سلام مهندس جی ال سی
آقا کار ما رو راه ننداختی ها
مشکل منم که یادت هست .. با پارتیشن مجیک 4 درایو کردم 2 درایو فایلهای درایو اولی acses denid میده فایلهای منم بیشتر صوتی و فایلهای اجرایی هستند .. آقا چه کنیم؟
سلام مهندس جی ال سی
آقا کار ما رو راه ننداختی ها
مشکل منم که یادت هست .. با پارتیشن مجیک 4 درایو کردم 2 درایو فایلهای درایو اولی acses denid میده فایلهای منم بیشتر صوتی و فایلهای اجرایی هستند .. آقا چه کنیم؟
منظورم را درست نفهمیدید .من یه بار هاردی رو که فکر می کنم خرابه (slave) و هارد سالم رو master قرار دادم و دیدم که همون هارد خراب پارتیشن بندی شده و درست و حسابی کار می کنه . (این رو هم بگم که خودم قبلا اون رو با acronis پارتیشن بندی کرده بودم . ) . اما حالا دیگه وقتی تنها اون رو می زنم دیگه بالا نمی اد
من اشتباها یکی از درایور هام را فرمت کردم
راهی برای recovery وجود نداره ؟؟
اگه هست نرم افزار plz
لینکشو بذارید ممنون می شم
منظورتون اینه که هارد سالم رو تنها میزنید بالا نمیاد؟!. اما حالا دیگه وقتی تنها اون رو می زنم دیگه بالا نمی اد
Last edited by Arsa Persian; 16-09-2008 at 20:52.
یکی از قویترین برنامه ها Get Data Back هستش که هر نسخه اش 2 نوعه یکی Fat و دیگری NTFS که با توجه به اینکه درایوتون چه نوعی هستش باید یکی رو دانلود کنید و در ضمن تا زمان دانلود و جستجو و Recover روی پارتیشتنتون هیچ عملی انجام ندیدمن اشتباها یکی از درایور هام را فرمت کردم
راهی برای recovery وجود نداره ؟؟
اگه هست نرم افزار plz
لینکشو بذارید ممنون می شم
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام
برنامه ای به اسم Paragon Partition Manager 8.0 Professional را نصب کردم و میخوام بدین وسیله فضای درایو C رو زیاد کنم اما نمیدونم چیکار کنم (یعنی میخوام از یه درایوم ور دارم بریزم تو یه درایو دیگه )
اصلا چنین چیزی امکانپذیره
ممنون اگر جواب دهی
میگن باید با پارتیشن ماجیک این کارو انجام بدیم میخوام دقیقا بگید که چه جوری باید این کار رو انجام بدیم
Last edited by e_kh78; 17-09-2008 at 00:18.
قسمتی داره به عنوان Resize !با سلام
برنامه ای به اسم Paragon Partition Manager 8.0 Professional را نصب کردم و میخوام بدین وسیله فضای درایو C رو زیاد کنم اما نمیدونم چیکار کنم (یعنی میخوام از یه درایوم ور دارم بریزم تو یه درایو دیگه )
اصلا چنین چیزی امکانپذیره
ممنون اگر جواب دهی
میگن باید با پارتیشن ماجیک این کارو انجام بدیم میخوام دقیقا بگید که چه جوری باید این کار رو انجام بدیم
از اون قسمت میتونید سایز پارتیشن انتخابی خودتون رو بیشتر کنید !
البته در صورد وجود فضا در پارتیشن های هم جوار !
یک سوال :
من هاردم کلا پرید ! ولی خدا رو شکر از همه چیز که حدود 250 گیگ بود بک آپ داشتم ! حالا میخوام برای تست هم که شده قبل از اعمال Restore ریکاوری کنم ! که با GETDATABACK تونستم قسمتی از اهنگام رو تا به حال بگیرم ! البته هنوز کامل نرکدم چون نیاز با 250 گیگ هارد دارم که در صدد تهیه اش هستم !
سوال من اینه :
الان من درایو اصلی هاردم که C هست روش ویندوز نصب کردم ! می خواستم بدونم آیا اطلاعات من که قل از فرمت شدن توی درایو E بوده ممکنه توی کلاستر های یکسانی با C باشه ؟ منظورم اینکه الان که من ویندوز عوض کردم آیا باعث از بین رفتن کلی چند فایل شده یا نه "؟
بعد یک سوال دیگه !
الان من یک آهنگ رو از یک کلاستر برگردوندم ! نمونه ای از اون اهنگ توی کلاستر بعدی بود که وقتی کپی کردم OverWrite هم کردم ! و اون اهنگ خراب شد ! یعنی حجمش هست ولی خرابه ! مثلا یک اهنگ دیگه ای به جای اون پخش میشه ! مثلا ابی میذارم سیاوش میخونه
ایا تمام یک فایل توی یک کلاستر قرار میگیره و یا ممکنه تکه تکه بشه ؟
نکته : ممکنه تعریف من از کلاستر در ذهنم اشتباه باشه ! وقتی با این نرم افزار من سرچ میکنم بعضی از درایو های قبلی رو قبل از فرمت رو نشونم میده و من از اونا بازیابی میکنم !
ایا نرم افزار مورد استفاده ی من قوی است ؟ اگه نه یک چیز قوی تر معرفی کنید ! ممنون !
این پارتیشن من اول fat32 بود اما وقتی فرمت کردم تبدیل کردم به NTFS
حالا چی کار کنم
لینک نرم افزار را میدید
احتیاج به نرم افزاری نیست
خود ویندوز انجام میده
به اینصورت
کلیک راست روی my computer
manage
disk management
....
شما باید از نسخه Fat استفاده کنیداین پارتیشن من اول fat32 بود اما وقتی فرمت کردم تبدیل کردم به NTFS
فکر کنم آدرسی که پست قبلیم بود آدرس صفحه دانلود بود که لینک هر دو نسخه اوجا قرار داشتلینک نرم افزار را میدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)