهه پیشه و توی مجله موسیقی ایرانیان انتشار پیدا کرده...
    سایت موسیقی ایرانیان هم این رو دوباره تو سایتش گذاشته واسه اون هایی که موفق به خوندن مصاحبه نشدن ...

14. این کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

12

آره مال چند ماهه پیشه و توی مجله موسیقی ایرانیان انتشار پیدا کرده...
    سایت موسیقی ایرانیان هم این رو دوباره تو سایتش گذاشته واسه اون هایی که موفق به خوندن مصاحبه نشدن ...
    اشکال نداره بعضی ها نخوندنش.....
    دمت گرم@@@

این توضیح رو بدم که چیزای باحالی دارم که یکم تاریخ مصرقش گذشته ولی شاید ندیده باشین(مال دو هفته پیشه) که انشاءالله به مرور واستون میذارم....

این اولیشه
    مصاحبه جدید محسن یگانه با مجله تماشا:

عکس روی جلد:

صفحه اول:

صفحه دوم:

صفحه سوم:

Last edited by MMM52; 04-08-2011 at 13:27.

16. 5 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان آهنگ جدید محسن که واسه قلب یخی خونده هم رسید

آهنگ جدید و فوق العاده زیبای محسن یگانه با نام مثل ِ پـروانه ...
    (‌ ترانه . آهنگ . تـنظیم : محسن یگانه )
    ( این آهنگ تیتراژ میانـی فصل دوم سریال قلب یخـی مـی باشد )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من مثل یه پروانه، همش دور و ورت بودم
    مث سایه‌ت تو تنهاییت همش پشت سرت بودم
    به آتیش می کشم هر جا که میبینم ازم دوری
    هنوز پشت سرت هستم مث سابق همونجوری...

پ.ن:آهنگ زیبایی شده..ولی حیف خیلی کوتاهه!
    Last edited by Masoud-Susa; 07-08-2011 at 13:49.

18. 4 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

ممنون بابت مصاحبه !
    نامردا چه تیتری زدن رو مجله ... بعد که مصاحبه رو میخونی میبینی تیترو از خودشون در اوردن.
    با این تیتراشون چهره ی محسن رو خشن و مغرور نشون میدن.

خوشبختانه روی ترانه سرایی داره کار میکنه
    در مورد آلبوم فریدون هم کاملا باهاش موافقم !
    فریدون میتونست بهتر از این باشه.

نظر شخصی در مورد آهنگ مثل پروانه : کلا با این چند تا آهنگی که واسه قلب یخی خوند حال نکردم
    Last edited by 3Dmajid; 07-08-2011 at 13:48.

20. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •