تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 312 اولاول ... 4282888990919293949596102142192 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام به همه اول بگم اين مطالب جديد كه درباره هيپنوتيزم است از وبلاگ قبلي نيست وبلاگ قبلي كه اين مطلب توش بود و از نظرمن فوقالعاده كم نظير بود حودود يكسال هست كه از كار افتاده يعني بعد از يك ماه از كارافتاد نميدونم چرا و منبع اين مطالب جديد در اخر اومده ميتونيد خودتون بريد و همه وبلاگ را مطالعه كنيد سوالي داشتيد هم از نويسنده بپرسيد به نظر من قبل از انجام اينكار حداقل با نويسنده در تماس باشيد كه ببينيد اگه مشكلي پيش اومد يكي هست كه كمك كنه

=-==-=-=-

يه مطلب ديگه اگه مشكلي بوجود اومد به عهده خودتون است
    ==-=-=-=-
    يه جايي خوندم كه وقتي به خواب ميريم ممكنه دچارتشنج و مشكلات ديگهاي بشيم كه علت اون بخاطر اينه كه مثلا قبلا برامون يه مشكل روحي يا چيزه ديگهاي اتفاق افتاده و حالا خودشا اينطوري نشون ميده پس خول نشيد و كاملا ارامش خودتون را حفظ كنيد چون شديد تر ميشه
    =-=-=-=-=-=-
    تو فرصت ديگه روش خودم(ذولقرنين)را كه قبلا استفاده ميكردم براتون مينويسم يه روش هم براي برونفكني ياد گرفتم البته از خودم هست
    -=-==-=-=-=-
    خوب از اينجاديگه مطالب از من نيست بخونيد و از خدا كمك بخواهيد
    .
    .
    .
    .
    .

اولین توضیحی که باید برای مردم عزیز داده شود این است که هیپنوتیزم به مرحله های مختلف در رده های مختلف تقسیم میشود اولین قدم این است :

هیپنوتیزم

هیپنوتیزم( انسانی) دونوع است:

در یکی شخص خود را هیپنوتیزم میکند که خود هیپنوتیزم نامیده میشود

در دیگری فرد شخص یا اشخاص دیگر را هیپنوتیزم میکند که دگر هیپنوتیزم گفته میشود

اینجا ما اولین مرحله یعنی خود هیپنوتیزم را با راههای آسان و تمرینات راحت و موثر را برای شما تو ضیح خواهیم داد و برای درک بهتر مطالب توضیحات لازمه آن قسمت را در داخل پارانتز برای شما عزیزان خواهیم داد

مرحله اول: هیپنوتیزم چیست و چه چیزهایی میتوانند در آن تاثیر گذاشته و آن را تضعیف یا تشدید کنند ؟

خود کلمه هیپنوتیزم در حدود صدوشصت سال پیش بوسیله یک انگلیسی به نام جیمز برید وضع گردید که این کلمه را جایگزین کلمه خواب مغناطیسی یا همان مانیتیزم کرده بود در حالی که ایندو کاملا متفاوتند لذا من تفاوت این دو را برایتان تو ضیح میدهم:

خواب مغناطیسی از تمرکز فکر ولی با خستگی شدید عصبی طوری که انسان قوه استدلال را تا حد بسیار قوی از دست دهد بوجود می آید و همین عمل را مانیتیزم مینامند از طرفی برای وارد شدن به حالت هیپنوتیزم باید انسان آرامش کامل داشته و بر خویش (اعصاب خویش) مسلط باشد و اینکار نیز با تمرکز فکر حاصل میگردد

{حال این گفته هایم را نیز برایتان اثبات میکنم اولا بعد متافیزیکی یا روانی انسان بر بعد فیزیکی یا همان جسمانی او تسلط دارد باز خود این مسئله را باید روشن کنم که وقتی ما به خودمان چیزی را تلقین میکنیم از آن تلقین تاثیر میپذیریم یعنی جسم از روان یا همان بعد فیزیکی از بعد متا فیزیکی پایینتر بوده و تلقین میپذیرد ثانیا برای خود تلقین کردن باید انسان بر افکار خویش مسلط باشد (تمرکز فکر) تا بتواند آن را رام خود گرداند بعد از اینکه افکار رام شدند انسان به آرامش خاصی دست میابد در چنین حالتی هیچ اثری از حالتهایی مثل هیجانزدگی در انسان وجود ندارند تا بتوانند افکار انسان را مغشوش کرده و چون فکر جنسی از متافیزیک است اگر مغشوش باشد اعصاب نیز مغشوش شده و خستگی اعصاب بوجود می آید در چنین حالی که بعد روانی انسان مغشوش است و همچنین این بعد بر بعد جسمانی تسلط دارد چگونه میتواند جسم را در آرامش قرار داد پس حالا متوجه شدید که هیپنوتیزم چیست و همچنین برای رسیدن به آن آرامش فکری سپس جسمی لازم است البته این آرامش فکری و جسمی نیز از یکدیگر تاثیر میپذیرند چرا که اگر جسم ناراحت باشد فکر مغشوش میشود و اگر فکر مغشوش باشد چگونه میتوان جسم را در آرامش یافت .}

ادامه دارد.....................

نویسنده : استاد ابراهیم مقدسی _ ارومیه

اگر هر سئوال یا ابهامی در مورد مطالب بنده داشتید برایم ایمل بزنید تا توضیح کامل با اثبات را برایتان در مطالب بعدی ارائه دهم و همه دوستان نیز از این مطالب بهره مند شوند

آدرس ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2 نوشته شده توسط حیدر
    -==-=-=-=-=-=-
    --------------------------------------------------------------------------------

اموزش گام به گام خود هیپنو تیزم
    کلید شگفت انگیز کنترل بدن

لطفا کسانی که اعتقا د دارند با این متن همگام شوند هیپنوتیزم روشی است برای استفاده از تسهیلات ذهن به منظو ر غلبه بر جسم وروان روشی است در جهت خود کنترلی برای
    نیل به هدف .
    نقطه نخست :رفتن به حمام و دوش گرفتن با اب خنک : خاصیت اراده را قوی میکند ذهن را ارام میکند وتمامی افکار مخدوش را از کار می اندازه سپس در محیطی کاملا بی سروصدا
    بر روی زمین دراز بکشید کاملا راحت لباسی راحت بر تن داشته باشی مواضب باشی زیر شما کاملا تخت باشد :
    اگر به هیپنوتیزم تازه اشنا شده ای انتظار معجز ه نداشته باشی باید با تمرین مادام وتلقین به خود برای پیشرفت هرچه بیشتر ادامه بدهید:
    حالا که راحت بر روی زمین دراز کشیده ای تمامی فکرتوتو بر روی بدن خود متمرکز کنید لطفا چند نفس عمیق بکشید به این ترتیب از راه بینی نفس رابدهید تو واز راه دهن باز دم کنیداحساس کنید تمامی ماهیچه های بدنتان دارند ارام ارام شل ورها میشوند
    سپس فکر خود را به نوک انگشتان پای راست خوددهید احساس کنید که دارندشل میشوند همین طور کف پا تا مچ پا انوقت به ساق پا سپس زانو را تا به کشاله ران میرسید ادامه دهید

همین طور پای چپ را تا به کمر خود میرسی اطمینان حاصل کنید که هردو پای شما کاملا راحت بر روی زمین افتاده حالا دو تا نفس عمیق بکشید

الگوی شماره دو ::وقتی از شل شدن پاهای خود اطمینان حاصل کردید فکر خود را به شکم دهید تمامی رودهای داخل شکم را شل کنید
    سپس پشت تا به سر سینه میرسی حالا فکر خود را به قلب خود دهید احساس کنید قلب شما کاملا سالم است وخوب داره کار میکنه شل ورها کنید
    سپس روی شانه ها متمر کز شوید مواظب باشی کف دستهای شما که در کنا ر بدنتان افتاده روبه اسمان باشد
    فکر خود را روی بازوی دست راست متمرکز کنید همین طور ساعد تا به مچ دست می رسی و انگشتا نتان
    ادامه دهید دست چپ خود را بعد گردن حالا باز یک نفس عمیق بکشید در حالی که نفس می کشی احساس کنید ارام وارام تر می شوید
    ادمه دهید صورت خودرا و زبان مواظب باشی دهانتان باید یک کم باز باشه دندانهاتان از هم فاصله داشته باش
    به پلک چشمان خود می رسیم شل ورها کنید تا فرق سر::::

برای نتایج ارزشمند تر و پر دوام تر الگو را نظی انچه ذکر شد را به ذهن خود ببرید تا ذهن شما عکس العمل مطلو ب را نشان دهد
    باید انقد ر این کارانجام دهید تا انعکاس شرطی ارتباطی بدون اتکا به تفکر حاصل شود :

هنگامی که هیپنو تیزم به وجود امد و در ان حالات ارامش خواسته شد ارامش به طور خود کار به شرطی که ترسی وجود نداشته باشه پدید می اید
    پس از بوجود اوردن خود هیپنو تیزم برای تقویت هر نوع مریضی یا هر یک از اعضاء بدن می توانید نظر دهید و به یکایک سوءالهای شما پاسخ داده خواهد شد

ا لگوی شماره سه ::عزیزانی گفته بودند که ما هر مو قع تمرین می کنیم خوابمان می برد باید عرض کنم برای ان دسته عزیزان بهتر است در اواخر شب یا در صبح زود به تمین بپردازند
    ا لبته بعد از استحمام: باید به عرض دوستان برسانم دوستان نازنین الگوی یک ودورا باید به مدت شصت روز ادامه داد تا به این ا لگوی شماره سه می رسید
    بعد از به وجود اوردن خود هیپنوتیزم برای عمیق تر کردن خواب خود باید احساس ارامش کامل داشته باشی سپس به خود تلقین کنید ایام هفته واسم خود رافراموش میکنم به این
    ترتیب < من اسم خودم را دیگر به یاد نخواهم داشت ونمی دانم فردا چه روزی خواهد بود> اگر به این امر نایل امدی شما در کلاس چهارم خود هیپنو تیزم خواهی بود
    یا دتان باشه هر تلقینی که میکنی با ید ده با ر در ذهنتان تکرار کنید و ان را مجسم کنید بعد از انجام هیپنوز یعنی وقطی که شما خواهان ان هستید که بیدار بشید ده با ر
    برعکس تلقینی که به خود کردهاید به خود بکنید

این برای ان دسته از عزیزانی که می خواهند حافضه قوی داشته باشندو هر چیزی را به زودی بدون احتیاج استاد بیا مو زند :
    با ید در مو قعی که در حال خود هیپنو تیزم هستند به این طریق به خود تلقین کنند<حافضه من قوی وقوتر خواهد شد به اسانی هر چیزی
    را یاد خواهم گرفت >مثل میزنم اگر می خواهی گواهینا مه بگیرید باید روز امتحان را در ذهن خود مجسم کنید وداری به اسانی
    تما مکی سوالها را پاس خ میدهید و چند روز بعد پست چی ان را در منزل به شما تحویل خوا هد داد

نوشته شده توسط عباس ف

جیمس هو یت در کتا ب یو گا یخو دمینو یسد جو کی ها همه ر وز ه بر نا مه ا سا نا یخو د را بحا لتی ختم می کنند که مو جب ا سا یش تما م بد نو ا نبا شتن ا ن با نیر و ی جد ید ی میگر د د ا ین حا لت را سا و اسنا یا حا لت نعش می گو یند

ا نجا م ا ین تمر ین بر ا ی مبا ر ز ه با فشا ر ها و کشمکشها یا مرو ز ی ز ند گا نی دا را ی چنا ن ا ر ز شی ا ست که با یستی ا ز کو چکتر ین فر صت د ر بین ا و قا ت کا ر بر ای انجا م ان ا استفا ده گر د د طر ز عمل

بین تما م ر و شها یی که من خو ا ند ه ام رو ش لسلی- لو کر و ن ا ز همه بهتر بو د ه ا ست و ا ن ر و ش بد ین تر تیب ا ست

1- به پشت ر و ی ز مین بخو ا بید پا ی ر ا ست خو د ر ا بلند کنید و ا نقد رد ر هوا نگا ه د ا ر ید تا خسته شد ه و یک مر تبه شل و ا ز ا د ر ها کنید و دیگر هیچ حر کت ند هید

2-با پا ی چپ به همین تر تیب عمل کنید و هیچ حر کت ند هید

3-د ستها ی خو د ر ا د ر هما ن حا ل بالا بیا و ر ید ا نگشتا ن خو د ر ا ا نقد ر جمع وبا ز کنید که د ستها یتا نبه کلی خسته شو د و ا ز ا د ر ها کنید تا به ز مین بیفتد نظیر یک تکه جسم بی جا ن

4-حا لا سر خو د ر ا بلند کنید و ا نقد ر ا ز ر ا ست به چپ و ا ز چپ به ر ا ست بچر خا نید تا به کلی خسته شو د و ما نند یک جسم بی جا ن ر ها کنید

5-حا لا چشم ها ی خو د را ببندید و فکر خو د را متو جه نو ک ا نگشتا ن پا ی ر ا ست نما یید ا حسا س کنید که تما م عضلا ت انگشتا ن ا ز هم با ز می شو ند همین طو ر که فکر خو د ر ا متو جه کف پا پا شنه پا عضلا ت سا ق پا و ر ا نها کنید تصو ر کنید
    عضلا ت شل می شو ند

6-همین عمل تفکر ی ر ا با پا ی چپ د ست ر ا ست د ست چپ و اعضا ئ شکم وسینه سر و صو ر ت انجا م د هید

7-عضلا ت صو ر ت خو د ر ا شل ر ها کنید و تصو ر کنید پو ست صور ت و چر و کها ا ز هم با ز می شو ند

8-حا لا هیچ نقطه ای ا ز بد ن شما نبا ید کو چکتر ین حر کتی بنما ید

9-ا ین عمل ر ا د و تا سه مر تبه تکر ا ر کنید

10-چند د قیقه بعد به هما ن حاا لت کا ملا بی حر کت با قی بما نید حا لا سر ا سر بد ن خو د ر ا شل ر ها کر د ه اید سعی کنید به هیچ چیز فکر نکنید فقط به ضر با ن قلب خو د گو ش کنید د ر ا بتد ا ئ تمر ین و د ر ر و ز ها ی ا و ل ضر با ن قلب خو د

ر ا ممکن ا ست نشنو ید و لی ر و ز ها ی بعد کم کم خو ا هید شنید مشر و ط بر ا ینکه د ر یک ا طا ق کا ملا سا کت و بد و ن سر و صد ا با شید

باارزوی مو فقیت شما عزیزان پایان درس خود هیپنو تیزم

نوشته شده توسط عباس ف

منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام به همه
    دير جان يه سوالي داشتم جواب ندادي دوباره برات مينويسم منتظرم
    شما چند بار این تمرین نگه كردن به كف دست را انجام دادي که اینقدر سریع جواب داد و کی انجام میدی و چه مدت هربار طول میکشه
    یه چیزه دیگه شما چه تمرینی کردید که میتونید هرچی میخواهید تو خواب ببینید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شوخي كردم دير جان موكلم كجا بوده
    يه مدت دنبال اين كارا بودم روحاني محلمون كه من خيلي قبولش دارم بهم گفت كه براي تسخير قدرت روحي بالا لازمه ودر غير اينصورت اون ترا تسخير ميكنه!!
    تازه اكثر جن هايي كه تسخير ميشن جن هاي بد هستن كه انسان رو منحرف ميكنن حتي بعضي وقتها انسان رو گول ميزنن و خودشون رو ديندار معرفي مي كنن و يه سري داستان واقعي تعريف كرد كه من بكل از اين كار منصرف شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز
    امروز ميخواستم ه در مورد خودهيپنوتيزم بنويسم كه خيلي از چيزهاي كه ميخواستم بنويسم ذوالقرنين جان زحمتشو كشيدند!!
    حالا اگه دوست داري تمرينات خود هيپنوز را شروع كنين بهتره قبلش فوايد اونا بدونين تا با ميل بيشتري اين كار رو انجام بدين
    يكي از فوايد اون اينه كه بدن انسان در اين شرايط قدرت تحمل ونيروي بيشتري پيدا ميكنه همينطور هر تلقيني در مرحله عميق ميتونين به بدنتون بدين و اونم با كمال ميل قبول ميكنه مثلا در مرحله كاتالپسي بدن كاملابي حس ميشه كه مرحله خيلي عميقه و من فعلا دستها وپاهام كرخت ميشه علامت كرخت شدت سرد شدن و سوزن سوزن شدن بدنه اون موقع هر چي خودمو نيشگون ميگيرم هيچي احساس نميكنم
    و اگه كسي به جايي از بدنم دست بزنه سفت ميشه مثل سنگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مي شه يگين براي اين كه بدن كرخ بشه بايد چه كار كرد من هرچي تلقين مي كنم نمي شه
    من توي خواب مي فهمم دارم خواب مي بينم ولي هيچ كاري نمي تونم بكنم براي چيمثلا دستهامو مي بينم ولي حركت نمي تونم بدم
    ممنون
    Last edited by deer; 12-09-2006 at 09:43.

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يك لحظه ترسيدم بنظرم امد دستهام جان گرفت ...
    و خداوند فرمود ، در روز حساب ، اعضا و جوارح انسان لب به سخن خواهند گشود.

مهم ترین قسمت همین جاست... یه موجود زنده... که نگاهت می کنه و تو با تمام تعجب و ترس خودت اونو میبینی.

تا بعد....

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط zolgharnein
    سلام به همه
    دير جان يه سوالي داشتم جواب ندادي دوباره برات مينويسم منتظرم
    شما چند بار این تمرین نگه كردن به كف دست را انجام دادي که اینقدر سریع جواب داد و کی انجام میدی و چه مدت هربار طول میکشه
    یه چیزه دیگه شما چه تمرینی کردید که میتونید هرچی میخواهید تو خواب ببینید
    سلام دوست عزيز از اين كه اين بنده ي حقير رو قابل دونستين در جمع خودتان واقعا خوشحالم
    بابا من كه هيچم در برابر شما بزرگان
    والا چي بگم از خدا پنهان نيست از شما هم پنهان نباشه اين عادت من از بچگي تمرين نكردم فقط اراده مي كنم واز خدا كمك مي خوام
    در مورد دستها هم من فقط يك بار نگاه كردم اونهم به اندازه ي زياد قبل از خواب به دستتات نگاه كن تمام خطوط رو برسي كن از كجا شروع مي شه و در كجاتمام مي شه

موفق باشين
    Last edited by deer; 12-09-2006 at 09:41.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام دير عزيز ممنون كه جوابم را دادي در مورداينكه گفتيد بدنتون كرخت نميشه مال اينه كه تازه شروع كرديد شما بايد حداقل هفته اي يكبار و اگه در يكساعت بخصوصي باشه بهتره تمرينات ريلكس را انجام بديد تا بدنتون شرايط جديد را قبول كنه
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط zolgharnein
    سلام دير عزيز ممنون كه جوابم را دادي در مورداينكه گفتيد بدنتون كرخت نميشه مال اينه كه تازه شروع كرديد شما بايد حداقل هفته اي يكبار و اگه در يكساعت بخصوصي باشه بهتره تمرينات ريلكس را انجام بديد تا بدنتون شرايط جديد را قبول كنه
    موفق باشيد
    سلام
    من روزي دوبار اين تمرين رو مي كنم ولي ساعت مشخصي نداره هر وقت جاي ساكتي پيدا كردم اين كارو مي كنم فعلا يك ارامش خاصي به من داده
    در اين زمان كه بدنم كرخ نمي شه به خودم هم تلقين بكنم يا نه صبر كنم تا زماني كه بدن كاملا كرخ بشه ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان اين تمرين رو من از يك سايت پيدا كردم اين تمرين رو يك بار هم كه شد امتحان كنين ضرر نداره تمرينهاي ريلكسيشن رو همه كه بلدين .قبلش انجام بدين.
    موفق باشين
    ---------------
    از اينجا به بعد مال من نيست
    -----------------------------------------------

پرواز روح

این روش به نام چشم ابر می باشد و یکی از بهترین روش های خروج روح از بدن می باشد .

خب ما ریلاکسیشن را البته فقط یک روش را به شما آموختیم و فکر می کنم که حداقل هشتادوشش درصد بتوانند از این سیستم استفاده کنند و در ادامه ما کلا نیاز به آرامش جسم و روان ( روح ) داریم .

خوب وقتی کاملا ما از لحاظ جسمی و روحی ریلاکس شده ایم و در اوج این رخوت و بیحسی و سنگینی قرار گرفتیم در ذهن تصور می کنیم کنار دریایی نیمه ابری ایستاده ایم و سعی کنید در طول ساحل کمی قدم بزنید و مثلا کمی شن را بردارید و آرام بر زمین بریزید و بعد کمی در داخل آب گرم دریا و زیر نور گرم خورشید , شنا کنید و سعی کنید خود را با شنا کردن خسته کنید , انگار واقعا شنا کرده اید و البته این شنا می تواند از یک تا ده دقیقه طول بکشد و بعد از آن از آب بیرون آمده و روی شن های گرم بنشینید و سعی کنید گرمای شن ها را احساس کنید و بعد روی این شن و ماسه گرم دراز بکشید و به ابر های تکه تکه نگاه کنید و بعد از لحظاتی چشمانتان را ببندید ولی سعی کنید صدای دریا را بشنوید و حتی گرمای خورشید را روی بدنتان احساس کنید این هم از یک تا سه دقیقه زمان لازم دارد ولی خوب در افراد متفاوت است و بعد این گرمای خورشید به قدری گرم خواهد شد که شما مانند یک بخار از بدنتان فاصله گرفته و بدنتان را که روی ساحل افتاده است می بینید و این شمایید که به سمت بالا می روید و حدودا وقتی که بیست متر از بدنتان بالاتر رفتید بیکباره کل بدن خود را مانند دانه های شن و ماسه ریز میبینید , انگار مجسمه ای در همان شکل شما روی زمین درست کرده اند و کم کم احساس می کنید که باد تندی شروع به وزیدن می کند و جسم شما را روی زمین متلاشی می کند , شاید دیده اید که چگونه دانه های شن به هوا پرت شده و نا پدید می گردد و وقتی این باد بدن مثالی شما را برد , شما با سرعت زیاد بیکباره به سمت ابر ها کشیده شده و در آن محو خواهید شد و شما مانند چیزی میشوید که جسمی ندارد و فقط به صورتی مناظر را از بالا به پایین می بیند . البته خیلی ها وقتی جسمشان را به دست وزش باد متلاشی کردند نا گهان به احساس خروج از بدن شده اند و بعضی ها وقتی به سمت ابرها کشیده شده اند این پدیده برایشان اتفاق افتاده است و اشخاصی هم هستند که با قدم زدن در این محیط مجازی به این حس رسیده اند , چون برخی از افراد زمینه و استعداد خاصی دارند و خیلی راحت تر از بدن جدا می شوند و قویه تخیولشان به خوبی کار می کند .

این روش یکی از فوق العاده ترین روشهاست و تا شما روشی را تمرین نکنید بیکباره نمی توانید استفاده کنید ولی در بعضی موارد خاص هایی وجود دارد .

مرغ باق ملکوتم نی ام از عالم خاک .......... دو سه روزی قفسی ساخته اند از بدنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •