عزيز اکيدا پيشنهاد ميکنم تم نريز.
تم ها با پی اس پی های کرک شده مشکل اساسی دارن.
من هم لينک نميزارم.
عزيز اکيدا پيشنهاد ميکنم تم نريز.
تم ها با پی اس پی های کرک شده مشکل اساسی دارن.
من هم لينک نميزارم.
ريسکش بستگی به این داره که به توصيه ها و نکته ها چقدر عمل کنی.
اگر يه جايی اشتباهی بکنی ديگه بای بای.
اگر هم خواستی بهتره که ببری پيش يه مغازه دار.
تو تهران اگر از 15 بيشتر گفتن نده
گفتم که يه امتحانی تو بازی بکن اگر اشکال از خود دکمه نبود بايد فريم ور عوض کنی.
مهم نيست از کجا خريدی. فقط برای اولين بار ببر پيش يه مغازه دار برات به آخرين ورژن دانگريد کنه.در ضمن ژس چرا خيليا تو آمريكا اين كارو ميكنن.
حالا من چيجوري كپي خورش كنم چون من خودم در اروپام.
بعدش هر وقت خود خواستی ميتونی دانگريد کنی
ورژن جدیده psppdf چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟
مهم نيست از کجا خريدی. فقط برای اولين بار ببر پيش يه مغازه دار برات به آخرين ورژن دانگريد کنه.
بعدش هر وقت خود خواستی ميتونی دانگريد کنی
هه هه هه
آخه مازي جان اينجايي كه من هستم نروژ هست و اينجا كه اينجوري ني حتا اگه من به اينا بگم بهترين بازي برا پي اس پي چيه مغزشون هنگ ميكنه.
من خودم اولين بار كه خريدم يه ورژني بو نميدونم چه ورژني بعد از اون به بعد خودم از اينترنت دانلود ميكردم.
منظورم اينه كه اينجا فروشگاهايه لوازم الكترونيكيش فقط psp نداره همه چي داره بعد فروشنده ها تو چيزاي ديگه تخصص دارن مثلا تلويزيون و ... . اما نه psp![]()
Last edited by mohsensadafi717; 25-08-2007 at 01:16.
ما نفهمیدیم DivX player برا psp هست یا نه
ali_ranger22 خیر وجود نداره
سلام من تازه عضو شدم و میخوام psp بخرم . میخواستم ببینم umd چیه؟ و منظور از اینکه بعضی از بازیها با umd اجرا میشن و بعضی دیگر نه چیه ؟ و آیا برای هر بازی umd خاصی لازمه؟ قیمتش چنده؟ ممنون.
UMD مخفف universal media disc هست كه مثل يه ميني سيدي ميباشه بايه قاب دور اون اين umd فرمت خاص خودشو داره وبالا ترين حجم اون 1.8 گيگ ميباشه وحق اون تنها با شركت SONY هست (كپي رايت) وهيچ شركتي حق استفاده از اين dick رو نداره به غير از چند شركت كه براي فيلم مخصوص psp رو روي Umd هم ارضه ميكنن به خاطر همين هم رايتري تا به امروز براي اين dick ساخته نشده. منظور از اين هم كه ميگن بعضي از بازيها نياز به umd دارن اينه كه حتما اين umd بايد داخل دستگاه باشه تا psp بتونه بازيها رو از روي مموري اجرا كنه (بازيهاي كپي) يا به اصتلاح boot بشه نوع بازي اين umd هم فرقي نداره چي باشه فقط بايد بازي باشه نه فيلم يا دمو ضمنا شما ميتونيد اين umdرو نخريد اگه از فرم وير 3.52 M33استفاده كنيد تمام بازيها رو بدون umd اجرا ميكنه البته بازم خودتون ميدونيد من الان خودم از همين فرم وير استفاده ميكنم وتمام بازيهارو تا الان اجرا كرده يه umd هم دارم كه داره خاك ميخوره.
راستي داشت يادم ميرفت اقا علي آخرين نسخه pdfpspهم PSPPDF v0.2u1 هست لينك دانلودشم زير گزاشتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rassool; 25-08-2007 at 19:20.
کسی میدونه این برنامه ی نصب کردن وبکم به pspرو چیجوری باید نصب کرد؟
اینم لینکش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)