تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 150 اولاول ... 4282888990919293949596102142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1496

نام تاپيک: کلوپ 6120

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برای ارتقا فریم ویر احتیاج به باکس هست یا با کابل usb قابل انجامه؟

من هنوز بین e51 و 6120 مرددم.گرچه تقریبا خیلی به هم شبیه اند و کارایی wifi و voip شاید اینجا چندان قابل استفاده نباشه ولی خب از قیافه e51 هم یه کم بیشتر خوشم میاد.

این جور که متوجه شدم برای نصب برنامه های کرک شده و تغییر فونت باید حتما فریم ویر اصلی کرک شه.

و یه سوال ، این یعنی چی؟

تفاوت نرم افزای شون هم در Active Standby هست: ولی E51 تماس های از دست رفته و پیامک های جدید رو در Active Standby نمایش می ده ولی 6120 نه (صرفاً یک Popup میاد)
    Gallery و Music Player شون هم مثل همه.
    Last edited by sastwhc; 06-11-2008 at 12:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای ارتقا فریم ویر احتیاج به باکس هست یا با کابل usb قابل انجامه؟

من هنوز بین e51 و 6120 مرددم.گرچه تقریبا خیلی به هم شبیه اند و کارایی wifi و voip شاید اینجا چندان قابل استفاده نباشه ولی خب از قیافه e51 هم یه کم بیشتر خوشم میاد.

این جور که متوجه شدم برای نصب برنامه های کرک شده و تغییر فونت باید حتما فریم ویر اصلی کرک شه.

و یه سوال ، این یعنی چی؟
    برای به روز کردن فریم ویر با کمک نرم افزار nokia software updater و کابل usb اینکار انجام میشه! برای نصب برنامه ها و کرک و هک و ... همش کارهای نرم افزاریه به فریم ویر ما کاری نداریم!
    اما بین E51 و 6120 ، از نظر مشخصات فنی E51 یه کم بالاتره (از نظر حافظه داخلی - سیستم عامل و WiFi)
    اینم لینک مقایسه دو گوشی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

جدیدا یه مشکل دارم با X-plore.تا برنامه رو باز میکنم میگه میخوای نسخه جدیدتر چک بشه.منم میزنم نه.دنبال هر گزینه ای هم میگردم که این سوال رو غیر فعال کنم پیداش نمیکنم.میشه اون رو غیر فعال کرد یا حتما باید نسخه جدیدتر رو نصب کنم.ورژنش هم 1.21 هست.

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

شخصا 6120 رو ترجیح میدم.خود 6120 از عکسش خوشکل تره.بد عکسه بنده خدا.توی اینطور مواقع فقط قیمت هست که میتونه کمکت کنه.
    ببین کدوم یکی ارزونتره همون رو بردار.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

تفاوت نرم افزای شون هم در Active Standby هست: ولی E51 تماس های از دست رفته و پیامک های جدید رو در Active Standby نمایش می ده ولی 6120 نه (صرفاً یک Popup میاد)
    یادتون رقت معنیش کنید؟

البته رادیو و پخش صدا و کیفیت عکس 6120 یه کم بهتره؟آیا؟

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

سوال: دیکشنری unidic ورژن 2 رو این گوشی نصب نمیشه؟ من 2 تاشو دان کردم (یکی مخصوص ان95 و دیگه ان73) نشد! نصب میشه میخوام بازش کنم میگه incompatible device لطفا یاری کنید سپاس!
    این دیکشنری فقط برای همین دو گوشی آماده شده منم تست کردم ، نشد!

درسته. کلا گوشی های سری E همچین امکاناتی دارن. امکانات مخابراطی و شرتکات های مربوط به تماس و ایمیل و کار و ... ولی هسته سیمبینش یکی هست!

البته رادیو و پخش صدا و کیفیت عکس 6120 یه کم بهتره؟آیا؟
    تقریبا اینطوره!

در کل به نظر من E51 بگیر!
    چون همون رم و WiFi خیلی مهمه. مخصوصا رم. دیگه مشکلی با اجرای کار های سنگین مثل N-GAGE پیدا نمی کنی!
    البته 6120 هم مشکلی نداره ولی اگه بخوای مثل من N-GAGE بازی کنی، برات خیلی مهم میشه ولی توی اجرای نرم افزار ها و بازی ها هیچ ، تکرار می کنم هیچ مشکلی نداره!

جدیدا یه مشکل دارم با X-plore.تا برنامه رو باز میکنم میگه میخوای نسخه جدیدتر چک بشه.منم میزنم نه.دنبال هر گزینه ای هم میگردم که این سوال رو غیر فعال کنم پیداش نمیکنم.میشه اون رو غیر فعال کرد یا حتما باید نسخه جدیدتر رو نصب کنم.ورژنش هم 1.21 هست.
    آخرین نسخه اش 1.22 هست. آپدیت کن هم راحت میشی هم با باگ های کمتری رو به رو خواهی شد!

باتشکر - سان!

7. 2 کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ا
    درسته. کلا گوشی های سری E همچین امکاناتی دارن. امکانات مخابراطی و شرتکات های مربوط به تماس و ایمیل و کار و ... ولی هسته سیمبینش یکی هست!

/COLOR][/B][/I]
    سان عزیزم من اصلا متوجه این توضیح نمیشم یعنی E51 چطوری missed callرو نشون میده که 6120 نشون نمیده.من الان 6600 دارم وقتی کسی زنگ میزنه اگه نو phone book باشه اسمش میاد اگه نباشه شمارش. و اگه متوجه نشده باشم تا منویی که نشون دهنده missed call و sms خونده نشده باشه رو خودم باز نکنم آیکون های missed call و sms جدید روی LCD نشون داده میشه.در مورد 6120 E51 چه فرقی میکنه؟

راستش من فکر نکنم از موبایل برای بازی استفاده کنم(یعنی دیگه از ما گذشته) ولی باهاش کتاب میخونم.Ebook
    ولی از قیافه E51 بیشتر خوشم میاد پیره مردی تره.واسه من بهتره ولی خب 6120سبک تره(دقیقا قیافشون باندازه وزنشون با هم فرق میکنه)
    Last edited by sastwhc; 06-11-2008 at 17:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سان عزیزم من اصلا متوجه این توضیح نمیشم یعنی E51 چطوری missed callرو نشون میده که 6120 نشون نمیده.من الان 6600 دارم وقتی کسی زنگ میزنه اگه نو phone book باشه اسمش میاد اگه نباشه شمارش. و اگه متوجه نشده باشم تا منویی که نشون دهنده missed call و sms خونده نشده باشه رو خودم باز نکنم آیکون های missed call و sms جدید روی LCD نشون داده میشه.در مورد 6120 E51 چه فرقی میکنه؟

راستش من فکر نکنم از موبایل برای بازی استفاده کنم(یعنی دیگه از ما گذشته) ولی باهاش کتاب میخونم.Ebook
    ولی از قیافه E51 بیشتر خوشم میاد پیره مردی تره.واسه من بهتره ولی خب 6120سبک تره(دقیقا قیافشون باندازه وزنشون با هم فرق میکنه)
    منم مثل شما 6600 داشتم تا 2 ماه پیش، آی سی بلوتوثش سوخت کلا گوشی فنا رفت، به نظر من که 4 سال 6600 داشتم، 6120 و ایی 51 در نظرت فرق زیادی نخواهد کرد (جز ظاهر که سلیقه ای هست) 6120 تماسها و اس ام اس های اومده رو درست عین 6600 نشون میده (تنها یه ایراد داره اگه مثلا شما missed call داشته باشی و پنجره که نشون میده miss داری رو ببندی اینجا بر خلاف 6600 دیگه اون فلش که نشون میده تماس داشتی روی صفحه نمیاد! اما با زدن دکنه منو فلش رو نشون میده! اینقدرها متفاوت نیستش!) شما یه بار با این گوشیها کار کن تفاوتش با 6600 ما اینقدر هست که اس ام اس و missed call و ... رو فراموش کنی!(سرعت و اجرای بدون هنگ برنامه ها)
    Last edited by nima912; 06-11-2008 at 18:48.

10. این کاربر از nima912 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

E51 توی Active Stand-By به صورت یه بخش نشون میده. زیر تقویم. ولی 6120 به صورت پنجره Pop-Up نشون میده!

12. این کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

آیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ی دارم می پکم از خوشحالی!

عجب حالی داد. بعد از اینکه دیدم رم گوشی کم میاره و بعضی وقت ها وسط بازی میپره بیرون. یه حالی دادم و گوشی و مموری رو فرمت نمودم! بعد با این کلاینت جدید(1381) تست کردم. دیدم، به به! مشکل کاملا حل شد! فکر نکنم N85 بتونه به این روونی اجرا کنه! Dirk Dagger که عمرا اجرا نمیشه حالا خیلی روون و ردیف اجرا میشه! تازه قبل از اجرا شدن بازی ها (سوییچ بین کلاینت و بازی) چند بار صفحه می پرید و چند ثانیه طول می کشید. حالا مستقیم و بدون درنگ میره تو بازی خلاصه خیلی با این کلاینت جدید حال کردم!
    استفاده از این کلاینت جدید رو به همه 6120 داران پیشنهاد می کنم!

14. 2 کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •