تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 919 از 3347 اولاول ... 419819869909915916917918919920921922923929969101914191919 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,181 به 9,190 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان اینترنت ایرانسل واقعا آشغاله !! درسته توی اسپید تست سرعتش 4 مگ هستش ، ولی وقتی یک صفحه راحت نمیشه باهاش باز کرد ، به هیچ دردی نمیخوره ...... !
    برای وبگردی یه جورایی وی پی لازمه واقعا وبگردی تغییر می کنه
    در مورد محاسبه حجم من تا به حال موردی ندیدم دقیقا همونی که مودمم میندازه ایرانسل محاسبه کرده
    ضمنا همانطوری که می دونید ترافیک تمام دیتای ارسالی و دریافتی است حتی برای وبگردی که این واضحه
    Last edited by ak313; 30-01-2015 at 23:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

99گیگ به نظر شما نامحدود حساب میشه یا جدیدا معادلات ریاضی عوض شده 99گیگ نامحدود محسوب میشه؟
    چرا ایرانسل قصد داره سر ملت رو کلاه بذاره ؟ آیا نمی تونست بگه 99گیگ 1هفته 10 تومن؟!

مثل داستان نامحدود وایمکسش که از یه حدی بیشتر دانلود کنی محدود میشی فقط اسمش نامحدوده...

همه ISP ها وقتی اینترنت نامحدود ارائه میدن قانونی دارن به اسم Fair Usage Policy . که از یه سرعتی به بعد بسته به سیاست اون سرویس دهنده سرعت کاربر کمتر میشه ... این قانون مختص ایرانسل نیست.

3. 3 کاربر از saeed9009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

همه ISP ها وقتی اینترنت نامحدود ارائه میدن قانونی دارن به اسم Fair Usage Policy . که از یه سرعتی به بعد بسته به سیاست اون سرویس دهنده سرعت کاربر کمتر میشه ... این قانون مختص ایرانسل نیست.
    بله ، شما که انقدر ماشالله هزار ماشالله اطلاعاتتون بالاست اگر ممکنه این قانون رو در سایت ایرانسل به بنده نشون بدید؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

این داستان بیشتر از حجم واقعی حجم کم شدن خیلی جالبه!
    مثلا من دیشب حدود 10 گیگ دانلو دداشتم،13 گیگ کم شده بود :| (دقیقا با نرم افزار هایی مثل du meter و Data usage خود گوشی این مقدار حساب شده)
    بع دامشب حدود 7 گیگ دانلود داشتم،همون 7 گیگ از حساب کم شده :|
    اصلا معلوم نیست این سرویس هاشون و نحوه اندازه گیری حجم ها چطوری کار میکنه...............

پيش فرض

این داستان بیشتر از حجم واقعی حجم کم شدن خیلی جالبه!
    مثلا من دیشب حدود 10 گیگ دانلو دداشتم،13 گیگ کم شده بود :| (دقیقا با نرم افزار هایی مثل du meter و Data usage خود گوشی این مقدار حساب شده)
    بع دامشب حدود 7 گیگ دانلود داشتم،همون 7 گیگ از حساب کم شده :|
    اصلا معلوم نیست این سرویس هاشون و نحوه اندازه گیری حجم ها چطوری کار میکنه...............
    احتمالا شما فقط حجم دریافتی رو نگاه میکنید اونا حجم کل که ارسالی ها هم جزوشه محاسبه میکنن توی du meter نوشته total اگه غیر از این باشه حرف شما درسته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من تا حالا چندین بار حجمم دزدیده شده. هر 1گیگ دانلود 50مگابایت اپلود داره با این حساب وقتی من 10گیگ دانلود میکنم نباید 14گیگ کم کنه باید 10گیگ و 500مگابایت کم کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    چند وقت پیش با کلی بدبختی رفتم سیم کارتم رو u-sim کردم به خاطر 4g
    من که تا حالا هیچ نقطه ای از تهران 4g ندیدم و اکثرا همون H است. سرعتش هم خوبه اما در حد این اعدادی که اینجا می شنوم نیست به هیچ وحه
    دو تا سوال دارم:
    1- کجای تهران آنتن 4g داره دقیقا؟
    2- کسی مقایسه ای بین سرعت ایرانسل و همراه اول انجام داده روشن شیم بریم سمت کدوم؟

9. این کاربر از mahday8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه number-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

کل تهران 4G هستش من به ندرت جایی رو دیدم که نباشه شما مطمئن هستی که گوشیت ساپورت میکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

کل تهران 4G هستش من به ندرت جایی رو دیدم که نباشه شما مطمئن هستی که گوشیت ساپورت میکنه؟
    سلام
    بله، گوشیم نکسوس 5 هست که از LTE ساپورت می کنه. تنظیمات شبکه هم روی LTE هست و سیم کارت رو هم عوض کردم
    تا حالا آیکون 4g ندیدم روی گوشیم
    به نظرتون مشکل کجاست؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه number-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

حقیقتش من یه روز از غرب تا شرق تهران رفتم 90 درصد مسیر 4G بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •