راستش من از شاتل،آسیاتک و اخیرا شرکت مخابرات اینترنت گرفتم و اگر بخئام انصافا و بدون هیچ غرض ورزی صحبت کنم باید بگم میون این 3 تا شرکتی که من ازشون سرویس گرفتم بدون تردید شاتل از همشون سرتره.
نت باثبات، کیفیت خوب،سرعت خوب،پشتیبانی عالیییییییییییییییییییییی ی ولی اما
برای 99% اعضای این تاپیک مناسب نیست! چرا؟ چون تا اونجایی که من فهمیدم اکثرا اینجا دنبال دانلود فیلم،سریال،موزیک و... هستند و بعضا حتی تا حدود 300گیگ در ماه دانلود میکنند! که البته از نظر من هیچ عیبی هم نداره چون هر کسی مورد استفاده خاص خودشو از اینترنت داره و با توجه به نوع استفادش از نت isp خودشو انتخاب میکنه.
در ضمن در مورد اینکه شاتل دزد هست باید بگم این جمله هم درسته هم غلط! احتمالا اکثرا میدونین که شاتل قوانینی داره که باعث محدود کردن دانلود بی رویه میشه در حالی که تو قرارداشون مستقیما به این موضوع اشاره نمیکنن که به نظرم یه جور فریب مشترک هست اما کلا کسایی که مصرف بالایی ندارن اصلا متوجه این وضوع نمیشن.
و در آخر باید بگم اگر شاتل همچین قوانینی داره به خاطر اینه که به حال و روز الان مخابرت بی پدر نیفته. اگه میبینی که الان سرعت سرویسای مخابرات واقعی شده و مخابرات به گ..ه خوردن افتاده دقیقا به خاطر عدم وجود یه همچین قوانینی تو مخابرات بوده.
من از شما آقایون تو این تاپیک میپرسم اگه قضیه این نیست پس چرا مخابرات سرویس شبانه رایگان رو برای یه ماهه ها قطع کرده؟ چرا سرعت داتلود ها واقعی شده؟
به نظر من از الان به بعد مثل تمام شرکتهای دیگه باید منتظر قوانین عجیب و غریب مخابرات هم در مورد مصرف ترافیک و دانلود باشم.