پهنای باند 2 گیگابایت واسه سرویس 512 که یکروزه تموم میشه.
شما برو سرویس 512 داتک رو بگیر با پهنای باند نامحدود به قیمت 50.800 تومان.
من ماهی با این سرویس 100 گیگابایت دانلود دارم.![]()
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
پهنای باند 2 گیگابایت واسه سرویس 512 که یکروزه تموم میشه.
شما برو سرویس 512 داتک رو بگیر با پهنای باند نامحدود به قیمت 50.800 تومان.
من ماهی با این سرویس 100 گیگابایت دانلود دارم.![]()
منظور از آقا یه اصطلاحی بوده که در اول معمولا می زارن نه اینکه بخواهند شما را آقا خطاب کنند.![]()
من از پارسی نت می گیرم و down 512 , up 128 دارم ولی بعضی موقع ها ،حدود یک دقیقه، همون اول connect قطع هستش که حالمو می گیره.
ولی دوستان می تونن از ساعت 3 تا 7 صبح داون کنند که انقدر هم پول ندن.
خانوم اين ادرس كه كار نميكنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به دوستان اقا توهين نشه.!
آقاتوتبریز من به ماکس نت عضو هستم اون تا سرعت 1 مگ هم میدیه
سلام
من قبلان پارس آنلاین بودم و سرعت دانلودم بین 4 تا 6.8 کیلوبایت در ثاتیه اونم مواقعی که وصل بود چون واقعا آشغالترین شرکت ای دی اس الیست که میتونید پیدا کنید با پشتیبانی بد که وقتی زنگ میزنید براتون موسیقی پخش میکنه و کارشناساش همیشه مشغولن!!!
الان داتک 128 که سرعت دانلود بین 14 تا 15.9 کیلوبایت در ثانیه با فقط مشکلش اینه که یک کم با یاهو مسنجر مشکل داره یا در حالی که سرعت دانلودتون خیلی عالیه و مشکلی نداره سایت یاهو رو باز نمیکنه! ولی در کل برای دانلود کردن خیلی خوبه چون ترافیکش نا محدوده و پی تو پی اش هم بازه.
ولی اگه قرار باشه بهترین سرویس را معرفی کنم آسیا تک را معرفی میکنم چون بعضی از دوستانم هم آنجا هستن و با تو جه به قیمت هاش و کیفیت خوبش (در بعضی مناطق کیفیتش بده و قطعی داره)
Last edited by saman100; 31-05-2007 at 22:01.
والا تا اونجایی که ما به چشم دیدیم و از طرفی دیگه نظر سنجی این تاپیک نشون می ده پارس آنلاین بهترینه تو کل ایران.سلام
من قبلان پارس آنلاین بودم و سرعت دانلودم بین 4 تا 6.8 کیلوبایت در ثاتیه اونم مواقعی که وصل بود چون واقعا آشغالترین شرکت ای دی اس الیست که میتونید پیدا کنید با پشتیبانی بد که وقتی زنگ میزنید براتون موسیقی پخش میکنه و کارشناساش همیشه مشغولن!!!
الان داتک 128 که سرعت دانلود بین 14 تا 15.9 کیلوبایت در ثانیه با فقط مشکلش اینه که یک کم با یاهو مسنجر مشکل داره یا در حالی که سرعت دانلودتون خیلی عالیه و مشکلی نداره سایت یاهو رو باز نمیکنه! ولی در کل برای دانلود کردن خیلی خوبه چون ترافیکش نا محدوده و پی تو پی اش هم بازه.
پشتیبانی داتک:بد. بدتر از پارس آنلاین.
می شه بگی پارس آنلاین کدوم شهر رو داشتی؟
یعنی اهل کجایی؟
من کرج هستم دوست من البته ممکنه توی کرج اینطور باشه ولی من خودم توی تهران درس میخونم و از هر کس هم پرسیدم گفته افتضاحه چون پارس آنلاین انقدر مشتری کله گنده داره که اصلان به کاربران خونگیش اهمیت نمیده و همینجور کاربر اضافه میکنه بدون این که به پهنای باندش چیزی اضافه کنه و در مورد نظر خواهی هم که شما میگی اول شده ! این که کاری نداره خودشون هی میان تو نظر خواهی با آی پی های مختلف و یوزرهای مختلف شرکت میکنند تا بره بالا!!!
Last edited by saman100; 31-05-2007 at 21:46.
من صبا نت دارم و پارسي نت كه شما گرفتي نمايندگي صبانت هستش و در خيابان كارگر جنوبي هستش ولي خوب محدوديت دارن ديگه من 256 گرفتم ولي 512 هم بيشتر دانلود هستش ولي آپلود پايينه از ماه بعد از آسيا ميگيرم نامدود اداري ميگيرم كه بين 4 نفر شير باشه نه 8 نفر
آقا من دوستم پشتيبانيه پارس آنلاين هستش ميگه به درد نميخوره پارس انلاين ديگه تموم شد دورش و همچينين داتك و شاتل
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)