خوب با توجه به اسم عكس ها . برو عكس هاي جديد با همون اسم موضوعات اپلود و جايگزين كن
خوب با توجه به اسم عكس ها . برو عكس هاي جديد با همون اسم موضوعات اپلود و جايگزين كن
من مشکلمو حل کردم ولی این راهی که گفتید جواب نداد![]()
sسلام دوستان
بین نیوک و جوملا کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید ؟
برای یک وب سایت که بیشتر هدف آموزشی و دانلود مقالات داره ،
و این که هر کدوم چه مزیت هایی نسبت به اون یکی داره ، سیستم عضو گیری کدوم یکی قوی تره ؟! و امکانات بیشتر با کارایی ساده تری رو در اختیار کسانی که توی سایت عضو میشن قرار میده ؟!
سلام. آقا محمد اول یه خسته نباشید می گم واسه نسخه جدید نیوک. بعدش تو پست 406 همین تاپیک آموزش گذاشتن فاو آیکون داده بودی. باید یه فایل رو هم جایگزین کنیم. الان که نسخه جدید اومده اگه فایل جایگزین بشه مشکلی پیش میاد ؟ اگه میشه آموزش گذاشتن فاو آیکون واسه نسخه جدید رو هم بده. ممنون.
كمك در ساخت قالب براي نيوك 8.1فقط تعدادي سوالبا سلام،
بنده مدتي هست كه يك وبسايت راه اندازي كردم كه نيوك 8.1 هست، و مي خوام به خاطر همين قالب سازي و طراحي رو ياد بگيرم.دوستان اگر ميشه لطف كنيد و بگيد بايد چيزهايي براي ساخت يك قالب نيوك بلد باشم و آيا به كلاس رفتن نياز هست ؟ اگه هست چه كلاسي.لازم به ذكر من در اين امر كاملآ مبتدي هستم و اگر ميشه كامل توضيح بديد.
با تشكر![]()
نیوک 8.2 هم که ارایه شد . بهتره تاپیکش راه اندازی بشه .
سلام
من نیوک 8.2 نصب کردم اما ادامه مطلب اش خرابه نمیره ! ماژول news رو هم دوباره ریختم باز هم درست نشد
مشکل از قالب هست می خواستم بدونم میشه با تغییر کدها درستش کرد؟
با سلام. خيلي ممنون از زحمتي كه مي كشيد ولي آخه اين كه آموزش نيست .! فقط توضيح برخي عملكرد هاست! به نظرم اگر كدهاي مخصوص قالبهاي آن، نحوه ي تغيير قالب و ... را بگيد و چيزهاي نو و جديد رو بگيد ميشه آموزش×××!!!!!!!!
( قصد توهين يا خداي نكرده كم ارزش كردن مطالب شما رو نداشتم!)
ولي باز هم خيلي ممنون هستم كه براي ما مبتدي ها مطالبي آموزنده نوشته ايد. بسيار ممنون.!!
سلام ، من میخوام نیوک 8.2 رو روی free hostia نصب کنم ، فایل نیوک 8.2 رو به
صورت Zip شده روی Free Hostia آپلود کردم و با رفتن به قسمت Mysql یک
پایگاه داده ساختم اما موقع نصب و در صفحه اول که نام بانک اطلاعات به همراه یوزر
و پسوورد اون رو میدم و حتی آدرس سرور بانک اطلاعات رو طبق اون چیزی که در
سایت Free Hostia داده تغییر دادم همینطور یک بار هم Mysql را از لیست به
Mysql 4 تغییر دادم و اینم میدونم که برای سرورهای لینوکس باید نام بانک اطلاعات
را باید به صورت username_database name وارد کرد اما باز هم هنگام زدن
دکمه "صفحه بعد " با پیغام ختی روبرو میشم ، کسی از دوستان میتونه اشکال کار من
کجاست ؟ اگه میشه آموزش نصب نیوک رو حدالامکان به صورت تصویری بزاره ،
اگه امکانش نیست لااقل بگید مشکل کار من کجاست و چطور باید حلش کنم . ببخشید که
طولانی شد .
Last edited by Cyberlife; 17-07-2009 at 12:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)