Pny که فراوان توی بازار هست و یک فلش کاملا معمولیه !
Pny که فراوان توی بازار هست و یک فلش کاملا معمولیه !
سلام ...
این رو باید اینجا مطرح میکردم ؟ یا جای دیگه .... ولی این تاپیکو پیدا کردم...
این نرم افزار فکر کنم روی اکثر فلش های super talent باشه ... یعنی از کارخونه این برنامه روش ریخته شده ...
اسمش هم گفتم تو مایه های Sky... هست ....
ممنون میشم اگه کسی بدونه اسم کامل این برنامه چیه ...الان روی فلشم نیست
فلش های خوب الان به ترتیب درجه چه مارکهایی خوب هستش؟؟؟ از نظر ضد ضربه و پارتیشن کدوم ها هستن؟؟؟؟ فلش خوب و قیمت مناسب تر چه مارکس هستش؟؟؟
یکی که فلش میفروشه گفت tdk پارتیشن داره ولی من یه 8 گیگ دارم و یه 16 گیگ ولی پارتیشن نداره اصلا
شما بهتر بود اول پست های قبلی رو میخوندی...
خب بهترین جنس تو ایران فعلاً ocz میتونی پیدا کنی با گارانتی انفورماتیک گستر مدل ocz atv turbo ضد آب و ضد ضربه س که همین شرکت با قیمت 75 تومن میفروشه (4 گیگ)
چند تا پست عقب تر میتونی عکسش رو ببینی...
ترنسند رو هم با گارانتی مرآت میتونی تهیه کنی که فلش خوبی هست و کارش درسته ولی تو رده ی متوسط قرار داره.
قیمت مناسب در کنار کیفیت بالا از ویژگی های ترنسند هست.
در مورد امکان پارتیشن بندی فلش ها، دوستان لطفاً راهنمایی و توضیح عنایت بفرمایند.
Last edited by mili_k; 25-02-2009 at 23:58. دليل: افزدن چند نکته
سلام ببخشید که پابرهنه اومدم وسط بحثتون!!!!
من فلش مموریم اررور اپن میده و باز نمیشه. لطفا یه کی راهنمایی کنه.
خب دوستان حالا يه توصيه دارم به نظر من تو جنس متوسط قيمت مارك سويو كه تايواني هم هست از بقيه فلش ها داراي سرعت بالاتريست اينو من چك كردم و به شخصه ميگم كه از ترنسند بهتر عمل كرده با توجه به قيمت تقريبا برابر
خب شما برو تو بخش خودش و از ارور يه عكس قرار بده تا بشه مشكلت رو حل كرد
من فقط همینجا رو پیدا کردم)
اگه میشه بگو بخشش کجاست.
برو به آدرسی که دادمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش این که، خوب واضح و روشن مشکلت رو مطرح کن براشون در صورت امکان یه پرینت از ارور هم نشون بده بهشون؛ اگه میتونستم حتماً کمک می کردم
سلام
من برای فرستنده رادیوی ماشین یک فلش گرفتم . با فلش قبلی مشکل نداشتم . یک دونه san disk 4 g گرفتم . توش هم موزیک ریختم . اما نمی دونم چرا تو ماشین اجرا نمی کنه ..........
علت چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)