شبا سلام به بچه های باحال این قسمت.
آیا کسی تونسته سرعت 220 تا رو تجربه کنه؟
دیروز بعد از تیونینگ کردن پنجمین ماشین توسط گروه کرم ماشین بازی گرفت که سرعت و سیستم ترمز این شیر ایران خودرو رو بسنجیم.
از ابتدای اتوبان شهید همت به سمت شرق ماشین رو متوقف کردیم.خب طبق معمول کسی که سرعت های بالا رو تجربه کرده و هندلینگ خوبی داره
باید پشت فرمون بشینه دیگه!!!
حمید در پشت فرمون و محمد در کنار او قرار گرفتند و دوربین در دستان محمد و من هم در پشت سر آنان.
زمان زدن استارت صدای آتش بیرون زده از اگزوز های این ماشین کاملآ بارز بود. دنده 1 تونست تا 60 تا ماشین رو بکشونه و دنده 2 درست 98 تا.
به ترتیب با دنده های متوالی خود را به لاین سرعت رساندیم.با اینکه در ساعت اولیه خلوتی و جای کم رفت وامد بودیم بعد از رسیدن به سرعت 220 تا که صدای
راه افتادن 2 فن مکش دیجیتال الکورد(ساخت فراری) مانند موتور جت داشتیم از مرز حداکثر سرعت درج شده میگذشتیم که با پیچیدن ناگهانی یک 405 مجبور
به کم کردن سرعت شدیم و دیگر نتوانستیم حتی از 150 تا عبور کنیم!!!
در لحظه ای که در اوج سرعت بودیم عکس العمل های ما:
محمد: گوشی رو 2 دستی چسبیده و هر 4 عدد کمربند های متصل شده را 4 دستی گرفته!! و به ته صندلی فرو رفته
من(علی)که به خودم فحش و لعنت میفرستم که دیگه روز تست ماشین ها تا شعاع 500 کیلومتری طرف حمید و گروه آفتابی نشم!!!
حمید(مدیر گروه): کاملآ معلومه از طرز نشستن و گرفتن 1 دستی فرمون این سرعت براش عادیه به گفته 4 نفر از اعضا و دیدن عکس های گرفته شده با گوشی
بیشترین سرعتی که تجربه کرده 330 تا با فراری در حکیم بوده!!!!!
به دلیل تصویب قوانین جدید گروه قادر به توضیح بیشتر نیستم و :
کیج هایی که شما عزیزان قادر به دریافت آن هستید:
Common: فیلم گرفته شده از محمد فقط از روبرو(صدا اصلآ واضح نیست بلکه در اون لحظه فقط سوت میشنوید!!!)
با N93 گرفته شده با کیفیت MP4 برای ماشین دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
VIP: 1- فیلم کامل طرز تیونینگ و لوازم بسته شده روی این خودرو(کد Pe 101)
2-سومین فیلم گرفته شده از روی ضفحه کیلومتر(کدPe 102))
موفق باشید.