خیلی راحت روی مادربرد نگاه کن ببین پورت ساتا هست یا نه
مادربردت قدیمه ساتا ساپورت نمی کنه میتونی از کارت استفاده کنی
![]()
خیلی راحت روی مادربرد نگاه کن ببین پورت ساتا هست یا نه
مادربردت قدیمه ساتا ساپورت نمی کنه میتونی از کارت استفاده کنی
![]()
كارت چه جوريه؟ قيمتش چنده؟ مثل يك مادربرد كه ساتا رو ساپورت ميكنه عمل ميكنه يا نه؟ (مثلاً سرعت تبادل اطلاعات رو كم نميكنه؟)
سلام
یه سوال در مورد کیبرد داشتم
من دوستم یه کیبرد جینیوس داره تا چند وقت پیش کار می کرد ولی الان که وصل می کنیم کامپیوتر رو روشن می کنیم همون اول که ارور میده no keyboard or keyboard eror و همون جا ثابت وایمسه.2 3 بار هم درایورش رو نصب کردیم ولی نمیشه باز
ممنون میشم کمک کنید
با سلام وعرض خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز کامپيوتر من مدت طولاني که سرعتش خيلي پايين اومده و هنگام اجراي بازي به سيستم فشار زيادي مياد و فن پاور با دور خیلی بالا کارمیکنه و بازي کند اجرا ميشه و حتي هر از گاهي از داخل کیس صداي خاصي مثل کشيدن آهن روي هم مياد در کل ديگه اعصابم خورد شده من يکسالي ميشه اين سيستم و خريدم
مشخصات سيستم:
cpu:3.2G INTEL CACHE 2M
RAM:1G
VGA:512MB ATI X1550
HARD:160G
MAINBOARD:MSI 945P NEO3
POWER:500 NEXT
به نظر شما امکان داره مشکل از پاور باشه؟يا هارد مشکل داره چون موقع خريدن گفتن SATA هستش ولي مطمئن نيستم نميدونم چطور بايد بفهمم SATA هستش!
لطفا کمک کنيد با تشکر فراوان.
سلام
کامپیوتر رفیقم یه مشکلی داره که الکی خاموش میشه ; وسط نصب برنامه و وسط بازی ; ولی دمای cpu بالاتر از 36 نمیره ; مشکل از چیه ؟
با سلام
آقا ما امروز یک Asus P5KPL-C خریدیم. پس از نصب ویندوز و نصب درایورها با درایور صدا و مودم (Giga) با مشکل بر خوردم. درایو صدا که Compelet نمشه و مودم هم که میگه اصلا مودم رو سیستم نیست. به نظر میاد مشکل از تنظیمات BIOS است. نظر شما چیست؟
بزار خودش سرچ کن از داخل سی دی فایل رو پیدا کنه نصب بشه
مودم رو بزار خودش پیدا کنه
برای صدا برو تو device manager اونجا تو system devices یه bus driver داره که احتمالا نشناختتش اونو آپدیت درایور کن بعد صدا رو نصب کن
ببین مشکل از رم نیست با یه رم دیگه چکش کن
شایدم مشکل از پاور باشه
اینارو چک کن بعد خبر بده
نه مثل ساتا روی مادربورد عمل نمیکنه و وسایلی که نصب می کنی فقط از داخل ویندوز شناسایی میشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)