یعنی هیچکس جواب منو نمیده![]()
یعنی هیچکس جواب منو نمیده![]()
X38 فقط DDR 3 رو پشتیبانی میکنه ...
همین برد Asus Maximus با اینکه x38 هست فقط DDR2 داره !
beny-nvidia داری تازهگیها بد جور سوتــــــی می دی ها......
اون از EPP این هم DDR3 ......شوخی بود ها....البته خودم هم دست کمی از شما ندارم.......
عزیز به نظرم مادربورد.....نقل قول:
نوشته شده توسط .bahman. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان قیمت مادر بورد ASUS M2A-VM با ASUS M2NPV-VM فرقی هم دارن
گرافیک هر دو ان برده فقط از دو شرکت ATi و دومی GeForce 6150
اگه قیمت هرکدوم رو دارید ممنون میشم بگید
وایا مادربورد خوبی هستM2NPV-VM
مادربرد با گرافیک ان بورد غیر اینا دیگه چی تو بازار هست دوستان؟
یعنی هیچکس جواب منو نمیده
GIGABYTE - M68SM-S2
AMD - Socket AM2 - GeForce 7025 Chipset - DDR2 800 - PCI Express -SOUND + VGA +LAN+SATA 2 + 1394
ویا GIGABYTE - MA69G-S3H که قیمتش فکر کنم در حدود 90باشه.....
مین خوبیه و یا از ASUS M2A-VM
AMD - Socket AM2 - AMD 690G Chipset - DDR2 800 - PCI Express SOUND + VGA 256MB ATI Radeon X1250 + Gigabit LAN + SATA 2
این هم خوبه......قیمت ASUS 70 تومن و GIGA 85 تومن هسته
Last edited by imanprjr; 08-02-2008 at 19:55.
سلام.آیا برد Gigabyte Ga-ma69g-s3h دو مدل داره؟ کدومش بهتره آخه اسمشون که دقیقا یکیه؟ چجوری باید فهمید کدوم مدلشه؟
نه عزیز کی گفته که 2مدل داره اون مدلهای که من گفتم....یکی
Gigabyte - M68sm-s2
Gigabyte - Ma69g-s3h
که با هم فرق دارند عزیز...
با سلام به خدا و رهبر کبیر انقلاب
من میخام سیستم ببندم . خب مادربورد میخاد . ممکنه بگید در انتخاب مادربور چه فاکتور هایی را باید در نظر گرفت ؟
چی میشه که یه مادر بورد 350 تومن ولی یکی 80 تومن ؟ بدیهی است که پشتیبانی از 2 پردازنده مورد نیاز هر کاربی نیست . به جز این قابلیت های خیلی خاص ، دیه چه فاکتور هایی مهم است ؟
مکنه یکی مادربورد و پردازنده پیشنهاد کنید که برای بازی های 2006 تا 2009 کم نیازه ؟
اخه امام خمینی و 22 بهمن و انقلاب اسلامی چه ربطی به سخت افزار و مادربرد خریدن داره دوست من ؟؟؟
نوع سی پی یو و مدل (( amd-intel )) که ساپورت میکنه و چیپست مادربرد و مقدار رم که مادربرد ساپورت میکنه و اسلات گرافیک مادربرد و گذرگاه های ارتباطی مادربرد و پورتهای آن و نوع اتصال هارد دیسک و نوع خازنها و توانایی مادربرد در دفع گرمای بوجود اومده توسط پردازنده ها مهمترین چیزهایی هستند که تو خرید مادربرد موثرند و اصولا قیمت مادربرد رو همینها تعیین میکنن !!!
بله که ممکنه !!!منتها شما باید اول بودجه رو بگید تا بشه تصمیم گرفت که چه مادربردی میشه خرید !!
اگه منظورتون از بازی چیزهایی مثل crysis - ghostrecon3 -nfs prostreet- call of duty 4 و بازیهایی از این دست هست که خوب حداقل باید یه 150 تومنی خرج کنید !! مسلما با پرداخت پول بیشتر هم جنس بهتری میخرید و پولتونو دور نمیریزید !!!![]()
شاید اونو با این مدل اشتباه میگیری
GIGABYTE - MA69VM-S2
نه آخه تو این فروشگاه دقیقا اسمشون یکیه نمیدونم......
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by danial_crazy; 09-02-2008 at 01:37.
عزیز این سایت به اشتباه 2بار این مین بورد رو نوشته و داخل سایت گذاشته.......نه آخه تو این فروشگاه دقیقا اسمشون یکیه نمیدونم......
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)