تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 919 از 1185 اولاول ... 4198198699099159169179189199209219229239299691019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,181 به 9,190 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من کوچیک همه علی هستم ، نیاز نیست بگید روانی
    اخ اخ سلیقه ها رو میبینی ، تنوع سلیقه ها همیشه منون شگفت زده میکنه یکی مثل من از نعناع فراری ، ولی شما علاقه مند

پس حتما این ۲ تا رو هم تست بکن ه بهترین نعناعی های بازار هستن بدون شک ، ( که احتمالا تست شده )

Guerlain / Homme Intense
    Thierry Mugler / A*Man Pure Shot
    عذرمیخوام اخه اسم کوچیکتون رو نمیدونستم علی اقا
    اهان پس حالا میفهمم که چرا پیور شات هم خوشم میاد((من خیلی تخصصی رایحه ها رو نمیشناسم!)) نگو مثل پورشه نعناع هم دارهراستش مدتی قبل مونده بودم بین پیورشات و ایس من که نهایتا ایس من رو گرفتم اما از حق نگذریم اخرین تولید تری ماگلر یعنی همین پیور شات هم خیلیییی عالیه

اقای mhekو hikeعزیز از حضور مجدد شما در این تاپیک بینهایت خوشحالم!
    ما عطر نمیخریم((خیلی گرونه اخه)) اما عطرها و اطلاعات مربوط به آن را بسیار دوست میداریم

2. 9 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

به به ابن یکی دو روزه چی شد یهو باز 4/5 صفحه جلو رفت اینجا ؟
    بسی شاد میشویم از اطلاعات دوستان یکی از دلخوشیامون چک کردن همین تاپیک هست روزانه
    ........
    آنتی اسپم :
    لطفا دوستان از تجربیاتشون در مورد عطر های بر پایه وتیور یکم توضیح بدن tanQ

4. 3 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

اگه پولت زیادی کرده :

Tom Ford : Grey Vetiver
    Creed : Vetiver

اگه پولت زیادی نکرده :

Chopard : Noble Vetiver
    Lalique : Encre Noire که خودت داشتی
    Prada : Infusion
    و Declaration Cartier

من کلا زیاد چوب های معطر رو دوست ندارم ، حالا شاید اونا منو دوست داشته باشن
    بین اینا شوپارد رو داشتم و نسبت به قیمت گزینه ی خوبی هست
    وتیوری ها که همگی موندگاری خوبی دارن مثل نت های صندل سفید

تام فورد گری هم دوستم داشت ، عالیه ولی قیمتش یکم الکی فضایی شده

Wondewood رو تست زدی ؟ من عاشقش شدم ، هم رفته روی مخم ، هم رفته تو لیست خرید . بهترین کار چوبی که من دیدم

6. 7 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام به استاد فرید گل
    دادا من تا ۵ ماه پیش مجارستان زندگی میکردم ( درس میخوندم )
    قطعا کشورهای اروپایی که خیلی هم به هم نزدیک هست صرف اقتصادی نداره که بخوان چند نقطه کارخونه بزنن ،
    از خود بوداپست پایتخت مجار که بگذریم ، من از وین اتریش که ۱ ساعت فقط راه هست اونم با ماشین و از المان عطر بسیار خریدم ، هم حضوری هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و pl. و uk. که غول فروش اینترنتی عطر و لوازم ارایش توی اروپا هست
    ولی فقط یکی ۲ تا از شیشه های همراه با دیکته ی فرانسه بود و ۱۵-۱۴ تای دیگه فقط به انگلیسی بوده

اینو دیگه اطمینان دارم که المان عطر نمیزنه ، وقتی فرانسه خودش همسایه این کشور هست

حالا یعنی عطری که توی خاک المان خریداری شده از خط اصلی نبوده ؟

کلا بیزینس عطر عجیبه

فکر میکنم منظورم را درست بیان نکردم!

نوع زبان مد نظر بنده نبوده. من نظرم روی نحو ساخت بوده. مواردی که توی خود کشور صاحب برند تولید میشن یا مکان های دیگر (تحت لیسانس)!

شما نمیتوانید منکر این بشوید که تمامی تولیدات برندی مثل ایو سنت لورن فقط و فقط توی پاریس تولید و به تمام دنیا عرضه میشود. حتی خیلی از برند ها هم توی همین امارات عزیز نیز خط تولید دارند که تحت لیسانس هستند و با هم هیچ فرقی نمی کنند.

یک مثال واضح تر خدمتتان عرض میکنم:

مثلا برند آرامیس حتی خط تولیدات اصلی خودش نیز د چند کشور مختلف وجود دارد. مانند موارد زیر
    آرامیس 900 و دوین و لایف خط تولید اصلیشون تو انگلیس هست
    آرامیس براون و معمولی و گلد د سوییس هست
    آرامیس برمودا و اگر اشتباه نکنم کولد در امریکا

گفته های بنده هم همراه با مستندات هست و اگر تمایل داشتید خدمتتان تقدیم خواهم کرد

8. 7 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلامپس کجا تولید میشن؟آخه اینجوری صرفهٔ اقتصادی نداره چند تا خط تولید تو کشور‌های مختلف داشته باشند هدفشون از این کار چیه؟

هر جایی که صنعت و تولیدش رو به راه باشه!!!!

مطمئنا برایشان صرفه اقتصادی خواهد داشت

10. 6 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به به ابن یکی دو روزه چی شد یهو باز 4/5 صفحه جلو رفت اینجا ؟
    بسی شاد میشویم از اطلاعات دوستان یکی از دلخوشیامون چک کردن همین تاپیک هست روزانه
    ........
    آنتی اسپم :
    لطفا دوستان از تجربیاتشون در مورد عطر های بر پایه وتیور یکم توضیح بدن tanQ

شما هنوز اندر خم یک ادکلن خوب بر پایه وتیور هستید!!!؟
    آزارو پور وتیور هم رایحه خوبی داره و قیمتش هم مناسب هست. اون را هم میتونید تست بفرمایید
    Last edited by f.t.g; 19-07-2013 at 01:11.

12. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

فکر میکنم منظورم را درست بیان نکردم!

نوع زبان مد نظر بنده نبوده. من نظرم روی نحو ساخت بوده. مواردی که توی خود کشور صاحب برند تولید میشن یا مکان های دیگر (تحت لیسانس)!

شما نمیتوانید منکر این بشوید که تمامی تولیدات برندی مثل ایو سنت لورن فقط و فقط توی پاریس تولید و به تمام دنیا عرضه میشود. حتی خیلی از برند ها هم توی همین امارات عزیز نیز خط تولید دارند که تحت لیسانس هستند و با هم هیچ فرقی نمی کنند.

یک مثال واضح تر خدمتتان عرض میکنم:

مثلا برند آرامیس حتی خط تولیدات اصلی خودش نیز د چند کشور مختلف وجود دارد. مانند موارد زیر
    آرامیس 900 و دوین و لایف خط تولید اصلیشون تو انگلیس هست
    آرامیس براون و معمولی و گلد د سوییس هست
    آرامیس برمودا و اگر اشتباه نکنم کولد در امریکا

گفته های بنده هم همراه با مستندات هست و اگر تمایل داشتید خدمتتان تقدیم خواهم کرد
    سلام

منم فکر کنم منظورم رو خوب نرسوندم

معلومه که شرکت های بزرگ غیر از اروپا احتمالا در خاورمیانه ، چین ، امریکای لاتین و امریکای شمالی معمولا خط تولید دارن و یه عطر رو از فرانسه به چین یا برزیل نمیفرستن

توی خود اروپا هم حق با شماست ممکنه یک برند در چند کشور متفاوت خط تولید های متفاوتی داشته باشه
    ولی
    ولی منظور من این بود که مثلا اگه لانویت توی خط تولید سن لورن پاریس باشه ، شاید سن لورن در اسپانیا هم مدل های دیگه ای رو بزنه ولی دیگه نمیاد لانویت رو هم اونجا بزنه ، البته حرف من یه چیز کلی هست

ممنون

14. این کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

12

سلام
    حدود 10 سال پیش !شایدم بیشتر دامادمون یه اتکلون داشت ک وقتی میومد خونه ما خیلی بوش خوب بود و ماندگار بود شاید باور نکنید یک روز بعد از رفتنش این بوش تو خونه بود بعدها ازش پرسیدم گفت اسمش "جکی جکسون" بوده یه بطری استوانه ای سیاه رنگ داشت
    حالا میخوام بدونم کسی این اتکلون رو میشناسه و اگر میشناسه الان هست اگر هست از کجا میتونم تهیه کنم ؟
    پیش پیش ممنون

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

ولی منظور من این بود که مثلا اگه لانویت توی خط تولید سن لورن پاریس باشه ، شاید سن لورن در اسپانیا هم مدل های دیگه ای رو بزنه ولی دیگه نمیاد لانویت رو هم اونجا بزنه
    ممنون
    منظور منم این بود
    من نمیدونستم یه ادکلن به قول دوستمون لانویت چندین خط تولید تو کشورهای مختلفی‌ داره

جالب بود ولی‌ ناراحت شدم واسه ما جهان سومی ها که خدا تومن پول میدیم واسه ادکلن محبوب مون ولی‌ اونی نیست که تو نمایندگی یا بوتیک برند عرضه می‌شه حتا اگه سر سوزن هم با هم فرقی‌ نداشته باشن(که دارن)

17. این کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

منم فکر کنم منظورم رو خوب نرسوندم

معلومه که شرکت های بزرگ غیر از اروپا احتمالا در خاورمیانه ، چین ، امریکای لاتین و امریکای شمالی معمولا خط تولید دارن و یه عطر رو از فرانسه به چین یا برزیل نمیفرستن

توی خود اروپا هم حق با شماست ممکنه یک برند در چند کشور متفاوت خط تولید های متفاوتی داشته باشه
    ولی
    ولی منظور من این بود که مثلا اگه لانویت توی خط تولید سن لورن پاریس باشه ، شاید سن لورن در اسپانیا هم مدل های دیگه ای رو بزنه ولی دیگه نمیاد لانویت رو هم اونجا بزنه ، البته حرف من یه چیز کلی هست

ممنون

دوست عزیز منظور شما کاملا مشخص هست. لطفا برگردید به پست اولم در این رابطه و مجددا روخوانی کنید! سوال دوستمان را با پاسخ بنده چک کنید و نظری که خودتون دادید که البته نظر شما هم کاملا محترم هست

از قدیم هم قرار بود اختلاف نظر ها (البته اونهایی که مستندات براشون وجود دارد!)

ولی موضوع اصلی این هست که تولیدات خط های مختلف تفاوتی ندارند.

البته مواردی هم هست که بطور خاص تولید میشوند و فقط در خط تولید اصلی خارج میشوند که از همه نظر با نمونه دیزاینر و فروش عمده کاملا از نظر کیفیت کاملا متفاوت هست. مثل ادکلن بیژن فور من که الان با قیمتی تقریبا 25 الی 50 دلار توی تمام سطح دنیا داره فروش میره یک نمونه داره که فقط توی بوتیک خود بیژن فقط یافت میشه و با همین شمایل و همین رایحه بالای 900 دلار فروخته میشه

19. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •