تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 255 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 2548

نام تاپيک: قرار ملاقات کاربران در تهران

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام
    گزارش چهارمین قرار ملاقات بچه های شیراز
    تاریخ:پنجشنبه-13/7/85
    زمان:ساعت 16
    مکان:باغ ارم

حاضرین:
    Mohammad !
    mshiraz.2006
    gladiator.shiraz
    mohsenkhan
    Lord_theone
    MssoftCo
    Mohammad Modarresi
    omidshsh
    (حاضرین رو به ترتیب حضور نوشتم)
    غایبن:
    تموم کردیم!

من به عنوان رئیس (!) ساعت 15:40 دقیقه در مکان مقرر بودم.مجله هم گرفته بودم و خودم رو مشغول کرده بودم تا اینکه حدود 5 دقیقه بعد اسماعیل و مهرداد عزیز (mshiraz.2006 و gladiator خودمون) از راه رسیدن.
    بعد از حال و احوال حسابی منتظر بقیه شدیم تا بیان.خیلی بد کامپیوتر آدم تمرین سقوط آزاد داشته باشه نه؟ البته بعضی جنبه هاشم خوبه!
    حدود 5 دقیقه بعد هم محسن عزیز با آستین بالا زده (!) آمد.چیزی هم به پایان خدمتش نمونده واسه همین قرار بعدی یه شیرینی اوفتادیم!(من که می دونم واسه قرار بعدی همه دوست داره بیان شیراز! )
    بعدشم مسعود عزیز و MssoftCo که اسمشم فراموش کردم آمدن.همه قبل از ساعت 16 اونجا بودیم.
    امید و محمد عزیز هم با تاخیر کمی اومدن.امید تیپ مهندسی اومده بود و محمدم مثل همیشه خوشتیپ و سرحال!
    بالاخره امید عزیز زحمت بلیط رو کشید و وارد باغ شدیم.تا 5 دقیقه منو امید با هم درگیر بودیم!بماند چرا!
    هوا خوب و باغ به نسبت خلوت بود!البته بهترین تعبیر این بود که "هوا دو نفرست!".
    چقدر مرغ عشق زیاد شده بود!
    خلاصه شروع کردن به قدم زدن و زیرورو کرده باغ.امید این دفعه زیاد کم حرف نبود و کارگردان عکس ها شده بود.
    با یه تابلو هم برخورد کردیم که بین بچه ها اختلاف نظر بود که متعلق به کدوم دورست.ساسانی-هخامنشی ویا سلجوقیان!(عکس 3)
    از صخره ها و جنگل های بی شماری عبور کردیم و اکثرا به بن بست میرسیدیم!در این بین من هم هرجا رو مناسب میدیم از بچه ها عکس میگرفتم.
    سوژه اصلی محمد بود!خیلی دوست داریما!
    خلاصه چون دوست نداشتیم آرزو به دل بمونه آخر همه قسمت های باغ رو نشونش دادیم!(عکس های 4 و 9)
    همه باغ رو دور زدیم.یه سری عکس +18 هم منو محمد گرفتیم!!!
    همه سر حال بودن و نسبت به قرار های قبلی جو خیلی گرم تر بود.همه باغ رو گشت زدیم و در مورد مسایل مختلفم صحبت می کردیم.
    این درخت های میوه هم بدجوری چشمک میزدن!واسه عکس گفتما!(عکس 15)
    بچه هارو دعوت کردم...کجا؟اینجا==>عکس 11
    ولی هر چی اصرار کردم خودشون نیومدن!بعدا نگین دعوتتون نکردم!
    شنیده بودیم این ژاپنی ها خیلی سریع هستن ولی نمی دونستیم اینجوری!یه تعدادی ژاپنی تویه باغ مشغول بازدید بودن که ما هرچی دنبال دیکشنری گشتیم تا بهشون وصل کنیم متاسفانه چیزی پیدا نکردیم!
    یادمون باشه دفعه بعد لباس شنا هم ببریم چون بچه ها بدجوری هوس شنا کرده بودن!
    کنار استخر (!) بودیم که یه عکس هنری از محسن عزیز گرفتم.بچه ها وقتشه ها!(عکس 13)
    متاسفانه ساعت بازدید تا 17 بود و ما از این یک ساعتی که تویه باغ بودیم 45 دقیقه راه رفتیم!10 دقیقه ایستاده بودیم!5 دقیقه هم نشسته بودیم!
    بالاخره ساعت 17:05 بود که از باغ بیرونمون کردن!!!
    اولین نفر MssoftCo بود که از ما جدا شد...خوشحال شدیم آقا!
    دسته جمعی راه افتادیم...حالا دیگه نوبت بحث های کامپیوتری و تخصصی بود!از Overclock گرفته تا دانلود فیلم!
    سر راه محمد عزیز یه کتاب گرفت!کتاب شاعر سایت خودمون جناب "محمد جاوید" عزیز.(عکس 22)
    البته اگه کافی دارت! هم باز بود یه دارتم می زدیم!(عکس 21)
    خلاصه از هم جدا شدیم و هر کسی به راه خودش رفت...و از قرار امروز فقط یه خاطره خوش باقی موند...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Mohammad Modarresi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

ممنون محمد جان واقعا گل كاشتي

پروفشنال mshiraz.2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

به نام خدا

باز هم گزارشت بي نقش بود. با تشكر آقا محمد.

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

Mohammad جان فقط اسم دوستان رو کنار آیدی می زدی که مثلا اسماعیل که می گی کدوم از بچه ها هست
    ولی در کل مثل همیشه کارت بیست و گزارش قرار + عکس ها عالی بودن
    دستت درد نکنه
    راستی تو عکس ولی زاده هم که هست

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

محمد جان. گزارشت باحال بود
    فقط من چندتا عکس ها رو باز کردم اما نتونستم عکس دسته جمعی بچه ها رو ببینم. اصلا چنین عکسی هست؟ اگه آره شمارشو بگو لطفا

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام
    مهران عزیز
    خواهش می کنم
    اسماعیل==>mshiraz.2006
    مهرداد==>Gladiator
    مسعود==>Lord_theone
    بقیه هم که مشخص!عکس هارو هم با گوشیه خودم گرفتم!N90
    ولی زاده؟؟؟ منظورت به کیه؟نه...!
    Kolang جان
    عکس های 7-14 و 18 رو نگاه کن.

آخر فروم باز Mohammad Modarresi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

ولي زاده منظور مافيا جان Vast-Vision هست كه اصلا نيومده بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه MSsoftCO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tehran

12

نقل قول نوشته شده توسط Mohammad
    بعدشم مسعود عزیز و MssoftCo که اسمشم فراموش کردم آمدن.
    رفيق كوچيك شما مرتضي هستم
    توو عكس هاي دسته جمعي هم اگه به آواتورم توجه كنيد پيدام ميكنيد(فقط موهامو باد برده ^^^ همشو نه)

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

اين اميد رو من مي شناسم والا قبلا ها كه باهم بيرون ميرفتيم اينقدر ولخرجي نمی كرد! حتما هر بلیطی 50 تومان بوده نه؟ بعد هم بعید می دونم بیشتر از 15 تا کلمه صوبت کرده باشه! اما در کل پسر خوبیه من که دوسش دارم

پروفشنال mshiraz.2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Ali-ss
    اين اميد رو من مي شناسم والا قبلا ها كه باهم بيرون ميرفتيم اينقدر ولخرجي نمی كرد! حتما هر بلیطی 50 تومان بوده نه؟ بعد هم بعید می دونم بیشتر از 15 تا کلمه صوبت کرده باشه! اما در کل پسر خوبیه من که دوسش دارم

به نام خدا

نه خير دوست عزيز. بليطي 50 تومان نبود و شما هم اشتباه مي كني. ما كه مخلص آقا اميد هستيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •