تبریک
بردیم...
تبریک
بردیم...
میلان 1 - 0 کاتانیا
کاکا
منم این برد رو تبریک میگم.
میتونستیم خیلی بهتر از این ببریم و تفاضل گلمون رو بهتر کنیم و لی متأسفانه از فرصت هامون خوب استفاده نکردیم..
چه دروازبانی داشت این کاتانیا !
جدول سری آ
![]()
منم تبريك ميگم . البته من فقط تا دقيقه 70 رو تونستم ببينم .
اصلا از بازی تیم راضی نبودم. باز هم بعد گل ترسو بازیهای آنجلوتی و همون داستانها. ولی به هر حال تبریک میگم.
به امید آینده.
ولی میلان خیلی موقعیت خراب کرد
مخصوصا شوا...که اگه بجاش سوپر پیپو بود حتما یکیش رو حداقل گل می کرد
هفته دیگه بازی حساسی با یووه داریم
فورزا میلان
منم تبریک میگم.
بهتر شده بودیم هرچند هنوز با اون میلان بزرگ خیلی فاصله داریم.
کاکا امروز از روزهای خوبش بود وقتی کاکا راه بیفته میلان راه افتاده.
جای پیرلو شدیدا خالی هست.
دلم براش تنگ شده
این امرسون که رفت بیرون تیم بهتر شد
سرعت تیم رفت بالا...چون یانکلوفسکی اومد هافبک کناره
فلامینی رفت پست اصلیش...
کاکا هم که پست تخصصی اش یعنی پشت دو مهاجم بود دقیقا...و هر کاری خواست کرد
به امید برد مقابل یووه
رونالدو و بازگشت به سن سيرو
مديربرنامه هاى رونالدو فاش كرد كه اين بازيكن مى تواند به ميلان بازگردد. فابيو فارا در اين خصوص اظهار داشت:« ميلان هرگز دست از ما برنداشته است و نشان داده كه همچنان خواهان رونالدو است. مهم اين است كه رونالدو دوست دارد براى تيم بزرگى بازى كند. علاقه داريم كه رونالدو در سال ۲۰۰۹ به ميلان بازگردد. هفته آينده با سران فلامينگو قرار ملاقات داريم اما راه نيافتن اين تيم به رقابت هاى ليبرتادورس به معنى آن است كه رونى علاقه اش را به اين تيم از دست داده است.»
كاكا: رونالدينيو حسابى جا افتاده است
به گفته كاكا هافبك برزيلى ميلان، با حضور رونالدينيو مسئولين اين تيم درصدد ايجاد تغييرات تاكتيكى لازم براى استفاده بهينه از توانايى هاى جادوگر جديد خود هستند. رونالدينيو تابستان امسال از بارسلونا جدا شد و به جمع روسونرى ها پيوست. او تا به حال ۷ گل براى دارنده ۷ عنوان قهرمانى اروپا به ثمر رسانده است. امسال از كاكا خواسته شده است تا بيشتر به عنوان يك مهاجم پوششى بازى كند به همين دليل مثل گذشته زياد در حملات تيمى شركت نمى كند و تأثير كمترى روى گل هاى به ثمر رسيده داشته است. وى در اين رابطه گفت: «رونالدينيو به خوبى جا افتاده است و كمك بزرگى براى تيم مى باشد. در گذشته به اين دليل كه بازيكنان به خوبى با هم هماهنگ بودند به صورت اتوماتيك وار حمله مى كرديم. من و كلارنس سيدرف غالباً پشت سر يك مهاجم (معمولاً اينزاگى) بازى مى كنيم. با توجه به حضور رونالدينيو مربى مجبور بود كه تاكتيك تيم را عوض كند. بايد مى توانستيم با او هماهنگ شويم تا به صورت خودكار حمله كنيم. در تيم ملى با هم بازى كرده ايم اما حالا شرايط فرق مى كند. مشكل اصلى درك درست از بازى يكديگر است.»اين بازيساز برزيلى خود را براى تاكتيك جديد قربانى مى كند: «سعى مى كنم خودم را با شرايط جديد وفق دهم چرا كه اغلب مجبور مى شوم بيشتر متمايل به خط ميانى بازى كنم. دوست دارم نزديك خط حمله باشم اما نيازهاى تيم را درك مى كنم. در واقع مردم انتظارات ديگرى از من دارند (گل و پاس گل) بنابراين اگر نتوانم اين خواسته ها را برآورده كنم مورد سرزنش و انتقاد قرار مى گيرم.»كاكا در ضمن بشدت منتظر حضور ديويد بكهام در سن سيرو است: «او به ما كمك خواهد كرد كه به هدفمان برسيم. سپس ممكن است عاشق ميلان شود و در اينجا بماند.»
رونالدينيو:
دفعه بعد توپ طلا را مى برم
رونالدينيو ستاره برزيلى ميلان از اينكه امسال در ليست كانديداهاى دريافت توپ طلا قرار نداشت بسيار ناراحت شد و قول داد كه بر تلاش خود بيفزايد تا سال آينده بتواند اين جايزه را از آن خود كند. ممكن است شرايط نامساعد سال قبل در بارسلونا باعث شده باشد تا حتى در اين ليست جاى نگيرد. وى تا به حال براى روسونرى فوق العاده بوده است و اميدوار است كه فصل آينده به اين جايزه دست پيدا كند: «وقتى ليست كانديداهاى دريافت توپ طلا را ديدم، متوجه شدم كه نامم در ميان آنها نيست. اين موضوع باعث شد عزمم را جزم كنم تا فصل بعد بتوانم دوباره وارد ليست شوم.» ميلان به اين بازيكن برزيلى كمك كرده تا بتواند دوباره به اوج برسد. رونالدينيو خود نيز به سختى تلاش مى كند تا بتواند دوباره مثل گذشته يك ستاره باشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)