فکر کنم دیگه کسی با فتوشاپ کار میکنه نیازی نباشه....مثلا چی ؟
مخم کار نمیکنه .
شما بگو من برات نمونه کار هم میزارم .
فکر کنم دیگه کسی با فتوشاپ کار میکنه نیازی نباشه....مثلا چی ؟
مخم کار نمیکنه .
شما بگو من برات نمونه کار هم میزارم .
آخ اینم یادم رفت بزارم براتون
این عدد های بالا سمت راست رو فارسی کردم
![]()
در ضمن Dragon شما اگر لودینگ برای بازی بسازید توی گروه عضو میشی
اول اینکه مدل آدمها رو تموم کنید . واسه بازی داستان طرح کنید . بعد بدید به من که لودینگ درست کنم آخه مگه من نمونه لودینگ واستون درست نکرده بودم که حالا وایستم ببینم کی اینکارا رو انجام میدید تا منم عضو گروه شم![]()
خیلی باحال شده فقط بجای علامت دلار بنویس(ریال یا تومان!)آخ اینم یادم رفت بزارم براتون
این عدد های بالا سمت راست رو فارسی کردم![]()
![]()
در ضمن این 2 هفته رو دندون رو جیگر بذارین(صبر کنین!)تا بعد!
تخصص من هم در همچی هست!(اما گرافیک بیشتر!)
این کارهایی هم که گذاشتم (به دلیل امتحانا!)زیاد خوب در نیومد!(یعنی الکی ساختم!)اونارو حساب نکنید!![]()
بگید چی میخواید نمونه کار براتون بفرستم!![]()
راستی رضا جان ممنون از لطفت صبرکن آقا محمد بگه من چیکار کنم منم بهت می گم چه تکسچری بده!![]()
تا پنجشنبه بای!(شاید وقت گیربیارم بیکارشم!)![]()
آدم و شخصیت نخواستیم کهاول اینکه مدل آدمها رو تموم کنید . واسه بازی داستان طرح کنید . بعد بدید به من که لودینگ درست کنم آخه مگه من نمونه لودینگ واستون درست نکرده بودم که حالا وایستم ببینم کی اینکارا رو انجام میدید تا منم عضو گروه شم
هر چی می خوای همین جوری یه دونه درست کن فقط
فعلا هم عضو هستی اگه صفحه ی اول رو ببینی
زودتر بفرستید تا 5 روز دیگه مهلت دارید![]()
آقا محمد جواب ندادی میخوای توضیحات بازی رو که نمشتم بفرستم برای سعید
من تونستم یه 7.8 صفحه در مورد کدهای بازی پیدا کنم حالا بازم میگردم و بیشتر جمع میکنم چون یه دفعه یه تایپک پیدا کردم خیلی زیاد بود ولی الان هر چی میگردم پیدا نمیشه
littledemon فردا صبح ساعت 10 تا 10.5 بیا من آن میشم و بهت میدمشون البته انگلیسیه
Last edited by YAHYA-PRO; 22-05-2007 at 19:31.
آقا پس جواب ما چی شد؟!
نه بابا خیلی کارهای فتوشاپی داریم با یه نفر اصلا نمیشه کار کرد اولا طرحها تکراری میشه دوما من الان هزار تا طرح دارمبا یه نفرکه نمیشه میخواد چند تا رو درسته کنه یه نفری
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)