تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 115 اولاول ... 4282888990919293949596102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1147

نام تاپيک: Tomb Raider: Anniversary

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من میدونم فلش باید ظاهر بشه ولی اینجاش عجیبه که نمی شه. اگر می گین ظاهر می شه می تونین یک عکس از اون قسمت برام بزارین شاید من نمی بینم.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میدونم فلش باید ظاهر بشه ولی اینجاش عجیبه که نمی شه. اگر می گین ظاهر می شه می تونین یک عکس از اون قسمت برام بزارین شاید من نمی بینم.
    ببين وقتي جون دايناسوره تا آخر كم ميشه بهت حمله ميكنه تو هم همين طوري كه داري بهش تير ميزني صحنه آهسته ميشه و 4 فلش در 4 جهت نشونت ميده يكي از اون جهت ها رو فشار بده مثلا برو به چپ و تير بزن تا از جون اصليش كم بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

منظور من آخر این کاره جایی که باید جاخالی بدم تا دایناسور به ستون ها بخوره و بمیره در اونجا هیچ فلشی ظاهر نمیشه که جاخالی بدم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظور من آخر این کاره جایی که باید جاخالی بدم تا دایناسور به ستون ها بخوره و بمیره در اونجا هیچ فلشی ظاهر نمیشه که جاخالی بدم.
    آها آره گاهي اوقات اينطوري ميشه براي منم اينطوري بود بايد خودت شانسكي يك جهت رو فشار بدي تا درست در بياد منم خودم همين كارو كردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

منظور شما از شانسکی چیه لااقل بگین چطور گذشتین شما که این مرحله رو تموم کردین واقعاً کسی نمیدونه چطوریه من یک جواب درست می خوام فقط یک جواب که به من کمک کنه این خیلی زیاده من که تازه اومدم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه saba-aria's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    korean-dream

پيش فرض

بازی جدید Tomb Raider برای پاکت پی سی
    بازی جدید Tomb Raider یک بازی زیبا با گرافیک بسیار بالا برای گوشی های پاکت پی سی میباشد . این بازی شامل 15 مرحله با گرافیکی فوق العاده و بسیار شبیه به نسخه PlayStation یا کامپیوتری آن .

لینک دانلود:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مشاهده سایز کامل >> (از راست به چپ)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    آها آره گاهي اوقات اينطوري ميشه براي منم اينطوري بود بايد خودت شانسكي يك جهت رو فشار بدي تا درست در بياد منم خودم همين كارو كردم
    این قسمت از بازی به هیچ وجه شانسی نیست... به محض نمایش فلش باید همون دکمه رو بزنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشاهده سایز کامل >> (از راست به چپ)
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    این قسمت از بازی به هیچ وجه شانسی نیست... به محض نمایش فلش باید همون دکمه رو بزنید.
    ميدونم شانسي نيست اما توي يكي از اين قسمت ها فلش رو نشون نميده فكر كنم مشكل از بازيه يا چيز ديگه چون يك بار كه اشتباه زدم فلشي كه يك خط روش كشيده شده ظاهر شد
    بعدشم جالب هم هست اگه هيچ جهتي رو نزني دايناسوره ميكشتت در حالي كه هيچ فلشي نشون نميده
    من يك بار توي اين مرحله بود كه اين مشكلو داشتم يك بار هم غول آخر بود كه ميخواست يك گلوله آتيش به سمتش پرت كنه صحنه آهسته ميشد اما هيچ فلشي نشون نميداد
    Last edited by Maggy_P; 25-05-2008 at 07:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام میدونین اتفاق عجیبی برای سیو های بازی من افتاده یعنی هیچ یک از اونها عمل نمی کنن خودم در بخش دایناسور گیر کرده بودم حالا این مشکل هم به اون اضافه شده کسی می تونه کمکم کنه یا لاقل تا اون قسمت سیو این بازی رو برام بذاره چون من وقت کافی ندارم تا دوباره از اول بازی کنم .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام میدونین اتفاق عجیبی برای سیو های بازی من افتاده یعنی هیچ یک از اونها عمل نمی کنن خودم در بخش دایناسور گیر کرده بودم حالا این مشکل هم به اون اضافه شده کسی می تونه کمکم کنه یا لاقل تا اون قسمت سیو این بازی رو برام بذاره چون من وقت کافی ندارم تا دوباره از اول بازی کنم .
    دوست عزیز! این مشکل از 2 جا میتونه باشه که باعث شده بازی با این مشکلات روبه ور بشه:
    - یا نسخه بازی ایراد دار هست و یا اون کرک بازی با اون نسخه نمیخونه.

برای این بازی دقیقا 2 نسخه تو بازار وجود داره. فرق این 2 نسخه فقط در فونتهای بازی و سیوها مشاهده میشه و در خود بازی هیچ تفاوتی وجود نداره.
    سیو هر نسخه فقط قابلیت اجرا بر روی همون نسخه رو داره و برای نسخه مقابل قابل استفاده نیست.

کد:
    کد:
    محل Save نسخه عکس آدرس اول در ویندوز Vista به این آدرس:
    C:\Users\xxxxx\Documents\Eidos\Tomb Raider - Anniversary
    xxxxx >> نام کاربر

Last edited by havas_1980; 26-05-2008 at 22:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •