سلام
آیا نرم افزای هست که نشان بده مثلا سی دی رایتر چند تا cd رایت کرده تا به حال؟
سلام
آیا نرم افزای هست که نشان بده مثلا سی دی رایتر چند تا cd رایت کرده تا به حال؟
سلام....دوستان من یه سری برنامه و ایمیج بازی دارم که میخوام با حداقل سرعت (1X) رایت کنم, اما متاسفانه هر کاری کردم با سرعت کمتر از 4x رایت نمیشه!!
با چند نوع برنامه و dvd امتحان کردم نتیجه نداد . همه برنامه ها (نرو ,ایمیج برن و...) supported write speed رو از 4x به بالا نشون میدن در حالیکه رو dvd زده 1x/16x !!
نوع رایتر هم(SONY DRU-840A (V ss01 هست...تا جایی که میدونم رایتر ها در حداقل سرعت رایت نباید محدودیتی داشته باشن, نمیدونم اشکال از کجاست!
نیازمند راهنمایی دوستان هستم..
تشکر.![]()
دوستان واسه دی وی دی رامم مشکل بوجود اومده و اصلا درایورش نیست توی مای کامپیوتر(my computer)
ویندوز 7
چی کار کنم برگرده؟؟
لطفا کمککککککککککککککککککککک
نخیر وجود نداره
سرعت 1x یک سرعت ابتدایی هست و در اکثر نرم افزارها برای راحتی کار سرعت ها روی مقدارهای مشخص تعیین شده مثلا بصورت 4 پله 4 پله بالا میره و این قضیه برمیگرده به نرم افزار و طراحی اون
اگر مشکل سخت افزاری نباشه با یکبار Refresh و جستجو برای یافتن سخت افزار باید دستگاه شناسایی بشه و الا ویندوز دچار اشکال شده و باید تعویض بشه و در بقیه حالات با جابجایی کابل ها در مادربرد اجتمال رفع مشکل هست که برای این مورد بهتره در انجمن سخت افزار مسئله رو بررسی کنید
سلاااااااام
من 2تا دی وی دی خام 8 گیگ (دوال لایر) خریدم که 2تا فایل ایمیج (یکیش 6 و یکی دیگه هم 7 گیگ ) رو رایت کنم
دی وی دی رایترم هم قابلیت رایت دوال لایر رو داره ...اگه میخواید مطمئن بشید مدل لپ تاپمو چک کنید : Sony Vaio VPCEA16FG
ولی وسطای رایت توقف میشه و دی وی دی میسوزه ... فکر کنم فقط یه لایه رو رایت میکنه
با 2 نرم افزار تست کردم :
Ashampoo Burning Studio 11
و
BurnAware Free
جفتش هم که قابلیت رایت DVD DL رو داره
کسی میدونه مشکل من چیه؟؟؟؟؟
سلام
این ارور چند حالت داره ولی مهمترین اون ها 3 تا هستند :
1- باید سرویس IMAPI رو غیر فعال کنید
برای این منظور مسیر زیر رو طی کنید :
Control Panel -> Administrative Tools -> Services
گزینه IMAPI CD-Burning COM Service رو پیدا کنید و روی اون کلیک راست کنید و properties رو انتخاب کنید
قسمت Startup Type رو روی حالت Disabled قرار دهید.
روی دکمه Apply کلیک کنید و سیستم روریستارت کنید
...
موارد دیگر هم که ممکنه باعث بروز این مشکل بشه :
1- استفاده از دی وی دی های غیر استاندارد و یا بی کیفیت
2- ایراد نرم افزارهای رایت
3-آپدیت نبودن Firmware دی وی دی رایتر
4-آپدیت نبودن نرم افزار رایت
...
موفق باشید
آقا این گزینه IMAPI CD-Burning COM Service توی ویندوز 7 وجود نداره که ؟؟؟
در مورد گزینه های 1و2و4 هم باید بگم که از آخرین ورژن نرم افزار nero یعنی 11 استفاده میکنم... همچنین از آخرین ورژن از نرم افزار Ashampoo Burning Studio هم تست کردم ....
در مورد گزینه 3 هم که خود ویندوز آخرین ورژن رو فکر کنم براش نصب کرده... آپدیت هم نمیشه .... حالا باید از کجا آپدیتش کنم ؟!
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)