تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 92 از 1635 اولاول ... 42828889909192939495961021421925921092 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض ويروس در لينك!

کاویان جان ، اون وبلاگ خود منه .. تروجان کجا بود !! دی:

انتی ویروست مشکل داره .. من هر روز خودم به صفحات وبم سر میزنم .. سیستمم هم مشکلی نداره ...

موفق باشی ...
    سلام دوست من خوبي آقا؟
    باور كن به جان تو نه به جان خودم ويروس داره ! هم ويروس هم تروجان! 3 الي 5 تا!

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض عكاسي!! انتخاب دوربين!! اشتباه در خريد!!

سلام دوستان ...
    2 سال پيش به عكاسي علاقه مند شدم .... به فكر خريد يك دوربين افتادم اما زياد وقت آزاد نداشتم كه به طور جدي اين مساله را پيگيري كنم در نتيجه هر از گاهي به كاتالوگ ها و بروشورهاي مختلف نگاهي مي انداختم و يك سري دوربين را مد نظر داشتم تا اينكه اينترنت ADSL برقرار شد و در اينترنت بصورت جدي تر دنبال اين مساله افتادم ... ابتدا سايت dpreview را يكي از همكارانم به من معرفي كرد ... عجب دنيايي بود يادش بخير ... كارم شده بود دريافت عكس هاي original دوربين هاي مختلف و بررسي آنها! در نهايت كم كم با سرچ هاي مختلف و بررسي مباحث و نظرات دوستان پايم به اين سايت و سايت ديگري در همين مورد كشيده شد! خيلي علاقه مند شدم و خيلي خوشحال از اينكه بالاخره جايي پيدا كردم كه مي شد راجع به دوربين در آن غوطه ور شد و حسابي در موردش تحقيق كرد و با بچه هاي ديگر دم خور شد! همين هم شد .... متاسفانه آن سايت ديگر كه نامش را نمي برم برخورد دستي با افراد تازه وارد نداشتند و پس از سعي و تلاش و فعاليت زياد (اگر همان پست ها را به اينجا منتقل مي كردم الان تعداد پست هاي مفيد من بيش از 2 برابر همين تعداد در اين همين سايت مي شد!!)
    خلاصه اينكه بچه هاي خوبي ندارند و يك سري آدم پرمدعا كه فقط ژست عكاسان را مي گيرند را ديدم كه فقط بلد بودند به نامه ها ريپلاي بزنند و اظهار خدايي كنند و ديگران را تازه كار و مبتدي و آماتور و ... بخوانند!! باور كنيد عين همين كلمات را بكار مي بردند و مدير انجمن و سايت هم كه بي خيال بودند ... البته برخي از مديرانش هم هر از گاهي يك گيري به چند نفر مي دادند و چند نامه را پاك مي كردند و خلاصه از اين كارهاي بچه بازي و ...! بگذريم .. در اين سايت من چنين چيزي نديدم و خوشحالم از جو و جمع دوستانش ...
    در هر صورت ...
    آنقدر در اين سايت ها فعاليت كردم و نامه ها را با دقت مطالعه كردم و نت برداري كردم كه الان يك جزوه 200 صفحه اي كامل راجع به اصول و آموزش عكاسي و دكمه هاي دوربين و ... جمع آوري نموده ام و اطلاعات خودم هم خيلي بالا رفت ..
    غرض از نوشتن اين مطالب اين بود كه الان كه مي دانم چي به چيه به اين نتيجه رسيده ام كه بيش از 300 هزار پول دوربين دادن اشتباه محض است! شما در نهايت از دوربين 500 هزاري خروجي مي گيريد كه كمي كيفيتش با 300 هزاري ها تفاوت دارد و يا به عبارت ديگر كمي كيفيتش بالاتر است ...
    آيا نظر شما عزيزاني كه دوربين هاي بالاي 500 داريد همين است؟؟؟
    با احترام
    كاويان

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

غرض از نوشتن اين مطالب اين بود كه الان كه مي دانم چي به چيه به اين نتيجه رسيده ام كه بيش از 300 هزار پول دوربين دادن اشتباه محض است! شما در نهايت از دوربين 500 هزاري خروجي مي گيريد كه كمي كيفيتش با 300 هزاري ها تفاوت دارد و يا به عبارت ديگر كمي كيفيتش بالاتر است ...
    آيا نظر شما عزيزاني كه دوربين هاي بالاي 500 داريد همين است؟؟؟
    اولا مطمئنا اگه دوربین رو درست انخاب کنی تفاوت کیفیت محسوسه . و حتی اگه کیفیت مهم تفاوت نداشته باشه ، دارید پول امکانات بالاتر رو میدید ... بله مدلهای فراوونی هستن که فرقی با یه کمپکت ندارن اما اسمشون رو گذاشتن نیمه حرفه ای و پول بیشتر میگیرن بابتش ... اما اینجور مدلها خیلی کمن .

به نظر من در خرید اگه پول دارید باید برید سراغ slr ... اگه کمتر دارید نیمه حرفه ای بهتره ... اگر هم مصرفتون معمولی اماتوری رو پیشنهاد میکنم ... همین .

اما قبول ندارم که اون پول بیشتر رو دارید الکی میدید ... چون تفاوتها کاملا محسوسه .

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض وبلاك

کاویان جان ، اون وبلاگ خود منه .. تروجان کجا بود !! دی:

انتی ویروست مشکل داره .. من هر روز خودم به صفحات وبم سر میزنم .. سیستمم هم مشکلی نداره ...

به هر حال الان هم مطلبم در مورد h50 رو میخوام بزارم تو وبلاگم ... هر چی در مورد این دوربین هست و نیست رو گفتم ... خواستی ببین ... وبلاگم هم همونیه که تو پروفایلم هست .

موفق باشی ...

سلام دوست من
    ايراد نداره هرچند كه مطمئن هستم وبلاگت ويروسيه اما من مي توانم كار خودم را بكنم و اطلاعاتم را بگيرم ... آقا من خيلي گشتم اين لينكي كه مي گي راجع به h50 گذاشتي رو پيدا نكردم اگر ممكنه آدرس كدش را برام بفرست ممنون مي شوم ....
    بازهم متشكرم از توجهت
    كاويان

پروفشنال s_r_asadiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به دوستان خوب
    من یک دوربین دیجیتال در حدود 200 تومان می خوام با ب کیفیت عکس خوب برای استفاده در کارهای طراحی
    به نظر شما چه مارکی بخرم سونی خیلی معروفه نیکون هم تعریفش رو شنیدم اما............!!!!؟
    در ضمن اگه دوستان زودتر راهنمایی کنن ممنون می شم

پروفشنال s_r_asadiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در ضمن با این پول به نظر شما اصلا میشه رفت سراغ دوربین های canon اگه توی این رنج قیمت وجود داشته باشه بین این 3تا مارک سونی نیکون کنان کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام دوست من
    ايراد نداره هرچند كه مطمئن هستم وبلاگت ويروسيه اما من مي توانم كار خودم را بكنم و اطلاعاتم را بگيرم ... آقا من خيلي گشتم اين لينكي كه مي گي راجع به h50 گذاشتي رو پيدا نكردم اگر ممكنه آدرس كدش را برام بفرست ممنون مي شوم ....
    بازهم متشكرم از توجهت
    كاويان
    آقا بخدا ما هم انتی ویروس داریم ، تو وبلاگ خودمون ویروس ندیدیم بخدا !!

آخه اولین باره شنیدم ... کس دیگه ای بهم نگفت چنین چیزی رو ...

h50 رو رفتم مطلبش رو بزارم ، این میهن بلاگ قاطی کرد ... تا یکی دو روز دیگه میزارم ... البته یه مجموع از کل حرفاییه که اینجا زدم .. اما خوب ، اکثر چیزا رو توش گفتم ...

سلام به دوستان خوب
    من یک دوربین دیجیتال در حدود 200 تومان می خوام با ب کیفیت عکس خوب برای استفاده در کارهای طراحی
    به نظر شما چه مارکی بخرم سونی خیلی معروفه نیکون هم تعریفش رو شنیدم اما............!!!!؟
    در ضمن با این پول به نظر شما اصلا میشه رفت سراغ دوربین های canon اگه توی این رنج قیمت وجود داشته باشه بین این 3تا مارک سونی نیکون کنان کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟
    دوست عزیز با این قیمت یه کمپکت معمولی هم گیر میاید ... بیشتر هم بدهی بهترش ...

اما در کل دوربین هایی مثل

w120 و w130 سونی
    a580 و a720 کانن

یا مدلهیا پانا سونیک هم بدک نیست .

اما من بیشتر سونی و کان رو پیشنهاد میکنم ... گرچه خودم زیاد تو کار کمپکت نیستم ، اما عکسهایی که از سونی میبینیم خیلی با کیفتن .

موفق باشید ...

8. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض خرید دوربین 200 هزار تومانی

سلام به دوستان خوب
    -=============================-
    سلام دوست من
    در این رنج فقط Canon PowerShot A720 البته باید بروی جمهوری چون نمایندگی ها ندارند!
    روی چه حسابی فرمودید سونی معروفه؟! صرفا برندش را فرمودید یا در حوزه دوربین ها؟؟؟
    سونی در حوزه دوربین های دیجیتال اخیرا پا به عرصه رقابت گذاشته و تکنولوژی پیشرفته سونی بیشتر در دوربین های فیلم برداری است ! البته این اواخر با معرفی H50 با قیمت 400 هزار تومان کولاک کرد ... ولی برند Canon تجربه اش بیشتر در دوربین های دیجیتال می باشد! اما در کل اگر بخواهیم به قدمت و تجربه برندهای مختلف در دوربین بپردازیم Pentax، فوجی و Nikon حرف اول را می زنند ..
    من فکر می کنم در دوربین های دیجیتال غیر SLR برند Canon حرف اول را می زند و در دوربین های SLR نیکون حرف اول را می زند! (دقت کنید که اکثر خبرنگاران خارجی و مطرح، نیکون دستشان است. در اخبار ببینید!)
    با احترام
    کاویان

10. این کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

مطمئنید سونی از کنون ضعیفتره ؟(توی زیر 200)
    مثلا w120,130 از a720 ضعیفترن؟
    به جز مگاپیکسل بالاتر کنون که من چون نمیخام پرینت بگیرم برام کاربردی نداره چه مزیتی داره؟
    لنز زایس سونی بهتر نیست؟
    ممنون میشم یه مقایسه بکنید من زیاد از دوربین سر در نمیارم. ولی 120 رو امتحان کردم دیدم خیلی کار کرد باهاش راحته شاید چند وقت دیگه بخرم.
    یه مقایسه ای هم بین 120 و 130 بکنید.چون هیچ فرقی با هم ندارن فقط اون 8 مگه و این 7.2
    ممنون

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

-=============================-
    سلام دوست من
    در این رنج فقط canon powershot a720 البته باید بروی جمهوری چون نمایندگی ها ندارند!
    روی چه حسابی فرمودید سونی معروفه؟! صرفا برندش را فرمودید یا در حوزه دوربین ها؟؟؟
    سونی در حوزه دوربین های دیجیتال اخیرا پا به عرصه رقابت گذاشته و تکنولوژی پیشرفته سونی بیشتر در دوربین های فیلم برداری است ! البته این اواخر با معرفی h50 با قیمت 400 هزار تومان کولاک کرد ... ولی برند canon تجربه اش بیشتر در دوربین های دیجیتال می باشد! اما در کل اگر بخواهیم به قدمت و تجربه برندهای مختلف در دوربین بپردازیم pentax، فوجی و nikon حرف اول را می زنند ..
    من فکر می کنم در دوربین های دیجیتال غیر slr برند canon حرف اول را می زند و در دوربین های slr نیکون حرف اول را می زند! (دقت کنید که اکثر خبرنگاران خارجی و مطرح، نیکون دستشان است. در اخبار ببینید!)
    با احترام
    کاویان
    البته این مطلبو یک بارم قبلنا گفته بودم:
    برند سونی همونطور که خودتون فرمودین توی دوربین های فیلمبرداری حرف اول را می زند.
    کنون قدیما وقتی خیلی مشهور بود که هنوز دوربینای دیجیتالی باب نشده بودن.
    سونی در لوازم دیجیتالی و تکنولوژی الکترونیکی در دنیا اول است.
    حالا یه نگاهی به دوربینای دیجیتالی می کنیم:
    یه دوربین دیجیتالی تشکیل شده از قسمتهای الکترونیکی و لنز وبدنه.
    مبحث بدنه جدا،توی قسمت دیجیتالی برندی بالاتر از سونی نمیتونین پیدا کنین.
    حالا برسیم به لنز:
    قدیما هر کس که عکاسی حرفه ای می کرد،هر دوربینی که داشت،لنزشو میذاشت یه گوشه میرفت لنز زایس می خرید.
    یعنی شرکت لنز سازی زایس تخصصش توی مباحث اپتیکی هست و در این رده،هیچ رقیبی ندارد حتی نیکون.
    حالا اگه قسمت الکترونیکی رو از سونی بگیریم و لنزش رو از زایس ،چه ترکیبی خواهیم داشت؟
    در ضمن منو بندی های سونی واقعا محشر هستن.
    من غیر از سونی با منوی هیچ شرکت دیگه ای راحت نیستم.
    راستی اینم اضافه کنم که تا چند وقت پیشا کنون سنسورش را از سونی و شرکتهای دیگه میخرید.الان هم تکنولوژی اش رو کپی برداری می کنه.
    هیچ دقت کردین تو دوربینای جدید اول سونی مگاپیکسل رو افزایش میده بعد یکی یکی بقیه؟
    همچنین تو تکنولوژی تشخیص صورت و یا لبخند که هر دو تکنولوژی سونی هستن.حالا با بدرد بخور بودنشون کار ندارم منظورم اول و برتر بودن سونی هستش.

مطمئنید سونی از کنون ضعیفتره ؟(توی زیر 200)
    مثلا w120,130 از a720 ضعیفترن؟
    به جز مگاپیکسل بالاتر کنون که من چون نمیخام پرینت بگیرم برام کاربردی نداره چه مزیتی داره؟
    لنز زایس سونی بهتر نیست؟
    ممنون میشم یه مقایسه بکنید من زیاد از دوربین سر در نمیارم. ولی 120 رو امتحان کردم دیدم خیلی کار کرد باهاش راحته شاید چند وقت دیگه بخرم.
    یه مقایسه ای هم بین 120 و 130 بکنید.چون هیچ فرقی با هم ندارن فقط اون 8 مگه و این 7.2
    ممنون
    تفاوتش رو خودتون گفتین.
    w120 برای کسانی هست که چون به مگاپیکسل بالا نیاز ندارن،همون w130 دستشون باشه ولی با قیمت پایینتر.
    البته عقل حکم می کنه که به خاطر 40-30 تومن دوربین ضعیفتر نگیریم.چون بعدا همین اختلاف 40-30 تومنی رو اگه بخایم پر کنیم با 100 تومن هم نمیشه.باید با ضرر بفروشیش و یکی دیگه بگیری.
    Last edited by Senator_F; 22-12-2008 at 13:29.

13. 3 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •