آقا من اولين باره كه Pes گرفتم.يكي بگه در Pc با كدوم دكمه ها بايد كار كرد.منظورم اينه كه به جز حر كت هاي اصلي بقيه دكمه ها كدوم اند؟
آيا ميشه دكمه ها رو تغيير داد؟
يه عمرفيفا بازي كرديم؟ترك عادت موجب مرض است.
آقا من اولين باره كه Pes گرفتم.يكي بگه در Pc با كدوم دكمه ها بايد كار كرد.منظورم اينه كه به جز حر كت هاي اصلي بقيه دكمه ها كدوم اند؟
آيا ميشه دكمه ها رو تغيير داد؟
يه عمرفيفا بازي كرديم؟ترك عادت موجب مرض است.
دکمه هاش اسونه بازی کنی یاد میگیری بعدم میتونی هرچی دوست داشتی بزاری
ممنون.اما ميشه بگيد كجا ميشه دكمه ها رو تغيير داد.من كه پيدا نكردم.بابا يكي به كونامي بگه وسيله اي به اسم موس 15-20 سال پيش اختراع شد.
تو ال پروگرام تو کونامی بعد سیتینگ اونجا کیبورد رو انتخاب و کمه هاش رو عوض کن یکبار روش بزنی میاد بعد دکمه ای رو که میخوای جاش بزاری بزن
تو ال پروگرام تو کونامی بعد سیتینگ اونجا کیبورد رو انتخاب و کمه هاش رو عوض کن یکبار روش بزنی میاد بعد دکمه ای رو که میخوای جاش بزاری بزن
با جوی استیک کدوم دکمه رو بزنم پیراهن حریف رو بکشه؟؟؟؟
در ضمن با کدوم دکمه پنالتی روو چیپ میزنه؟؟؟
ممنون
سلام...
دوستان عزیز من هر ورزشگاهی رو که انتخاب می کنم چمن ها همه یکین ...هیج فرقی با هم ندارن...چه جوری با ید دورستش کرد...بعدش بازی ها هم بدون تماشاگر هستند...
لطفا راهنمایی کنید...
به pes خوش آمدید تفاوت را احساس کنید
سلام آقا رامين من اين رو دانلود كردم حالا بايد چي كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا چه تاثيري داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين كه فقط يه چيز هست كه راجب زبان بازي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يه خورده بيشتر توضيح بده
ممنون![]()
آره هست دارم دنبال لينكش ميگردم
توي صفحات اولين همين تاپيك گذاشته شده بود!
دوستان سلام
من تقریبا همه ی پست های این تاپیک رو خوندم
خیلی ها از سیو نشدن تغییراتشون گله دارند
دوستان توجه کنین هر چیزی و تغییری که می دین و سیو می کنین باید هر بار که بازی رو دوباره باز می کنین از همون منوی Edit گزینه لود استفاده کنین لودش کنین درضمن هر بار که بازی می کنین برای مسائلی مانند باز کردن تیم های قدیمی و ... باید در انتها قبل از خروج از بازی در System Setting سیو کنین و باز هر بار میاین دوباره بازی کنین لودشون کنین
در ضمن دیگه مثل قبی Pes بهتون نمیده تا مثلا تیم کلاسیک برزیل رو بخرین به قسمت Gallery برین و Track Record رو باز کنین اینجا به ازای بازی هایی که می کنین مثل Nfs Carbbon جایزه میگیرین مثلا قهرمانی برزیل در International Cup برزیل کلاسیک رو آزاد می کنه
در ضمن اگه هر بار این عمل سیو و لود رو انجام ندین یعنی هیچ
بازی انگار اولین باره داره باز میشه
ضمن اینکه بازی بیشتر برای پلی شدن به رم نیاز داره تا گرافیک یعنی با گرافیک 256 هم بالا میاد(در حالت high) اما باید رمتون حداقل 1 گیگ باشه
یا علی
بای![]()
Last edited by papaee; 03-11-2007 at 17:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)