تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 919 از 1547 اولاول ... 41981986990991591691791891992092192292392996910191419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,181 به 9,190 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

نمیدونی چرا با فعال سازی پروفایل گیم snr یه مقداری کم میشه؟
    کسی میدونه چرا؟
    دقیقا اطلاعی ندارم
    بخاطر اینکه رو حالت Interleaved پروفایل نویز حساب میشه بخاطر همین نویز کمی بهتر میشه

When a customer is put on a "Noise Profile" usually their DSL line is changed from FastPath to Interleaved.

Interleaving is an error correction protocol that is implemented for your line at the DSLAM. With Interleaving enabled, the DSLAM can correct errors in the data stream it receives before passing that data to your gateway router. It is usually implemented on noisy or marginal lines and can greatly increase sync stability and effectively eliminate "first hop" packet loss. The largest drawback to Interleaving is that it will increase your ping time, specifically to your first hop gateway router.

If Interleaving is not enabled on your line, it is configured as FastPath. FastPath allows the DSLAM to pass the data received from you to the first hop router without performing any error correction. As a result, marginal lines could experience an increase in packet loss and decrease in sync stability (i.e. frequent sync loss). However, FastPath has lower ping times, especially to the first hop router.

2. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دقیقا اطلاعی ندارم
    بخاطر اینکه رو حالت Interleaved پروفایل نویز حساب میشه بخاطر همین نویز کمی بهتر میشه

When a customer is put on a "Noise Profile" usually their DSL line is changed from FastPath to Interleaved.

Interleaving is an error correction protocol that is implemented for your line at the DSLAM. With Interleaving enabled, the DSLAM can correct errors in the data stream it receives before passing that data to your gateway router. It is usually implemented on noisy or marginal lines and can greatly increase sync stability and effectively eliminate "first hop" packet loss. The largest drawback to Interleaving is that it will increase your ping time, specifically to your first hop gateway router.

If Interleaving is not enabled on your line, it is configured as FastPath. FastPath allows the DSLAM to pass the data received from you to the first hop router without performing any error correction. As a result, marginal lines could experience an increase in packet loss and decrease in sync stability (i.e. frequent sync loss). However, FastPath has lower ping times, especially to the first hop router.
    من مخابرات دارم. هفته پیش سرعت رو کردم 16 مگ، 14 مگ بهم سرعت میداد، SNR حدود 6- 6.5 بود و یک هفته بدون قطعی و مشکلی عین آدم کار میکرد. پینگ داخلی 6 میلی ثانیه و خارجی در بهترین حالت 84 میلی ثانیه بود. حالا برداشتن خط رو گذاشتن رو Interleave ، سرعتم اومده روی 10-11 ، پینگ داخلی شده بالای 30 میلی ثانیه. زنگ هم میزنم پشتیبانی حالیش نیست. جالبه دوستم خطش خیلی با کیفیته، تا 26 مگ کشش داره. برای اونم گذاشتن روی Interleave

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

من مخابرات دارم. هفته پیش سرعت رو کردم 16 مگ، 14 مگ بهم سرعت میداد، SNR حدود 6- 6.5 بود و یک هفته بدون قطعی و مشکلی عین آدم کار میکرد. پینگ داخلی 6 میلی ثانیه و خارجی در بهترین حالت 84 میلی ثانیه بود. حالا برداشتن خط رو گذاشتن رو Interleave ، سرعتم اومده روی 10-11 ، پینگ داخلی شده بالای 30 میلی ثانیه. زنگ هم میزنم پشتیبانی حالیش نیست. جالبه دوستم خطش خیلی با کیفیته، تا 26 مگ کشش داره. برای اونم گذاشتن روی Interleave
    به امید یه 10 سال دیگه که vdsl جایگزین adsl شه
    و ما پول این فناوری 20 سال پیش رو ندیم دیگه

5. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مخابرات خطم روی 17 مگ بسته شده با آپلود 2.5 مگ و حالت fast (گیم) فعال..

7. این کاربر از rahman0158 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خطتتون عالی هست. منزل بسیار نزدیک به مخابرات هست

9. این کاربر از iran7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

مخابرات تهران هستید؟
    مخابرات مگه پروفایل گیم داره؟ ( غیر از Fast منظورمه)
    جالبه Annex M هم گذاشتن با اپلود بالا

حالا آپلود به کنار، تا هفته پیش Fast بودیم سرعت داشتیم، پینگ داشتیم حالا ریده شده بهش.

11. این کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به امید یه 10 سال دیگه که vdsl جایگزین adsl شه
    و ما پول این فناوری 20 سال پیش رو ندیم دیگه
    فسیل ما هم نمیبینن همین چند سال پیش سرعت بالاتر از 128 مجوز میخواست حالا اووووو بخوان یه تکنولوژی دیگه همگانی بشه تو ایران در مدت ده سال ! عمرا
    خدا بهت صبر بده میدونم چی میکشی یه مدت مخابرات داشتم لامصبا هیچی نمیفهمن هیییییییییچ من نمیدونم یعنی اصلا اموزشی نمیدن به اینها ، تمام شرکت ها میفهمن فرق پروفایل گیم تا معمولی رو اما این مخابرات....

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مخابرات تهران هستید؟
    مخابرات مگه پروفایل گیم داره؟ ( غیر از Fast منظورمه)
    جالبه Annex M هم گذاشتن با اپلود بالا

حالا آپلود به کنار، تا هفته پیش Fast بودیم سرعت داشتیم، پینگ داشتیم حالا ریده شده بهش.
    خیر ماله تهران نیستم مربوط به گرگان هستش . آشنا هستن دوستان برامون انجام میدن وگرنه annex M و... رو بیخیال بشید

14. این کاربر از rahman0158 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

عکس بالا خطم فیبره که فقط میتونم از مخابرات نت بگیرم و این عکس پایین هم مربوط به خط دیگم ( پارس آنلاین) که هردو خط توی یه جا در محل کارمه که اینم به لطف دوستان از فیبر در آوردم و پست به پست کردم تا بتونم از نت سایر شرکت ها استفاده کنم. ولی کیفیتش نصف اونیکه خطمه. باورتون میشه هر دو خظ کنار همن یکی فیبره ، یکی مسی
    Last edited by rahman0158; 17-01-2018 at 16:03.

16. 2 کاربر از rahman0158 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوستان یک سوال الان اگه من سرویس 512kb رو بگیرم خطم رو روی همون 512kb میبندن یا بیشتر؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •