here you are
lesson 63lesson 64کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
here you are
lesson 63lesson 64کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنونم ولی این 2 تا فایل هم مال همون نسخه قدیمی هست یعنی از روی نسخه 1 کپی شده
و با بقیه درسها اصلا همخونی نداره
سلام
دوستان میشه برای من 30 تا واژه تخصصی انگلیسی برای رشته مدیریت بزارید.
خیلی ضروریه پیشاپیش از دوستان تشکر میکنم.
کسی نیست به ما کمک کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انگار یه مقاله بدردبخور هست .. عضو شو ، ببین میشه دانلودش کرد ..
ضمناً نگفتی فارسی می خوای یا انگلیسی ؟ .. یعنی ترجمه اش رو می خوای یا اصلش رو ؟ .. بهرحال این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی خوب رو هم چک کن ..
خب همون دو لینک رو چک کردی؟... انگلیسی و فارسی رو داره ؛ شما فقط انگلیسی ها رو استفاده کن ..
شما می تونید با دیدن فیلم وسریال های انگلیسی مکالمه خودتون رو قوی کنید آهنگ هم لا متنش موثر هست![]()
سلام.
من لینک دانلود اخبار انگلیسی رو میخواستم.یعنی صدای اخبار انگلیسی.اگه موضوعات اخبار جدا باشه هر کدوم دسته بندی شده باشن بهتره. مثلا اخبار ورزشی-فرهنگی و ....
فقط اگه میشه زودتر آماده اش کنین.
به نظرم بهترین تاپیک برای همچین درخواستی همین تاپیک بود .
ممنون
سلام...
تا اون جایی که به چشمم خورده ، VOA اخبارشو به صورت Mp3 هم می ذاره...تو این صفحه:
البته متاسفانه فیل تره...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای گرفتن فایل صوتیش هم ، روی لینک خبر که کلیک کنی ، در صفحه ی باز شده ، اولین گزینه دست راست ، نوشته Mp3 ، از اونجا دانلود میشه...
باز پیدا کردم می ذارم برات...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)