نوع دوربینی که باهاش عکس گرفته شده هست همانطور که اشاره شد و البته من فکر میکنم منظورش این بوده که کیفیت عکسها پایینه چون دوربین vga کیفیتش خیلی پایینه
نوع دوربینی که باهاش عکس گرفته شده هست همانطور که اشاره شد و البته من فکر میکنم منظورش این بوده که کیفیت عکسها پایینه چون دوربین vga کیفیتش خیلی پایینه
یعنی چی نوع دوربین vga هست ؟ مگه چند نوع دوربین داریم ؟
سلام. می خواستم در مورد این فایل یه کم معلومات بگیرم. کسی کمک می تونه؟
![]()
سلام
منظورتون کدوم فایل بود ؟
شاید منظورتون smss هست .
SMSS.EXE یك برنامه ی زیر سیستمی ( SUBSYSTEM ) است كه در ویندوز شروع به کار میکند و مسئول انجام فعالیت های مختلفی چون ((winlogon ,win32(Csrss.exe) و آماده کردن متغیر های سیستم میباشد .
كرنل ويندوز پس از عمليات اوليه فايل smss.exe را اجرا مي كند و متغيرهايي مانند sysyem root را تعريف مي كند .
smss.exe باعث میشود که سیستم دیگر پاسخ گویی (responding) را انجام ندهد . (در زمان خاموش كردن كامپیوتر)
نکته مهم: smss.exe در آدرس زیر قرار دارد (c:\windows\System32) (در اینجا درایو \:c درایوی است كه ویندوز شما در آن نصب شده) و اگر در هر آدرس دیگری غیر از این باشد ، ویروس یا تروجان یا spyware است و باید پاک شود .
در ضمن فایل سیستمی smss.exe برای ویندوز ضروری است و اگر نباشد ، ویندوز بالا نمی آید.
در کل حزء فایلهای مهم و اساسی سیستم عامل محسوب می شود .
موفق باشید .
چرا بعضی از نرم افزار ها بعد از نصب شدن ایکنشون در control panel/add or remove programs نمی آید؟ مثل نارسیس .
حالا اگه بخواهیم این نرم افزار ها رو از نصب خارج کنیم چه باید بکنیم ؟
سلام
چند احتمال هست:
1- سادگی برنامه = برنامه مورد نظر نصب پیچیده ای نداره و مثلا در حد کپی چند فایل در درایو شماست.
2- عدم سازگاری = برنامه مورد نظر با سیستم عاملتون همخونی نداره و برای اون نوشته نشده.
3- نخواستن نویسنده = برنامه اصلا طوری نوشته نشده که به Add Or Remove اضافه بشه. شاید دلیلش همون سادگی باشه.
مورد اول یعنی اگر برنامه ساده باشه که با پاک کردن همون فایل ها تمومه.
و در حالات دیگه شاید بهتر باشه از برنامه های جانبی مثل Uninstaller Pro استفاده کنید تا تمامی آثار برنامه رو پاک کنند.
خوب اگه نخواهیم برای uninstall از نرم افزار استفاده کنیم چه باید بکنیم ؟ شنیدم که به داخل پوشه ویندوز می روند و یه سذ=ری فایل رو پاک می کنند ولی درست حسابی یادم نیست . می شه اینو هم بگید .
سلام
دلیل این مشکل را دوست خوبم فرمودند .
برنامه هایی که توی control panel/add or remove programs نیستند را می تونید از رجیستری پاک کنید . با پاک کردن برنامه از رجیستری در واقع ما برنامه را از همون add or remove programs پاک کرده ایم .
به مسیر زیر برید .
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall
پاک کردن برنامه از قسمت all program کار اشتباهی هست و به هیچ وجه برنامه پاک نخواهد شد . و باعث پاک شدن برنامه نخواهد شد .
با سلام,چرا توی notepad وقتی حروف فارسی می نویسم و بعد که سیو می کنم جاش علامت سوال میاد؟
ممنون . فقط چند سوال :
1-وقتی به این آدرس توی رجیستری رفتم چی کار کنم؟ هر چی سمت راست بود باید پاک کنم؟
2- من می خوام نارسیس رو پاک کنم ولی توی این آدرس که تو رجیستری دادی نبود .
3- آیا برنامه هایی هم که ما بعلت کمبود جا در درایو c (درایو ویندوز) در درایو d نصب میکنیم در همین آدرس رجیستری ثبت می شه ؟ آیا اصلا این برنامه ها با برتامه های نصب شده در درایو ویندوز فرق می کنه؟
مثلا از همین نظر که توی رجیستری باشه یا نباشه یا اینکه توی کنترل پنل باشه یا نباشه ؟
آیا بیرخورد ویندوز با ها برنامه چه در c و چه در d یکیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)