رمز گذاری فقط دسترسی از طریق خود گوشی رو محدود میکنه و از طریق گوشی دیگه میشه بدون رمز اطلاعات رو نمایش داد
رمز گذاری فقط دسترسی از طریق خود گوشی رو محدود میکنه و از طریق گوشی دیگه میشه بدون رمز اطلاعات رو نمایش داد
نمدونم این بحث جدیده یا نه وای تا حالا vivid رو برای خوندن sms تو D900i امتحان کردید با کلماتی مثل time love cat dog sun moon .... امتحان کنید خیلی باحاله
من امتحان کردم خیلی قشنگ بود دستت درد نکنه
سلام
شرمنده که دیر جواب میدم
منم با خیلی از نرم افزارها و بازی ها همین مشکل رو دارم فکر میکنم با این وجود که بازیت جاواست ولی برای سامسونگ نیست چون سامسونگ با وجود اینکه سیستمش جاواست ولی با هر جاوایی سازگار نیست تو باید بازیهای مخصوص سامسونگ رو بگیری که ثو تاپیک های قبلی ادرسشون هست
اگه بخوای فایلهای مخصوصی رو کد کنی میتونی از نرم افزارهای مخصوص این کار مثل mobyexplorer استفاده کنی که فایلها رو encrypt و decrypt میکنه و به نظر من این نرم افزار برای هر گوشیی لازم است
کسی نمدونه چطوری میشه آهنگ مسیج d900i رو اهنگ دلخواه خودممون کنیم؟(اهنگی غیر از اهنگ های انتخابی خودش)
اینم یکی از معایب دی900
برای sonyericsson نرم افزاری هست به نام farmanager و ... که باهاشون میشه وارد سیستم موبایل شد و بعضی کارایی ها رو بهش افزود. حالا سامسونگ همچین چیزی نداره؟
اگه منظورت هک کردن گوشیه
یه تاپیک با این موضوع هستش ولی تا حالا کسی جواب نگرفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)