تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 92 از 131 اولاول ... 4282888990919293949596102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 911 به 920 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یادداشت‌های شخصی یک سرباز
    جی.دی.سلینجر
    ترجمه‌ی علی شیعی علی

اولین باری که شنیدم کتاب جدیدی از سلینجر چاپ شده کلی خوشحال شدم و شور و شوق داشتم که هرچه سریع تر بخونمش اما از چند نفر شنیدم که : "اصلا مثل بقیه کار های سلینجر نیست ، بهتره نخوانی اش" واسه همین مدت مدیدی این کتاب تو کتابخونه ام خاک خورد اما حالا که خوندمش می بینم مثل اینکه در حق این کتاب ظلم شده....من نمی گم مثل بقیه کتاب های اصلی سلینجر شاهکاره...نه نیست اما اونقدر هم بد نبود ...آدم به خوبی احساس می کرد که سلینجر جوون این داستان ها رو نوشته و داره کم کم سبک خودش رو پیدا می کنه..... بعضی داستاناش قشنگ بود ، من خوشم اومد .... فقط ترجمش یه کم روون نبود ...
    به طور کلی به کسانی که دوست دارن فقط شاهکار از سلینجر بخونن توصیه نمی شه ....
    نکته ی دیگه ای که در مورد این کتاب شاید خوشایند نباشه ،قانون کپی رایت است...یعنی وقتی سلینجر دوست نداره این داستان ها به صورت کتاب در بیاد فکر می کنم ما هم باید به حرفش احترام بذاریم و کتابشون نکنیم به هر حال این داستان ها مال سلینجره و اونه که باید براشون تصمیم بگیره ...

(_داستان های این کتاب اکثرا در رابطه با جنگ اند و شامل 10 داستانی ست که در بازه زمانی 1940 تا 1944 در مجلات مختلف چاپ شده....._)

عنوان داستان های کتاب:
    گروه جوان
    برو ادی را ببین
    می‌خواهم قلق‌اش بیاید دست‌ام
    قلب یک داستان تکه‌پاره
    ورود طولانی لویس تاجت به جامعه
    یادداشت‌های شخصی یک سرباز
    برادران واریونی
    گروهبان آتشی
    آخرین روز از آخرین مرخصی
    بک بار در هفته تو را نمی‌کشد

2. 5 کاربر از zooey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض زندگی و زمانهء مایکل ک

اثر جی. ام. کوتسیا
    ترجمه مینو مشیری

نویسندهء کتاب برندهء جایزه ء نوبل سال 2003 است و به جز آن یازده جایزه ء معتبر دیگر!

در انتهای پیشگفتار مترجم در بارهء این رمان نوشته شده است:
    او ، در نهایت سادگی، هیچ چیز نمی خواهد: نه جنگ و نه انقلاب ، نه قدرت و نه پول.
    مایکل ک فقط کرامت انسانی را می خواهد.

4. 4 کاربر از arte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

زنان کوچک
    لوییزا.م.الکوت

تهمینه مهربانی
    اتشارات درنا

زنان کوچک یکی از محبوب ترین کتاب های کلاسیکه که داستان چهار خواهر را روایت می کنه:مگی دختر بزگتر شانزده ساله و بسیار زیباست. جو پانزده ساله همیشه آرزو پسر بودن را داشته و به نویسندگی علاقه دارد.بث سیزده ساله عاشق موسیقی و به خصوص پیانو ست. امی دوازده ساله به طراحی علاقه منده.

این کتاب سه دنباله داره به نام های : همسران خوب ، مردان كوچك و پسران جو .

رمان زنان كوچك رماني شرح حال گونه و بر اساس زندگي خود نويسنده ست هر چند آلكوت برخلاف شخصيت محبوبش (جو) كه در جلد دوم اين رمان (همسران خوب) ازدواج مي‎كنه ، تا آخر عمر مجرد ماند.

کتاب صمیمی و خیلی قشنگی بود ؛ من که خیلی لذت بردم.به همه توصیه می شه این کتاب رو بخونن.

بر اساس این کتاب فیلم و کارتون هم ساخته شده.

6. 7 کاربر از zooey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m-narvan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کتاب برادران کارامازوف اثر داستایوسکی راجع به 3 تا برادر هست
    شخصیت پردازی فوق العاده تا اعماق روح شخصیت ها نفوذ میکنه و تضاد های درونی رو نشون میده
    اگه شروع کنین به خوندن محاله بتونین کنار بذارینش

8. 3 کاربر از m-narvan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsannirvana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

"من گنجشک نیستم" اثر مصطفی مستور

کتاب یه داستان کوتاه رو از شرح حال فردی نشون میده که زندگیش دچار تحولات زیادی میشه و سر از جایی در میاره که هیچکس قادر به تحمل اون مکان نیست.
    خط داستانی کتاب به شدت جذابه و هیچوقت دوست نداری تموم بشه.
    حرف های زیادی برای گفتن و نکات زیادی رو در بر داره.
    "من گنجشک نیستم" رو نشر مركز به قیمت 19,000 ریال منتشر کرده.
    شدیدا" پیشنهاد میکنم بخونین.
    Last edited by ehsannirvana; 05-07-2009 at 20:49.

10. 3 کاربر از ehsannirvana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ghost Dog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    South Park

پيش فرض وقتی نویسنده ای بلده حرف بزنه

موسیقی آب گرم - چارلز بوکفسکی

مجموعه کوچکی شامل دوازده داستان کوتاه که شخصیت اول اکثر اونها نویسنده ایه به نام هنری چیناسکی که رفتار منحصر به فرد خودش رو داره.
    همیشه از کسایی که راحت می نویسن خوشم می اومده کسی که دنبال این نیست که حتما براتون یه داستان جذاب تعریف کنه و یه جور شما رو اسیر خودش و داستانش بکنه، کسی که نمی خواد افکارش رو به خورد شما بده و اصلا هم براش مهم نیست نظر شما نسبت به اون و مزخرفاتی که از نظر خودش نوشته چیه فقط یه چیزایی نوشته همین! موسیقی آب گرم یه همچین کتابیه نه قراره حرف خاصی بزنه و نه اینکه داستان مشخصی رو تعریف کنه انگار بوکفسکی با هر چی حال میکرده برداشته و گذاشته تو کتاب بدون تملق گویی و اینکه بیاد یه مسئله ساده رو هی پیچ بده که مثلا جذاب از آب دربیاد. بوکفسکی مسائل روزمره شخصیت همیشه مست خودش رو به زبون روزمره رو کاغذ اورده و از دغدغه هایی که نداره نوشته حالا یکی مثل من به علت همین سادگی ممکنه از کتاب خیلی خوشش بیاد و اون رو یه شاهکار بدونه یکی هم بعد از پنج صفحه خوندن پرتش کنه اونور اتاق بگه کی ممکنه از این مزخرفات خوشش بیاد!

12. 8 کاربر از Ghost Dog بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

تارک دنیا مورد نیاز است
    نویسنده :میک جکسون
    نشر: چشمه
    ترجمه: گلاره اسدی آملی
    به خاطر تصویر سازی رو جلد از نمایشگاه کتاب خریدمش !!! به خاطر چشم های گرد و درشت و کبودشون که فلاکت و در عین حال گنگی ازشون می باره! ( اگر تاریخ هنر خونده باشید یاد پیکر های سومری معبد ابو در تل اسمر می افتید . اگر هم نخونده باشید یاد کارتون عروس مردگان)
    10 تا داستان تاسف بار که راستش را به خواهید آنقدر ها هم تاسف بار نیست! مخصوصا که طنز ملایمی دارد. بیشتر قصه هایی عجیب هستند با روایتی ساده! مثل قصه ء پسرکی که به خوابی چندین ساله فرو رفت و وقتی بیدار شد و غصهء سالهایی از عمرش را می خورد که در خواب گذشت!
    Last edited by arte; 07-07-2009 at 10:20.

14. 4 کاربر از arte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsannirvana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

ها کردن - پیمان هوشمند زاده
    نشر چشمه

خب اول باید بگم که پیمان هوشمندزاده نیازی به تعریف نداره و اکثرا" میدونن چه جوایزی کسب کرده و چقدر تو کارش موفق ـه.
    "ها کردن" یه مجموعه داستان پیوسته است که از 4 داستان تشکیل شده,با توجه به خصوصیات اخلاقی آقای هوشمندزاده کتاب تم اجتماعی بسیار قوی ای داره و به هیچ عنوان به قشر بی درد توصیه نمیشه !
    متن پشت جلد کتاب:
    بعضی چیزها می رود توی مخم,مثلاً همین بوی کباب.این که همسایه ها بوی کباب راه می اندازند,به خاطر این نیست که روی مخم کار کنند.همین طوری نمی گویم,روی این جریان فکر کرده ام.نه,نیست.مگر مردم بی کارند؟ اگر بود شک نداشتم دیوانه ام,ولی به خاطر بوی کباب هم که نمیشود از کسی شکایت کرد.بروم بگویم بنده های خدا توی بالکن شان منقل کباب گذاشته اند؟ یا این که زیر پنجره ام می زنند زیر آواز؟
    روی اجاق خانه ام سیخ کباب بره ام
    خانه به خانه می رود بوی کباب بره ام
    پ.ن:کتاب با این جمله شروع میشود > برای پدرم,که استاد ها کردن دنیاست

16. 3 کاربر از ehsannirvana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

The five people you meet in heaven
    پنج نفری که در بهشت ملاقات میکنید

میچ آلبوم / مریم زوینی

در مورد ادی پیرمردی که نگهبان یه پارک تفریحی است ... او می میرد و در بهشت 5 نفر رو ملاقات میکند

راستش این کتاب اصلا از اون سری کتاب ها نیست که من دوست دارم
    ولی دو دوستم بعد از اینکه چند صفحه از اونو خوندن ... رفتن و کتاب رو خریدن تا بخونن ... چون جذبشون کرده بود
    نویسنده روند وقایع رو سریع و با کمترین حاشیه ای روایت میکند ... از این جهت ریتم تند کتاب باعث میشه حتی اگه سبک مورد علاقه ی شما نیست حداقل تمومش کنید
    هدف نویسنده نشان دادن دید شخصیش از بهشت است و اینکه همیشه برای اتفاقات دلایلی وجود دارد ... حتی اگه ما متوجه ی آنها نباشیم

با توجه به اینکه شخصا از خوندنش راضی نیستم سخت بتونم پیشنهادش بدم ... ولی میدونم عده ی زیادی کتاب رو دوست خواهند داشت

18. 5 کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

جای خالی سلوچ اثر محمود دولت آبادی: آخرین کتابیه که خوندم و یکی از قشنگ ترین کتاب هائی که خوندم... به پیشنهاد یکی از استادامون شروع به خوندن این کتاب کردم...از همون خط اول و بدون هیچ حاشیه ای نویسنده , خواننده رو وارد داستان می کنه:

مرگان که سر از بالین برداشت سلوچ نبود. بچه ها هنوز در خواب بودند...

داستان درباره ی زنی روستائی به نام مرگان هست که روزی شوهرش (سلوچ) از خونه میره بیرون ودیگه هیچ اثری ازش پیدا نمیشه...
    داستان خیلی گیراست...توصیف های بسیار زیبائی به خصوص از رفتار روستائی ها تو کتاب نشون داده میشه..
    به نظر من بهترین قسمت کتاب آخرشه که یه پایان واقعا توهم زا و عالی داره...
    خوندن این کتابو به همه توصیه می کنم.

20. 4 کاربر از hamid_hitman47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •