تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 919 از 1421 اولاول ... 41981986990991591691791891992092192292392996910191419 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,181 به 9,190 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آدم چه چیزا که نمیبینه و نمیشنفه!! ملت دارن از شرکت دزدی مثل شازتل تعریف میکنن!!
    این وضع مخابرات هم زیر سر شاتل هست بخاطر نفوذی که بالا داره
    راستش من از شاتل،آسیاتک و اخیرا شرکت مخابرات اینترنت گرفتم و اگر بخئام انصافا و بدون هیچ غرض ورزی صحبت کنم باید بگم میون این 3 تا شرکتی که من ازشون سرویس گرفتم بدون تردید شاتل از همشون سرتره.
    نت باثبات، کیفیت خوب،سرعت خوب،پشتیبانی عالیییییییییییییییییییییی ی ولی اما
    برای 99% اعضای این تاپیک مناسب نیست! چرا؟ چون تا اونجایی که من فهمیدم اکثرا اینجا دنبال دانلود فیلم،سریال،موزیک و... هستند و بعضا حتی تا حدود 300گیگ در ماه دانلود میکنند! که البته از نظر من هیچ عیبی هم نداره چون هر کسی مورد استفاده خاص خودشو از اینترنت داره و با توجه به نوع استفادش از نت isp خودشو انتخاب میکنه.
    در ضمن در مورد اینکه شاتل دزد هست باید بگم این جمله هم درسته هم غلط! احتمالا اکثرا میدونین که شاتل قوانینی داره که باعث محدود کردن دانلود بی رویه میشه در حالی که تو قرارداشون مستقیما به این موضوع اشاره نمیکنن که به نظرم یه جور فریب مشترک هست اما کلا کسایی که مصرف بالایی ندارن اصلا متوجه این وضوع نمیشن.
    و در آخر باید بگم اگر شاتل همچین قوانینی داره به خاطر اینه که به حال و روز الان مخابرت بی پدر نیفته. اگه میبینی که الان سرعت سرویسای مخابرات واقعی شده و مخابرات به گ..ه خوردن افتاده دقیقا به خاطر عدم وجود یه همچین قوانینی تو مخابرات بوده.
    من از شما آقایون تو این تاپیک میپرسم اگه قضیه این نیست پس چرا مخابرات سرویس شبانه رایگان رو برای یه ماهه ها قطع کرده؟ چرا سرعت داتلود ها واقعی شده؟
    به نظر من از الان به بعد مثل تمام شرکتهای دیگه باید منتظر قوانین عجیب و غریب مخابرات هم در مورد مصرف ترافیک و دانلود باشم.

2. 2 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان به ما میفرمایید 512 محدود سرعتش چه خدودیه؟

256 محدود حدود 80-90
    256 نامحدود حدود 30
    128 نامحدود حدود 70

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

شاتل خیلی خدمات و سرویس دهی خوبی داره خدا وکیلی ! دوستان من بی طرف هستم یک کاربر ! اما من همه جا رو تست گرفتم تجهیزاتی که من توی خونه دارم فرد عادی نداره! من قبلا vsat داشتم امروز کن سرویس 8 مگابیت شاتل رو گرفتم حس کردم دوباره vsat دارم! وای همیشه این ارزو رو داشتم که با مجوز چنین سرعتی رو داشته باشم که از دیروز تا امروز شاتل منو به ارزوم رسون دمشون گرم واقعا ازشون ممنونم و مطمئنم هیچ شرکتی هیچ وقت به شاتل نخواهد رسید امدوارم همیشه موفق باشند همیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

تازه از 28 مرداد ماه ام اپلود توی شاتل رایگان شده هیچ شرکتی اینطوری نیست!

دمشون گرم فقط شاتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ل
    به هیچ وجه تابلو نیست شما داری تبلیغ می کنی.!
    و از اونجایی که تبلیغ نیست صحت حرفهای شما کاملا قابل تاییده!!
    ضربدر 1-
    در ضمن دوست من شاتل گرفته بود، تو قرعه کشی بانک ملی یک دستگاه پاجرو برنده شد، پسر عموش سرطان گرفته بود خوب شد، خودش سرماخورده بود خوب شد.!! عجب چیزیه این شاتل.!!

5. 6 کاربر از NullCode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

و در آخر باید بگم اگر شاتل همچین قوانینی داره به خاطر اینه که به حال و روز الان مخابرت بی پدر نیفته. اگه میبینی که الان سرعت سرویسای مخابرات واقعی شده و مخابرات به گ..ه خوردن افتاده دقیقا به خاطر عدم وجود یه همچین قوانینی تو مخابرات بوده.
    من از شما آقایون تو این تاپیک میپرسم اگه قضیه این نیست پس چرا مخابرات سرویس شبانه رایگان رو برای یه ماهه ها قطع کرده؟ چرا سرعت داتلود ها واقعی شده؟
    به نظر من از الان به بعد مثل تمام شرکتهای دیگه باید منتظر قوانین عجیب و غریب مخابرات هم در مورد مصرف ترافیک و دانلود باشم.
    اونوقتی که مخابرات سرعت بالا و قیمت پایین میداد اسمش چی بود که الان بهش میگی بی پدر؟!
    اگر بدونی که این وضعی که الان داره بخاطر نفوذ شرکتهایی مثل شاتل هست که مثل سرطان افتادن روی اینترنت ایران باز اسمشو چی میزاری؟

من 3سال از شاتل سرویس داشتم فقط به این دلیل که شرکت دیگه ای نبود. نه کیفیت خوب نه پینگ خوب نه پشتیبانی خوب 4نفر ربات که بهشون دیکته شده اگر با یوزر بد حرف بزنی اخراج میشی و هیچی سرشون نمیشه اسمش پشتیبانی نیست ولی شاید برای افرادی که توی روشن کردن سیستم مشکل دارن خیلی مفید باشن!

من نمیگم مخابرات الان سرویسش خوبه ولی وضعی که الان داره چیزی نیست که میخاد و عاملش شرکتهای دزدو سرطانی مثل شاتل هستن وگرنه هنوز هم امثال شماها داشتین توی این تاپیک از سرویس مخابرات تعریف میکردین و اسم شاتل رو نمیاوردین

7. 2 کاربر از nihilnigritude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

راستش من از شاتل،آسیاتک و اخیرا شرکت مخابرات اینترنت گرفتم و اگر بخئام انصافا و بدون هیچ غرض ورزی صحبت کنم باید بگم میون این 3 تا شرکتی که من ازشون سرویس گرفتم بدون تردید شاتل از همشون سرتره.
    نت باثبات، کیفیت خوب،سرعت خوب،پشتیبانی عالیییییییییییییییییییییی ی ولی اما
    برای 99% اعضای این تاپیک مناسب نیست! چرا؟ چون تا اونجایی که من فهمیدم اکثرا اینجا دنبال دانلود فیلم،سریال،موزیک و... هستند و بعضا حتی تا حدود 300گیگ در ماه دانلود میکنند! که البته از نظر من هیچ عیبی هم نداره چون هر کسی مورد استفاده خاص خودشو از اینترنت داره و با توجه به نوع استفادش از نت isp خودشو انتخاب میکنه.
    در ضمن در مورد اینکه شاتل دزد هست باید بگم این جمله هم درسته هم غلط! احتمالا اکثرا میدونین که شاتل قوانینی داره که باعث محدود کردن دانلود بی رویه میشه در حالی که تو قرارداشون مستقیما به این موضوع اشاره نمیکنن که به نظرم یه جور فریب مشترک هست اما کلا کسایی که مصرف بالایی ندارن اصلا متوجه این وضوع نمیشن.
    انصافم خوب چیزیه!!

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

من دوباره 128 نامحدود گرفتم.
    سرعتم همون 70 هستش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه endoftime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    SHAHI

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه آسیاتک هنوز مسه سابق سرعت واقعیه؟

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سرعت دانلود شبانه آسیاتک هنوز مسه سابق سرعت واقعیه؟
    وضع اسیاتک الان افتضاحه اصلا بهش فکر نکن

12. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mrysoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من گفتم پینگ تاثیر داره نه نداره.
    حرف شما درست برای سایت هایی که عکس داره سرعت تاثیر داره.ولی کسی به چنین سایتایی سر میزنه 3 گیگ شاتل به نظرتون جواب گوست. اگه به یک سایت فیلم شما سر بزنید برای یک صفحه حداقل 2 یا 3 مگ استفاده میشه.من خودم قبل عید شاتل داشتم.شاتل فقط برای کسایی که اهل سایت هایی مثل فیسبوک و gamil و یاهو و اهل انلاین بازی کردن هستن خوبه.
    8 مگ شاتل موقعی خوبه که سرعت دانلود شبانش هم همین باشه یا حداقل 1/4ش باشه و اگه زیاد دانلود کنی محدودت نکنن.

روی سرویس های جدید شاتل محدودیت وجود نداره تا الان من 120 گیگ دانلود کردم با سرویس 8 مگ فقط در شب!

در آغاز فعالیت mrysoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز خدمت شما عرض کنم که اتفاقا پینگ تاثیر بسیار بالایی در وب گردی داره و یه سرویس که رو 2 مگ بسته شده باشه اگه پینگ پایین داشته باشه و کیفیت خط هم بالا باشه و تک کانکشن چه اپلود چه دانلود بشه ته سرعت رسید سنگین ترین سایت ها رو هم باز می کنه اما خدمت شما دوست عزیز شاتل داره سرویس 8 مگ میده 40 تومن با سه گیگ ترافیک و های وب داره می ده 15 تومن پشتیبانی جفتشون هم عالی و شبانه روزی هست فقط نیان بگین که شاتل داره سرویس شبانه رایگان داره برا همین 40 تومنه چون اگه 3 شب بیاین بالای یک گیگ دانلود کنین همچین محدودت می کنه که با قطع بودن اینترنت فرقی نداره حالا نیاین بگین اینطوری نیست که خدمتتون عرض کنم من از استخون بندی شاتل خبر دارم اون دوران که شاتل داشتم کل پشتیبانی بابل منو میشناختن دیگه جرات پیچوندن نداشتن کل مشکلات و اتفاقات رو روراست بهم می گفتن پس زیاد سنگ شاتل رو به سینه نزنین الان عصر تلکام هم سرویس 8 مگ با پینگ خوب میده های وب هم سرویس دینامیتش سرعت 8 مگ و پینگ خوب میده (هاب وب یه سه چهار روزی مشکل داشت اما مثل اینکه امروز بعد از ظهر درست شد)
    دوست عزیز روی سرویس های جدیدش فکر نکم اینطوری باشه روی سرویس ها قبلی حق با شماست و نکاری وجود نداره و درست می فرمایید اما سرویس 8 مگ اینطوری نیست حداقلش اینه که من 1 ماهه که دارم مشکلی ندارم و همچنان روی 3 مگ هست بازه رایگان شبانه و اصلا محدود نشدم با خودشون هم که صحبت کردم گفتن بستر اینترانت سرویس های 8 مگ با سرویس های فعلی فرق داره هم پینگش پایین تره هم اینکه بسترش از لینک دیگری هست و واقعا هم همینطوره من تریس گرفتم روتر هایی رو رد میکنه که روی سرویس معمولی نیست اما این سریس ها محدودیتی ندارن اینو من مطمئین هستم چون دارم استفاده می کنم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •