دیپلمت رو که گرفتی باید دفترچه پست کنی.نوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دبیرستانت خودش میدونه چکار کنه.وگرنه نمیذاشت درس بخونی.
دیپلمت رو که گرفتی باید دفترچه پست کنی.نوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دبیرستانت خودش میدونه چکار کنه.وگرنه نمیذاشت درس بخونی.
سلام
سر جدتون یکی جواب ما رو بده.با مدرک فوق لیسانس دنبال معاف از رزم برم؟انگار درجه یکی کم میشه؟
سلام.
بابا این معاف از رزمی برای این سرباز صفرای بیچاره به درد میخوره که پوستشون رو میکنن نه امثال من و شما.
ولی فکر هم نکنم درجه کم کنن.معمولا شایعه پراکن ها زیاد شایعه میکنن.
حالا خوددانی.
ممنون از پاسخ شما.یعنی ارزش نداره تو آموزشی هم؟
والا تو یگان ما که سرباز صفر ها حکومت میکردند حتی یه زمانی هم ارشد سرباز صفر بود ولی در هر صورت معاف از رزم با معمولی هیچ فرقی نمیکنه
با مدرک فوق لیسانس که قبلن تو نیروی دریایی درجه ناوبانیکم میدادن که الان تنزیل درجه شده شده ناوباندوم(ستوان دوم نیروی زمینی)-من یکی از هم خدمتیم که دوران اموزشی و کل دوران سربازی توی یک پادگان با هم بودیم معاف از رزم بود فقط میدان صبحگاه و رژه ها رو شرکت نمیکرد و میدان تیر رو که بعضی از پادگانها در اواخر هر سال برگزار میکنن از اون هم معاف شده بود از کم شدن درجه هم خبری نبود همش حرفه![]()
خب این از بی عرضگی درجه دارا و افسر وظیفه های اونجا بوده.البته بلا نسبت شما.
نباید اونجا به کسی رو داد.مخصوصا اون کسی که 4-5 سالم از خودت کوچیکتره.
والا رفیق من کاری ندارم به این جریانات به هر حال شرایط حاکم درهمه یگان ها با هم زمین تا اسمون متفاوت هست البته من منظورم از نظر پشتیبانی از هم دیگه جوری بود که خیلی هوای هم رو داشتند و این باعث شده بود که کسی نتونه به هشون زور بگه اما در میون درجه دارها ی وظیفه چند دستگی بسیار بود و تو خودشون خیلی با هم مچ نبودند
به هر حال ما تو یگان مون همون اول حسابی سربازهای جدید توجیه میکردیم البته به روش خودمون !!! (که فکر کنم تا عمر دارند یادشون نره و حسابی براشون خاطره بشه!!)
حدود یه هفته پیش رفتم میدون سپاه برای معافی
نشدیم... گفته یه هفته دیگه آماده به خدمتت میاد,الان یه هفته شده نیومده .... دقیقا 1 هفته ای باید بیاد یا بیشتر؟ یا شنبه برم پلیس +10 ؟
درسته حرفت.
ولی ناگفته نماند که یه عده هم ببو گلابی تشریف دارن.
والا من زیاد کسی رو اذیت نمیکردم و اهل این جور کارا نبودم.ولی اگر سربازی که باهام بود سوتی میداد میگفتم کاسه کوزتو جمع کن برو.ولی بقیه بچه ها که کلا سرباز رو میفرستادن فقط دور میل پرچم صبحگاه دور بزنه.
ما اونجا 30 افسر وظیفه بودیم و کل پادگان رو می چرخوندیم.خود کادری ها اعتراف میکردن.البته خیلی هم حسادت میکردن.
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)