این کاج مطبق هست ( آروكاریا ) .
كاج مطبق به نور معمولی ، هوای خنك ، رطوبت نسبی بین 50 تا 90 درصد احتیاج دارد .
این کاج مطبق هست ( آروكاریا ) .
كاج مطبق به نور معمولی ، هوای خنك ، رطوبت نسبی بین 50 تا 90 درصد احتیاج دارد .
سلام دوستان
من چند تا گل و گیاه دارم تو خونه که اوایل قدشون کوچیک و پربرگ بودن ولی بعد از یه مدت برگ های پایینی شون می ریزه و از بالا درمیاد (ارتفاعش بیشتر میشه و قسمت پایینی تنه بی برگ میمونه). تو عکس هم کاملا مشخصه که برگ پایینی زرد شده و برگ تازه داره از بالا درمیاد...)
میشه کاری کرد که ارتفاعش زیاد نشه و پربرگ بشه؟؟
البته همونطور که گفتم فقط این گیاهی که عکسشو گذاشتم اینطوری نیست و بقیه هم اینجورین
سلام ایا شما میدونید این اسمش چیه و چطوری نگه داری میشه؟![]()
مطمن نیستم ولی فکر کنم گیاه کروتون هست
اگر اون باشه به آبیاری زیاد احتیاج داره 3 یا 4 بار در هفته در تابستان 1 -2 در زمستان
به نظر میرسه خاکش خیلی سنگین باشه و دیفن اب زیاد نمیخواد
شکل کروتن اکوبا هستش
سلام.
دوستان پیت ماس از کجا میشه گیر آورد؟ من اصلا دنبالش نرفتم میخوام ببنم گرونه؟ مثلا واسه یه گلدون خونگی چقدر باید هزینه کنم واسه پیت ماس و کمپوست؟
درود دوستان
این گیاه چی هست؟ آیا این گیاه همون آلوئورا هست که صادر می شه و ازش ژل می سازن و کمپوت می سازن و ...؟
با سپاس
سلام بله این آلوئه ورا هست.اما اینکه این رقم از الوئه ورا برای کمپوت اسفاده میشه یا نه اطلاع ندارم
دوست گرامی چجوری می شه دریافت که این گیاه همون آلوئه ورا هست که خورده می شه و توی ژل ها و کرمها به کار برده می شه؟
سلام تنها راهی که به ذهنم میرسه این هست که از کسایی که متخصص در این زمینه هستن بپرسین، من فکر میکنم همین عکسی که گذاشتین برای ژله و کرم بکار میره اما 100 درصد مطمئن نیستم. من دیدم عطاریا برگ الوئه ورا رو میفروشن شاید از اون بپرسین بتونن کمکتون کنن یا از گلخونه دارایی که تولید و فروش الوئه ورا دارن بپرسین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)