وقتی کانکشن رو تست میکنم ، به شبکه وصل میشه ، به اینترنت هم وصل میشه ، به لایو وصل نمیشه...
دلیلش هم میزنه که MTU ، از 1364 (یه چنین عددی بود) ، پایین تره در حالی که من هر چه قدر بردمش بالا جواب نداد...
وقتی کانکشن رو تست میکنم ، به شبکه وصل میشه ، به اینترنت هم وصل میشه ، به لایو وصل نمیشه...
دلیلش هم میزنه که MTU ، از 1364 (یه چنین عددی بود) ، پایین تره در حالی که من هر چه قدر بردمش بالا جواب نداد...
MTU رو تو کجا میبری بالا..؟وقتی کانکشن رو تست میکنم ، به شبکه وصل میشه ، به اینترنت هم وصل میشه ، به لایو وصل نمیشه...
یک بار IP ها و DNS ها رو چک کن اگر مشکلی باشه مربوط به اونها هست ربطی به چیز دیگری نداره..
MTU رو از تنظیمات مودم میبرم بالا... رو هر عددی گذاشتم ، 1365 ، 1400 ، 1500 ، 1600 ، 1370 ، 1450 ، 1460 و...
آی پی و دی ان اس هم تا الان اتوماتیک بود ، ولی الان منوال تنظیم کردم و بازم جواب نداد :|
لایوه داریم؟؟؟
من خودمخیلی وقته XBOX ندارم الان خوب یادم نیست که کمکت کنم..MTU رو از تنظیمات مودم میبرم بالا... رو هر عددی گذاشتم ، 1365 ، 1400 ، 1500 ، 1600 ، 1370 ، 1450 ، 1460 و...
آی پی و دی ان اس هم تا الان اتوماتیک بود ، ولی الان منوال تنظیم کردم و بازم جواب نداد :|
لایوه داریم؟؟؟
کاری با تنظیمات مودم نداشته باش..
DNS هم حتما باید از ISP بپرسی..
این هم انجام بده..
در این مرحله باید IP Address رو انتخاب کرده و به طور مثال این IP رو وارد کنید : 192.168.1.3
در قسمت بعد یعنی SubNet Mask باید این IP رو وارد کنید : 255.255.255.0
در قسمت سوم که Gateway نام دارد باید IP مودم رو وارد کنید که برای همگی مودم ها تقریبا یکی هست : 192.168.1.1
در بخش بعد که Primary DNS Server نام داره شما باید DNS مربوط به ISP که ازش سرویس می گیرید وارد کنید.یعنی باید با شرکت تماس بگیرید و بگید DNS اینترنت رو می خوایم.ب
IP Address رو زدم 192.168.1.1
سابنت مسک و گیت وی هم درسته ، میمونه دی ان اس که فردا باید از پارس بگیرم... روی حالت اتوماتیک باشه دی ان اس نمیگیره؟؟؟ الان توی تست کانکشن اینترنت هم کانکت میشه منتها به خاطر MTU به لایو کانکت نمیشه :|
شما میتونید XBOX رو به PC شیر کنید..
چطوری اینکارو بکنم؟؟؟؟
سلام به همه من رفتم و کانکت شدم و یک دفعه با یک پیغام رو به رو شدم که کفته بود کنسول را اپدیت کنمن و من هم این کا را کردم و توسط خود x box 360 کنسول من اپدیت شد حالا هر چی من بازی میزارم (به جز بازی اورجینال خودش) پخشش نمیکنه لطفا یکی راهنماییم کنه.
با تشکر زیاد کامیاب
بچه ها
کسی نیست یعنی مارو راهنمایی کنه؟؟؟
میشه مشکلتون رو دوباره مطرح کنید؟
MTU معمولا وقتی ترافیک نداری میده،اما اگه ترافیک داری dns و ip رو رو اتوماتیک بزای کاکنکت میشه!کار خاص دیگه ای نمیخواد که!!!
الان میشه با خیال راحت وصل شد لایو؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)