تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 105 اولاول ... 4282888990919293949596102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان

کسی میتونه راهنمایی کنه که آب و هوای اطراف تهران (مناطق سردتر) پذیرای کاشت درخت انجیلی یا عنبر سائل هست یا نه؟
    به دنبال کاشت دیواره ای هستم که رخ پاییزی خوبی داشته باشه (برای آینده ای با ارتفاع 6-7 متر) اگر درخت دیگری میشناسید که ارتفاع مناسب و سایه دار باشه و مشخصات پاییز هم مثل موردی که عرض کردم داشته باشه راهنمایی بفرمایید.
    ضمنا خاک باغ هم لومی - شنی هست.البته نسبت شنی کمتره.زه کشی مناسبی هم داره.از نظر نور هم کاملا آفتابی هست محیطی که برای کاشت این درختها میخوام اما زمستان سردی داره.
    سلام

درخت انجیلی بیشتر مخصوص مناطقی با آب و هوای مدیترانه ای و معتدل هست و نیمه سایه رو می پسنده ولی عنبر سائل شرایط نامساعد محیطی مقاومت بیشتری داره ..

-افرای سیاه یا افرای زبان گنجشکی ارتفاع 10-20 متر آب و هوای گرم و سرد و خشک و نیمه خشک رو تحمل می کنه در مناطق معتدل و مرطوب ناموزون و شکننده هست .....

مناسب برای خاک های لومی با زه کش مناسب در مقابل نور مستقیم خورشید مقاوم ولی در برابر باد شدید حساس هست

-افرای برگ پنجه ای (افرای ژاپنی) که ارتفاع 3-7 متر داره و نیاز به خاک لومی با هوموس زیاد و زه کش مناسب داره این درخت هم سایه پسند هست و باید در مقابل باد محفوظ باشه

.در ضمن گرما وسرما رو خوب تحمل می کنه

-افرای چناری یا کرکف هم آفتابی تا نیم سایه با خاک سبک که زهکش مناسب دارن و مرطوب هستن رو می پسنده البته ارتفاع زیادی داره (20-30 متر)

-افرای خاکستری و افرای قرمز هم گزینه های دیگه هستن که افرای خاکستری تابش مستقیم نور خورشید رو تحمل می کنه سایه رو هم می پسنده ارتفاع این درخت 18-30 هست

-افرای قرمز گرما و سرمای معتدل رو تحمل می کنه ولی گرما خشک رو نمی تونه تحمل کنه ارتفاع درخت 15-30 هست

-زغال اخته یا ال نسبت به سرما و گرما مقاوم هست ولی بهترین رشد رو در مناطق سرد داره ارتفاع 3- 9 متر و خاک های مرطوب و قلیایی رو بیشتر می پسنده

-درخت توس یا غان ارتفاع 15-25 متر خاک لومی ، شنی یا ماسه ای که مرطوب و خوب زه کشی شده باشه رو می پسنده دمای مناسب برای رشد هم 8- تا 16 درجه سانتی گراد هست

در سایه رشد نمی کنه و بهترین حالت رشد در آفتاب هست تحمل بادهای قوی رو داره وبه خصوص در فصل های گرم نیاز به آبیاری داره( به علت سطحی بودن ریشه ها)

-راش هم خزان کنندس و آب و هوای مرطوب و سرد رو می پسنده (نهال های جوان در مقابل سرما حساس هستن)برای خاک هم نیاز به هموس و مواد معدنی زیاد داره و سایه پند است

2. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام

درخت انجیلی بیشتر مخصوص مناطقی با آب و هوای مدیترانه ای و معتدل هست و نیمه سایه رو می پسنده ولی عنبر سائل شرایط نامساعد محیطی مقاومت بیشتری داره ..

-افرای سیاه یا افرای زبان گنجشکی ارتفاع 10-20 متر آب و هوای گرم و سرد و خشک و نیمه خشک رو تحمل می کنه در مناطق معتدل و مرطوب ناموزون و شکننده هست .....

مناسب برای خاک های لومی با زه کش مناسب در مقابل نور مستقیم خورشید مقاوم ولی در برابر باد شدید حساس هست

-افرای برگ پنجه ای (افرای ژاپنی) که ارتفاع 3-7 متر داره و نیاز به خاک لومی با هوموس زیاد و زه کش مناسب داره این درخت هم سایه پسند هست و باید در مقابل باد محفوظ باشه

.در ضمن گرما وسرما رو خوب تحمل می کنه

-افرای چناری یا کرکف هم آفتابی تا نیم سایه با خاک سبک که زهکش مناسب دارن و مرطوب هستن رو می پسنده البته ارتفاع زیادی داره (20-30 متر)

-افرای خاکستری و افرای قرمز هم گزینه های دیگه هستن که افرای خاکستری تابش مستقیم نور خورشید رو تحمل می کنه سایه رو هم می پسنده ارتفاع این درخت 18-30 هست

-افرای قرمز گرما و سرمای معتدل رو تحمل می کنه ولی گرما خشک رو نمی تونه تحمل کنه ارتفاع درخت 15-30 هست

-زغال اخته یا ال نسبت به سرما و گرما مقاوم هست ولی بهترین رشد رو در مناطق سرد داره ارتفاع 3- 9 متر و خاک های مرطوب و قلیایی رو بیشتر می پسنده

-درخت توس یا غان ارتفاع 15-25 متر خاک لومی ، شنی یا ماسه ای که مرطوب و خوب زه کشی شده باشه رو می پسنده دمای مناسب برای رشد هم 8- تا 16 درجه سانتی گراد هست

در سایه رشد نمی کنه و بهترین حالت رشد در آفتاب هست تحمل بادهای قوی رو داره وبه خصوص در فصل های گرم نیاز به آبیاری داره( به علت سطحی بودن ریشه ها)

-راش هم خزان کنندس و آب و هوای مرطوب و سرد رو می پسنده (نهال های جوان در مقابل سرما حساس هستن)برای خاک هم نیاز به هموس و مواد معدنی زیاد داره و سایه پند است
    ممنون از جواب کامل شما دوست عزیز

فقط چند تا سوال دیگه :
    1- خاک موجود باغچه خاک مرطوبی نیست اما آب در دسترس هست.آیا با زمان های آبیاری بیشتر و مرطوب نگه داشتن خاک نیاز درختانی مثل افرا را میشه تامین کرد؟
    2- کدام یک از درختان که با شرایط خاک و هوای مورد نظرم سازگاره، دارای سرعت رشد بیشتری هست؟مخصوصا رشد چتری تا عمودی؟

متاسفانه اکثر نهالستان هایی که اطراف منطقه ما هست اصلا نهال های درختانی مثل عنبر سائل یا افرا و توس را ندارند و بعضا حتی نمیشناسند!اما تا دلتون بخواد تبریزی و توت کاتوزا دارند.که اصلا درخت های مورد نظر من نیست.آیا جایی را میشناسید که بشه نهال گلدانی درخت های اشاره شده شما را تهیه کرد؟

باز هم سپاس از شما.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون از جواب کامل شما دوست عزیز

فقط چند تا سوال دیگه :
    1- خاک موجود باغچه خاک مرطوبی نیست اما آب در دسترس هست.آیا با زمان های آبیاری بیشتر و مرطوب نگه داشتن خاک نیاز درختانی مثل افرا را میشه تامین کرد؟
    2- کدام یک از درختان که با شرایط خاک و هوای مورد نظرم سازگاره، دارای سرعت رشد بیشتری هست؟مخصوصا رشد چتری تا عمودی؟

متاسفانه اکثر نهالستان هایی که اطراف منطقه ما هست اصلا نهال های درختانی مثل عنبر سائل یا افرا و توس را ندارند و بعضا حتی نمیشناسند!اما تا دلتون بخواد تبریزی و توت کاتوزا دارند.که اصلا درخت های مورد نظر من نیست.آیا جایی را میشناسید که بشه نهال گلدانی درخت های اشاره شده شما را تهیه کرد؟

باز هم سپاس از شما.
    خواهش می کنم

1- در کنار حفظ منابع آبی برای حفظ رطوبت خاک روش های مختلفی وجود داره مثلا شما می تونید از کود دامی برای حفظ رطوبت در کنار تقویت مواد غذایی خاک استفاده کنید.

2-افرای سیاه و افرای چناری سریع الرشد هستند عکس این دو نوع افرا رو می تونید تو گوگـل سرچ کنـید به صورت عمـودی رشـد می کنند و تا حـدودی چتری هم هسـتند

آب و هوای منطقه شما فکر می کنم نیمه خشک و اینطور که گفتین سرد هست افراها فکر میکنم بهترین گزینه باشن و خاک مورد نیازشون هم مطابق نوع خاکی هست که

باغچه شما داره

تو تهران یا اطراف تهران گلخانه ها یا فروشگاههای گل و گیاه فکر میکنم بتونین پیدا کنید یا به گلخونه یا نمایشگاه دایمی گل و گیاه که تو سطح شهر هست می تونید سفارش

بیدن براتون تهیه کنن...

5. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

داش گفتم با کد نقل قول جواب بده تا قشنگ تر بشه پست قبل نه قبلترش رو دقت نکردی مگه؟
    با کد یه جوری میشه . این کد به درد لینکها میخوره. نه متن.

خوب کودایی که گفتی خیلی گرون بود ! دی
    فکر کنم اینم یه جور کود میشه که اینجا از مدفوع گاو استفاده میکنن میریزن زمین های کشاورزی بعد شخم میزنن!؟
    منم دارم همینکارو میکنم. دی

میگم با اینکه چند تا از درختان الان رشد نمیکنن به نظرت بازم آب بدم بهشون؟

در ضمن تو کدوم ماه پیوند بزنم درخت رو؟

بعدشم باید از چسب چوب برای پیوند زدن باید استفاده کرد؟ یا مثل عکس زیر انجام بدیم بسه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این خلاصه ترین پیوند زنی با عکس هست.
    اینقد دربارش متن نوشتن. همین یه عکس خودش کفایت میکنه دی

من مثلا میخوام دانه هندونه بکارم. دانش تازه هست و از هندونه در آوردم. حالا برای کاشت لازمه زیر نور آفتاب خشکش کنم؟ اگه آره چند روز بزارم زیر نور؟
    این پیوند به (اسکنه ای) معروفه وباید پوست درخت پایه و پیوند دقیقا رو هم منطبق بشه وهیچ ذره گردوغبار نباید بینشون باشه و قطر پیوند وپایه باید برابر باشه و زبانه هم دقیقا اندازه شکافف باید باشه وبعد که روی هم منطبق شد باید روش چسب یا با پلاستیک بپوشونید.زمان پیوند بستگی به نوع درخت و نوع پیوند داره.مثلا همین نوع پیوند موقع خواب درخت مثلا اواخر زمستان زده میشه که احتمال گرفتنش بالاست اما اگه الان اونجا هوا زیز 25 باشه وشیره گیاهی زیر پوست جریان داشته باشه به احتمال ضعیف جواب بده.پیوند چند نوع هست پیوند تی یا شکمی-نیام-زبانه ای و... یا مثلا پیوند شکمی اوایل بهار و اواخر تابستان خوب جواب میده.اینجا که دیگه پیوند نمیزنن تا بره تو شهریور به احتمال زیاد اونجا هم دیر شده
    شما اگه بخوای از روی این عکس پیوند بزنی که باید بگم شرمنده ولی اگه در موردش مطلب خوندی و همه چیز رو متوجه شدی ویا رفتی پیش یه شخصی که کارش تولید درخته ودیدی چطور پیوند میزنه که البته اونا اکثرا شکمی میزنن انوقت خودت بزن البته شاید بگی کی میره این همه راه رو و بعد شروع کنی خودت پیوند بزنی تازه میشه مثل همون درخت توت که الان نمیدونی سبزه یا خشکیده

7. این کاربر از ali shah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

این پیوند به (اسکنه ای) معروفه وباید پوست درخت پایه و پیوند دقیقا رو هم منطبق بشه وهیچ ذره گردوغبار نباید بینشون باشه و قطر پیوند وپایه باید برابر باشه و زبانه هم دقیقا اندازه شکافف باید باشه وبعد که روی هم منطبق شد باید روش چسب یا با پلاستیک بپوشونید.زمان پیوند بستگی به نوع درخت و نوع پیوند داره.مثلا همین نوع پیوند موقع خواب درخت مثلا اواخر زمستان زده میشه که احتمال گرفتنش بالاست اما اگه الان اونجا هوا زیز 25 باشه وشیره گیاهی زیر پوست جریان داشته باشه به احتمال ضعیف جواب بده.پیوند چند نوع هست پیوند تی یا شکمی-نیام-زبانه ای و... یا مثلا پیوند شکمی اوایل بهار و اواخر تابستان خوب جواب میده.اینجا که دیگه پیوند نمیزنن تا بره تو شهریور به احتمال زیاد اونجا هم دیر شده
    شما اگه بخوای از روی این عکس پیوند بزنی که باید بگم شرمنده ولی اگه در موردش مطلب خوندی و همه چیز رو متوجه شدی ویا رفتی پیش یه شخصی که کارش تولید درخته ودیدی چطور پیوند میزنه که البته اونا اکثرا شکمی میزنن انوقت خودت بزن البته شاید بگی کی میره این همه راه رو و بعد شروع کنی خودت پیوند بزنی تازه میشه مثل همون درخت توت که الان نمیدونی سبزه یا خشکیده
    من یکی دو تا سوال دیگه هم کردم به اونا جواب ندادی!

میشه از هر پیوند یه عکس بدی؟ من که فقط این عکس رو پیدا کردم تو نت. حالا خیلی زیاد دنبال عکسا نبودم بیشتر مطلبش هست تا عکسش! دی

آخرشم نفهمیدیم کدوم ماه پیوند بزنم؟ دی!

میگم این وقت کاشت میوه جات مثلا هندونه خربزه گوجه فرنگی یا هر چی کدوم ماه بکاری بهتره؟

زما آب دادن به گیاهان و درختان چه موقعی هست تو روز؟
    Last edited by Ghaioom; 09-06-2013 at 05:41.

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با درود

دوستان من امسال یک سری درخت (نزدیک به بیست یا سی گونه) کاشتم. امروز توی باغ دیدم که ملخ وجود داره و کم هم نبودن. حالا می خواستم بدونم این یک خطر به شمار میاد؟ اگر به شمار میاد باید چگونه اونها رو از میون برد؟

همچنین پرسش دیگری که داشتم اینه که علف های هرز + خار که سراسر باغ رو فراگرفته باید چکار کرد؟

یکی از دوستان می گفت اگر برای نمونه توی اردیبهشت که همه ی تخم های علف ها رشد کردن زمین رو شخم بزنی از میون می رن.
    از دید شما این کار بهتر هست یا اینکه سم بگیرم و ...؟

اگر سم رو پیشنهاد می کنید اگر شدنی هست روش کار رو هم بگید

با سپاس

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

يه سوال فني داشتم (اگه خيلي با قوانين در تضاده مديران عزيز حذف كنن پست رو )

امكان كشت " گياه شاهدانه " توي شمال ايران هست ....؟ من شنيدم هر جا ذرت رشد كنه اينم ماشالله رشدش خوبه ...اينجا هم كه پر ذرت

كلا گياه دوست داشتني مي باشد ..ميخوام چند تا دونه بكارم واس خوشگلي

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

تو این پست درباره امکان کاشت شاهدانه توضیح داده شده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من می خواستم در میون درخت های سروی که گرداگرد باغ کاشتم گل خرزهره بکارم.

اگر بخوام به گونه ی قلمه این گل رو بکارم چه زمانی باید این کارو بکنم و روشش چیه؟

هم‌چنین می خواستم بدونم آیا گل خرزهره برای آفت ها می تونه تله باشه و در این زمینه به درختان میوه کمک کنه؟

14. این کاربر از pashangparsi6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان من می خواستم در میون درخت های سروی که گرداگرد باغ کاشتم گل خرزهره بکارم.

اگر بخوام به گونه ی قلمه این گل رو بکارم چه زمانی باید این کارو بکنم و روشش چیه؟

هم‌چنین می خواستم بدونم آیا گل خرزهره برای آفت ها می تونه تله باشه و در این زمینه به درختان میوه کمک کنه؟
    خرزهره رو میتونید با استفاده از قلمه نیمه خشبی تو تابستون تکثیر کنید

16. 2 کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •