چند وقتی هست که قطعی زیاد شده منم که نامحدود دارم در روز شاید 6-7 باری قطع میشه،کلا مخابرات رو سیلاب برده![]()
چند وقتی هست که قطعی زیاد شده منم که نامحدود دارم در روز شاید 6-7 باری قطع میشه،کلا مخابرات رو سیلاب برده![]()
منم 1 مگ نامحدود 1 به 8 داشتم که به فنا رفت بعدش 512 گرفتم که اونم به فنا رفت
بعد 1 هفته، اومدم 512 1 به 5 گرفتم تا 1 هفته خوب بود(منظورم از خوب اینه با 64 دانلود میکرد و پینگم که بیشتر یا تایم اوت بود یا بالای 300)
حالا 512 هم به فنا رفت
البته حقمونه یعنی هر چی سرمون بیاد حقمونه
دوستان ما محلمون فیبر نوری شده الان 1024 دارم سه ماهه محدود سرعتم بین 120 تا 150 هست
چطور تست نویز بگیرم ؟؟؟
تست پینگ و این چیزام بگید بهم عکس بگیرم بزارم
پارس آنلاین هم قطعی زیاد شده ... فکر کنم مشکل سراسری باشه
دوستان ما محلمون فیبر نوری شده الان 1024 دارم سه ماهه محدود سرعتم بین 120 تا 150 هست
چطور تست نویز بگیرم ؟؟؟
تست پینگ و این چیزام بگید روشش رو که اونا رو هم تست کنم ممنون میشم
برا اینکه اسپم نشه اینو ببینید سرعت اینتترنت محدود 256 پارس آنلاین هست تو شب هم ساعت رایگان 700-800 میگیره ولی این روزه
اینم سرعت اینترنت محدود 1024 مخابرات من که فیبر نوری شده من سر در نمیارم از این عکس خوبه یا بد ؟
کدوم مرکزی شما که پارس این سرعتو میده؟
من خیر سرم 2مگ گرفتم ولی چه روز چه شب از 150بیشتر دانلود نمیده شبی 2گیگ بزور اگه دانلود بشه
10بار زنگ زدم میگن مرکز ظفر سلداپ شده پهنای باند کم اومده قراره 3شنبه درست بشه پهنای باند اضافه کنن خیر سرشون
ولی اخه 3شنبه دیگه عیده و تعطیلات کی میخواد درست کنه
از کار و زندگی افتادیم و الکی خدمونو اسیر پارس کردیم
همین حرفو به منم که مرکز فجرم زدن! تابلو معلومه دارن خالی میبندن! تا قبل از تعطیلات مشتری رو سرکار میذارن توی تعطیلات هم که کاری از دستمون بر نمیاد مجبوریم یه ماه دیگه تمدید کنیم بعد از اونم یه فیلم دیگه داریم با پارس آنلاین
اون ماله همین هفته پیشه مرکز مخبارتو اسمشو نمیدونم ولی شهرکه (کسری )
شما کدوم مرکزی؟
کسری مرکز مخابرات ولیعصره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)