تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 97 اولاول ... 4282888990919293949596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 968

نام تاپيک: FIFA Manager 08

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

1. بابا كلا يه روز بازي كردم فقط شش تا بازي رد كردم ميشه يه چيزي بزاريد بازي سريعتر بشه مثلا زمان هاي كه بازي نميخواهيم بكني و تمرين نيست رد بشه به راحتي
    2. اون بازيكنان unsv...رو چطوري بخرم من يه باشگاه ساختم ولي نميشه بازيكن خوب براش بخرم

3. من چطوري بازيكنان مرو ميفروشم توي ترنسفر ليست ميزارم و باشگاه هاي هم ميان براي خريد و من قبول ميكنم ولي نميرن از باشگاه من
    ال اهلي يكي از بازيكنانم رو خواسته با اينكه من قبول كرم نميره ولي نميره
    Last edited by B U L U T; 12-09-2008 at 21:01.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

جواب سوالهای آقا masud7:
    1-اگه سیستمت رم و سی پی یو بالا داشته باشه می تونی روزی هزار تا بازی هم رد کنی.اما روشی برای رد کردن روزها و بازی ها وجود داره و اون هم simulate کردن هست(از داخل Option).اونجا می تونی بگی چند روز رو به سرعت رد کنه(شاید داخل اون روزها بازی هم باشه که رد میکنه یعنی یه نتیجه ای میده)اما این روش ایراد زیاد داره.سیستم تیمت رو بهم می ریزه،بازیکنان رو جابجا می کنه،روش تمرین رو عوض می کنه و کلاً خود کامپیوتر در سطح بسیار پایینی برای تیمت تصمیم می گیره.پس بهتره هیچ وقت این کار رو نکنی.
    2-اون بازیکنها بنا به دلایل مختلف فعلاً نمی تونن بیان به تیمت(قرارداد داشتن با تیم خود،علاقه نداشتن به جابجایی،پایین بودن سطح تیم شما)
    3- این انتقال احتمالاً آخر فصل یا میانه فصل یعنی زمانی که جابجایی امکان پذیره انجام میشه.
    موفق باشید
    Last edited by keshish; 13-09-2008 at 10:58. دليل: غلط املایی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

]چند تا ديگه
    1و وقتي بازيكني روتوي revis..team فكر كنم تيم دوم قرار بدم پيشرفت ميكنن يا نه يا اصلا انجا كدوم بازيكن رو قرار ميدمتا منهم بدم
    2. از كجا بدونم يه بازيكن پيشرفت ميكنه اصلا سال بعد چقدر پيشرفت خواهد كرد
    3. من زدم ساختمون اصليم اپگريد بشه حدود چند ما طول ميكشه نوشته 12ماه در حالي كه من استخدامي ندارم و بيشتراز سه نفر نميتونم استخدام كنم چكار كنم (من زدم چي چيسنتر اپگريد بشه ولي 12 ماه طول ميكشه)
    4. وقتي بزنم ساختمون هاي ديگه هم اپگريد بشن به ون يكي ساختمون ها دخالت نميكنن مثلا زمان براي اون ها نميره
    منظور كليم اين هست كه من يه ساختمون بزنم 12 ما باشه و يه ساختمون بزنم 1 ماه بشه اون 1 ماه جلوي اپگريد ساحتمون 12 ماه رو نميگيره اخه اونوقت 13 ماه بايد صبر كنم
    5. من چه ساختموني رو براي در امد زيادتر بسازم
    ممنون تا بعد

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

به نام خدا
    جواب بعضی از سوالهای دوستم masud7:
    1-بله پیشرفت می کنن.لیگ رزروها چون زیاد مهم نیست اولاً سعی کن بازیکن اضافه تو تیم رزروهات نداشته باشی تا حقوق کمتری بدی.بازیکن هایی که زیاد شاخص نیستند رو در تیم رزور قرار بده.بازیکنهایی که از تیم جوانان میان تو تیم بزرگسالان رو حداقل یکسال بذار تو تیم رزوت تا هم قابلیتهاشون بالا بره و هم الکی پررو نشن.
    2-برای فهمیدن پیشرفت بازیکنها دو حالت داره.یک=زمانی که در قسمت تمرین هستی سمت راست پایین سه تا گزینه وجود داره.الآن دقیقاً اسمشون یادم نمی آد ولی دوتاش برای استخدام کمک مربی هست.یکی مربی بدن سازی و یکی مشاوره روحی روانی و سومی همون مورد نظر ماست.فکر کنم اسمش Development sheetباشه.که اونجا مراحل پیشرفت بازیکنان رو می تونی ببینی.
    حالت دوم=میان فصل و پایان فصل یه صفحه ای اتوماتیک میاد که پیشرفت بازیکنان رو نشون میده و میگه که بازیکنان از بودنشون تو تیم شما راضی هستند یا نه و به چه دلیل.
    3-باید صبر کنی تا آپگرید ساختمون تموم بشه.
    4-نه ربطی به ساختمون های دیگه نداره
    5-اینو الآن دقیقاً یادم نمی آد.نگاه می کنم بهت می گم.
    موفق باشی

5. این کاربر از keshish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

1.لول مر بي من 5 هست چند تا لول ديگه هست
    2. ميشه چند تا بازيكن خوب معرفي كني واسه خريدن ممنون
    3. من چه نوع تمريني بزارم
    4.تمرين هاي من تغير ميكنن خود به خود
    5.در ضمن من هيچ كوچي ندارم يعني ارور ميدهكه بايد سنترت اكتيو بشه ولي من زدم تا اپگريد بشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

جواب سوالهای جناب masud7:
    1-والا منکه الآن بعد از سه سال(سال خود بازی)در حالی که انواع و اقسام جامها رو گرفتم لولم 8 هست ولی از دوستان شنیدم که تا 12 یا 13 بالا میره.شاید هم بیشتر
    2-فردا بهت میگم چون الآن اداره هستم و اینجا نمیشه بازی کرد
    3 و 4 و 5-روش تمرینی خودم رو بهت میگم:
    من کلاً 6 تا کمک دارم:
    1-مربی دروازه بانها(که کارش فقط تمرین دروازه بانهاست)
    2-مربی رزروها(که کارش فقط تمرین تیم رزرو هست)
    3-مربی تیمهای پایه(معلمومه چیه)
    4-مربی بدنسازی(کارش بدنسازی است)
    5-و دو کمک مربی دیگه که پی گیری تمرینات تیم اصلی رو به اونها هم دادم

اما در قسمت تمرین و در بخش Trining Groups شما می تونید تیمتون رو گروه بندی کنید و تمرینات هر گروه رو بدید دست یک مربی که خود شما هم شاملش میشید.این کار در سمت راست بالای صفحه Trining Groups قرار داره و یک منوی کشویی هست.شما چند گزینه برای انتخاب دارید مثل:A-D-M.این یعنی چی؟
    A=Attack
    D=Defend
    M=Midfield
    با انتخاب این گزینه تیم شما تقسیم بندی میشه به اول Attack دوم Defend و سوم Midfield.همیشه گروه اول که در اینجا Attack هست میفته به گردن خود شما.دو بخش دیگه میفته به گردن دو مربی دیگه در صورت استخدام بودن آنها.

خوب شما گروه تمرینی تیمت رو انتخاب کردی،حالا میری به صفحه اصلی تمرینات.اونجا گروههای تمرینی مشخصه.شما برای گروه تمرینی 1 که حمله بود باید تمرینات مربوط به فورواردها رو قرار بدید.مثل قدرت تمام کنندگی یا قدرت شوت یا یک و دو،هدو ...برای میانه و دفاع هم که می دونی باید چکار کنی.
    خوب این کار برای یک هفته است یعنی به محض ورود به هفته جدید دوباره برنامه تمرینی میره رو حالت انتخاب کامپیوتر.باید چکار کرد؟به خدا جونم در اومد بابا مثلاً روزه ایم ها هرچی انرژی داشتم از انگشتام اومد بیرون.
    اون مورد رو بعد می گم.
    موفق باشید
    Last edited by keshish; 14-09-2008 at 12:56.

8. این کاربر از keshish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوباره
    من اسم تيمم رو اشتباه نوشتم چطوري ويرايشش كنم ممنون
    من زدم خودم بازيكن بشم اون چطوري هست البته اشتباهي زدم
    چطوري باشگاه رو بفروشم يا اصلا خوبه بفروشم يا نه
    من به باشگاه حدود 2 بيليون پوند كمك كردم نميزاره باز هم كمك كنم چطوري باز هم كمك كن ممنون تا سوال هاي بعد

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

جواب سوالهای جناب masud7:
    1-والا منکه الآن بعد از سه سال(سال خود بازی)در حالی که انواع و اقسام جامها رو گرفتم لولم 8 هست ولی از دوستان شنیدم که تا 12 یا 13 بالا میره.شاید هم بیشتر
    آخرین لول مربی 20 هستش

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

من زدم خودم بازيكن بشم اون چطوري هست البته اشتباهي زدم
    ميتوني تو قسمت my carrer زير عكس مربي يه دكمه هست ميزني ديگه بازيكن نيستي!
    من به باشگاه حدود 2 بيليون پوند كمك كردم نميزاره باز هم كمك كنم چطوري باز هم كمك كن ممنون تا سوال هاي بعد
    ماشاالله خيلي دست و دل بازي واسه اينكه بيشتر كمك كني بايد خودت پول داشته باشي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ماشاالله خيلي دست و دل بازي واسه اينكه بيشتر كمك كني بايد خودت پول داشته باشي
    حدود 4 بيليون پوند دارم كه رفته رفته بيشتر هم ميشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •