ممنون ازتون
بسته بودن و یا باز بودن کادر هر کدوم جای خودش رو داره بیشتر از همه چیز توی این عکس رنگ است نه چیز دیگری کادر خنثی در مورد دلمردگی رنگ شاید بهتر باشه در مونیتور دیگهای هم ببینیش.
البته واقعا از شما ممنون هستم چون هم عیب کارهامو می فهمم هم اینکه نظرات افراد برام روشن میشه.
به نظر من بعد از هر ایراد پیشنهاد الزامی میاد. یعنی توضیح بدید مثلا اون دوست خوبمون منو به ادیت ترقیب کرده البته تقریبا کارهای من تماما بدون ادیت هستند و یا با کمترین ادیت شاید بعدها به این مساله بیشتر توجه کنم. چون بدون ادیت بیشتر ایراد عکس درمیاد.
با تشکر
البته این که شما می فرمایید عکسهاتون ادیت نمیشه باوری است که خیلی ها به آن معتقدند. یک نکته ای را در نظر بگیرید دوربین در فراید گرفتن عکس ادیت های لازم را بروی عکس انجام میده. یعنی دوربین یک عکس ادیت شده به شما تحویل میده. چون تنظیماتی مانند شارپ کردن تنظیم کنتراست واصلاح رنگ و تراز سفیدی و... را بروی عکس اعمال میکند و در نهایت به صورت یک فرمت فشرده به شما تحویل داده می شود. تنها می شه گفت که عکسی که در فرمت RAW گرفته می شه فرمت خام و بدون اعمال دخالت دوربین و ویرایش هست که این خروجی نیاز به پردازش و ویرایش توسط نرافزارها را دارد. پس خیلی سخت نگیرید و به تناسب فرا گرفتن فنون عکاسی ویرایش عکس ها را هم تمرین کنید.
مقالهای مرتبط در زمینه ویرایش:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید