من که هزار برابر تقویتش کردم ، نه تنها صدا بلکه دوربین و ... هزار تا کار دیگه هم روش انجام دادم ولی گوشی آخ نگفته !!!
من که هزار برابر تقویتش کردم ، نه تنها صدا بلکه دوربین و ... هزار تا کار دیگه هم روش انجام دادم ولی گوشی آخ نگفته !!!
سلام
یه آکوستیک خوب ، با صدای زیاد و کیفیت عالی میخوام واسه w850 (آخه اینی که جدیدا ریختم صداش بالاست ولی کیفیتش پائینه)
یه درایور دوربین خوب هم میخوام واسش اگه مقدوره
مرسی
مصطفی جان کجایی پس به دادم برس بـــــــــــــــــــــــگ و چه کنـــــــــــــــــــــــ ـم؟
براي پست اولي اگه با ورژن 1.8 setool2lt استفاده كني فكر كنم مشكلت حل ميشه
برا پست هاي بعدي با اون نرم افزارها كار نكردم
موفق باشيد!![]()
ممنونم امتحان می کنم ببینم میشه واسه اون setools قبلی که فیکس 2 ساعت صبر کردم تا دانلود شد ببینم این چقدر طول می کشه![]()
یعنی تو اون موقع که گفتم ورژن قدیمی تر ستول رو استفاده کن و خبر بده.این کار رو نکردی؟که الان میگی تازه میخواهی دانلود کنی!!!بابا ایول!!!
مصطفی جان دانلود کردم و امتحان هم کردم بازم همون گیر و داد یعنی دیگه باید ببرم بیرون red کنن ؟![]()
سلام مصطفی جان
ببینم W880 عین W810 هست مسیر منوی فلشش ؟
tpa\preset\system\desktop\flash
سلام دوستان عزیز خسته نباشید
من سونی اریسون یکی از دوستانم را بمدل k750 سری cid 49 ، بوسیله لودر Phone-XS V2.01 Beta و پیجهای بنامهای زیر:
W800_new_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49
W800_new_R1BC002_FS_EMEA2
فلش کردم ظاهرهمچیز مرتب بود و کار تبدیل به w800 تمام ولی مشکلی بوجود امده که حتی با زدن پیجهای دوباره فریمرMAIN,FS
k750 و بازگشت بازم حل نشد
مشکل:
please wait و گیر کردن روی این و بالا نیامدن کامل گوشی
ظاهرا مشکل بر میگرده بمشکل چنج دستی کد IMEI آنها با باکس عوض شده میباشد که بعلت عدم خواندن گیر میکند
با برنامهsetool2lite فایل Please_Wait_W800_R1BC002 را ریختم ولی فایده ای نداره
اگر راه حل یا مرجعی بنظرتان میرسند بنده را راهنمایی نمایید
منتظر م
با تشکر
شرمنده ترجیح میدم بگم نمیدونم تا با دادن اطلاعات غلط اذیتت کنم.عذر میخوام.چیزی دیگه یادم نمی یادگوشی هم که ندارم تست کنم بگم بهت
اره دیگه محمد جان.مال همه یکیه
راستی یه پیام خصوصی بهم بده سوپریز برات دارم
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)